GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEKİRDAĞ & YALOVA SEMA ATİLA.
Advertisements

HAZIRLAYAN : BUSE DANIŞMAN 6-B
COĞRAFİ BÖLGELER.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İKİNCİ ÖĞRETİM İKİNCİ SINIF
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
YAŞADIĞIMIZ yer Sunan:Ege PEKGÖZ
1/37 ÖRENÖNÜ TAB İ AT PARKI. 2/37 ÖRENÖNÜ TAB İ AT PARKI.
AVRUPALI SEÇKİN DESTİNASYONLAR European Destinations Of Excellence (EDEN)
KISMİ İSTİSNALAR Kültür ve eğitim amaçlı istisnalar (17/1) - İlim, fen, güzel sanatlar, tarımsal amaçlı teslimler (a) - Tiyatro, konser salonu, kütüphane.
TÜRKİYE’DE ARAZİ KULLANIMI
Özellikle 1950’lerden itibaren sanayileşme, nüfus artışı ve hızlı bir şehirleşme görülmektedir.
Hazırlayan ve Sunan Ela Nur ÖZKAR TÜRKİYE’DE BULUNDUĞU YER ( ANKARA )
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
GAZİOSMANPAŞA İLÇESİNDE ARSA DEĞERLERİNE BAĞLI OLARAK DONATI ALANI ÇALIŞMASI.
Şehit ve Gazi aileleri ile Kuzuluk’ta Adapazarı Rotary Kulübü 16/05/2009.
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
TEOG SINAV ANALİZİ ŞUBAT T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ
CAMİLER AKŞEHİR ULU CAMİ: Akşehir’de, Ahi Celal mahallesinde, Ulu Cami Caddesi ile Kalaycı Sokağın kesiştiği köşede Eski Akşehir’in ortasında yer almaktadır.
Beykoz BaklacI 2b arazisi
BAŞİSKELE İL Ç E MİLLİ EĞİTİM M Ü D Ü RL Ü Ğ Ü TARİHLİ YGS DENEME SINAVI ANALİZİ.
T.C. BAŞİSKELE KAYMAKAMLIĞI
BAŞİSKELE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Kiralık Ticari Alan. Konum - Yenibosna’da Ana Caddede, Hava Alanı’na 5 dk. mesafede - TEM ve E-5 karayollarına çok yakın - Basın Ekspres Yolu Yenibosna/Sefaköy.
2015 Haziran Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Temmuz 2015 Gebze.
TÜRKİYE – İSTANBUL – BÜYÜKÇEKMECE İLCESİ M2 ARSA BİLGİLERİ İstanbul, Büyükçekmece İlçesinde bulunan m2 net.
ARSA DAĞILIMI Esenyurt 1 Parsel m2 Esenyurt 2 parsel m2 Esenyurt 3 parsel m2 Esenyurt TOPLAM m2 OKUL ALANI
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
YENİ GÜÇBİRLİĞİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
ANTARES AVM KENTPARK AVM ANKAMALL AVM FORUM ANKARA PANORA AVM AGORA AVM ÖZDİLEK AVM OPTİMUM AVM VİAPORT