ULTRA FOCUS High Intensity Ultrasound Focused

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAVADAN ELEKTROMANYETİK YÖNTEMLER
Advertisements

Thinking ahead. Focused on life. PenCure Kablusuz LED Işınlı dolgu cihazı.
Vectus™ Diode Laser.
ELEKTROKARDİYOGRAFİ (EKG)
Doç.Dr.İlhan Mavioğlu, Acıbadem Kayseri Hastanesi
DERİ TESTLERİ SÜLEYMAN YILMAZ.
OPTİK DİSKLER
SU HALDEN HALE GİRER.
EVER-EST GÜZELLİK.
BOYUN VE DEKOLTE BÖLGESİ BOTULİNUM UYGULAMALARI
Güneş Enerjisi Sistem Elemanları
CoolFit tanıtım sunumudur. ilerlemek için tıklayınız
Anti-wrinkle serum Regenerant Güçlü kırışıklık önleyici Dokular yenilenir ve yeniden yapılandırılır Tahrişleri önler ve ağrı gidericidir Oksitlenmeyi ve.
XTRAC EXCIMER LAZER Harvard Tıp Fakültesi Dermatoloji Uzmanı Rox Anderson, kanser tedavi çalışmaları ve fototerapi üzerinde ciddi katkıları olan bir hekimdir.
Şahin BAYRAM (M.D) PEM DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ
Funda Güngör UĞURLUCAN, Cenk YAŞA, Özlem DURAL,
Omuz ve Kol için Gerdirme Hareketleri
Sürekli Olasılık Dağılım (Birikimli-Kümülatif)Fonksiyonu

COA-PEEL 3000 ile Etkili ve Pürüzsüz Cilt Yenileme Contents
IŞIK ve SES Bir Ses Oyunu: Yankı Mustafa ÇELİK.
Bal Peteği (honeycomb) Kompozitler
Lymphobiony®Metodu ve Starvac L300
Yalıtım, herhangi bir yalıtım malzemesi kullanılarak, ortamdan dışarı olan enerji akışının indirgenmesidir. Yalıtım malzemelerinin çeşitli tipleri.
Sedef Hastalığı (PSÖRİAZİS) Prof.Dr. Mustafa ŞENOL
9. ULUSAL TEMİZ ENERJİ SEMPOZYUMU, ARALIK 2013, KONYA TÜRKİYE IX. NATIONAL CLEAN ENERGY SYMPOSIUM DECEMBER, KONYA, TURKEY Başlık Düzeni Alt.
Elektro-Kimyasal İşleme
Güneş Koruyucu Kozmetik Ürün Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
4. SINIF VE TEKNOLOJİ VÜCUDUMUZ BİLMECESİNİ ÇÖZELİM
İSKELETİMİZ VE BÖLÜMLERİ
İskeletin Yapı ve Görevleri
VÜCUDUMUZ BİLMECESİNİ ÇÖZELİM İSKELETİMİZ VE BÖLÜMLERİ İSKELETİMİZ VE BÖLÜMLERİ.
DESTEK VE HAREKET Vücudumuzda, hareket edebilmemizi sağlayan yapılardan birisi kemiklerdir.
ÇIĞ Dağlık alanların dik yamaçlarında, fazla kar yağışından sonra ortaya çıkan kar tabakasının harekete geçmesine " çığ" denir.
Yağmurlama sulama yöntemi
İpli kurtarma ekipmanı- Düşme koruma ekipmanı
VÜCUDUMUZUN BÖLÜMLERİ
RAKAMLAR ÜLKEMİZDE SİGARA BAĞIMLI SAYISI 17 MİLYON
SONDAJLARIN SINIFLANDIRILMASI
Üretim Maliyetleri (Cost Production)
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
BİLMECESİNİ ÇÖZELİM 4. SINIF FEN VE TEKNOLOJİ VÜCUDUMUZ
BS Çok Fonksiyonlu Salıncak Ana Kucağı Whimsical Wonders İki farklı kullanım şekli bulunan akıllı koltuk. Eğlenceyi artırmak için oturma ve sallanma modu!
BS Ana Kucağı Müzikli Whimsical Wonders Bu yeni ana kucağı eller serbest özelliği sayesinde anne için daha fazla hareket imkanı sunar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
VİNÇ İŞARETÇİLERİ (ARMADOR) ÇALIŞMA TALİMATI
ERGONOMİK RİSKLER. Sektöre göre değişmekte Bilgisayar kullananlarda boyun ve omuz ağrısı %75 El bileği ağrısı %40 Metal işlerinde çalışanlarında bacak.
BEŞ DUYUMUZ.
ELEKTRİK KAYNAKLARI.
JİNEKOMASTİ AMELİYATLARINDAN SONRA KULLANILAN KORSE Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerahi AD, Konya, Turkey Gynecomastia,surgery,corsets,after.
FABRİKA VE PROSES TASARIMI
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
RENKLERİN EFENDİSİ: IŞIK.
GEMİDE ACİL TIBBİ DURUM TEMEL EĞİTİM
PATLAMA MUKAVEMETİ TESTİ
Prizma Özellikleri kullanım alanları tek renkli ışığın izlediği yol
BS Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı Beşik Işıklı Müzikli Lagon
Elektrokardiyografi(EKG Elektrokardiyografi(EKG ).
GÜLLE ATMA SUNUM
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Kimyasal atıklarla çalışan işçilerin iş sağlığı ve güvenliği.
&. -Ağrılı, uzun süren ameliyatlar -Sinüs lifting ve kemik tozu gibi pahalı ileri cerrahi uygulamaları -Protezleri takamadan aylarca iyileşme süresi.
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
KIRIK, ÇIKIK VE BURKULMALARDA İLKYARDIM
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri
SİSMİK PROSPEKSİYON DERS-4 PROF.DR. HÜSEYİN TUR.
Yapay Zeka Nadir Can KAVKAS
Sesten teknolojide yararlanılabilir. 1. Tıpta 2. İletişim alanında 3. Sanayide 4. Uzay teknolojisinde Uzaklık ölçen cihaz engele ses dalgası gönderir.
Sunum transkripti:

ULTRA FOCUS High Intensity Ultrasound Focused TEKNOLOJİ ÖTESİ GÜZELLİK

Uygulama bölgeleri ULTRA FOCUS HIFU + TEKNOLOJİ ULTRA FOCUS HIFU (Yüksek Yoğunlukla Odaklanmış Focus Ultrasound) vücudun kendini doğal yoldan iyileştirmesi yöntemini kullanarak ameliyatsız yüz germe, kaş kaldırma, sıkılaşma ve tonlamayı sağlayan, yüz, boyun ve göğüs için cerrahi olmayan gençleştirici yöntemdir.  ULTRA FOCUS HIFU , Focus ultrasound kullanarak derinin derin yapılarını uyarır, cerrahi ve diğer yöntemlerin aksine, derinin yüzeyini tahriş edici uygulama içermez. ULTRA FOCUS HIFU u İle Ameliyatsız Yüz Ve Vücut Germe İşleminde Ses Dalgaları Kullanılarak Tek Seansta Cildin Alt Katmanlarındaki Kolajen Üretiminin Tetiklenmesi,  Ciltte Sıkılaşma Ve Doğal Bir Lifting (Germe) Sağlanır. HIFU mevcut ameliyatsız yöntemler içinde etkisi en fazla olan teknolojidir. Çünkü hem en derindeki SMAS ve fasya yapılarına hemde cilt altı tabakalara etki ederek cildin toparlanma ve yenilenmesini sağlar hemde tek seansta! Uygulama bölgeleri boyun ve gıdık gölgesinde sarkmalar yanaklardaki sarkmalar kaş kaldırma dekolte bölgesindeki kırışıklar çene kenarı sarkmalar Kol altı ve bacak iç kısımlardaki sakmalar

Öne çıkan özellikler KullaNIM Güvenliği sağlayan taşınabilir elektironik anahtAR. Geliştirilmiş Yüksek Kore teknolojisi 10.000 atışa kadar kullanılabilen uygulama başlıkları. 15’’ geniş geliştirilmiş dokunmatik renkli kontrol paneli. Yüksek hız enerji iletim teknolojisi (0.1-0.25) Düzenli enerji dağılım kontrol sistemi ile her noktada sabit enerji aktarımı. Her uygulama için sistem üzerinde hasta kayıt oluşturabilme . Farklı derinlik ve uygulama bölgeleri için 3 adet yüz uygulama başlığı (1,5mm-3mm-4,5mm) Farklı derinlik ve uygulama bölgeleri için 2 adet vücut uygulama başlığı ( 8mm-13 mm) Cerrahi Operasyona Gerek Kalmadan, Ağrısız, Acısız UYGULAMA Yanma, Pigmentasyon Gibi Yan Etkiler Olmadan Her Renk  Ve Her Cilt Tipinde Güvenle Uygulanabilir. Tek seansta hızlı ve 2 yıla kadar varan kalıcı etki. Tek seansta ciltte kalıcı gerilme etkisi. Kısa uygulama süresi. Type Focused Ultrasound Face lift Hifu Input Power      300W Output Power     180W Input Voltage     220V/110V Hifu Transducers 1.5MM 10Mhz;3.0MM 7.5Mhz ,4MM 4.5Mhz Space Between Thermal Point  1.5MM-2.5MM step 0.1 MM Energy output         0.5-5J/cm2 Shot Length          8MM-25MM step 1MM Handle Shots      10000 shots Screen size        15inch Net Weight of machine   8.2KG Net Weight of trolley   22KG

TEKNOLOJİ ÖTESİ GÜZELLİK   TEKNOLOJİ ÖTESİ GÜZELLİK www.beautech.com.tr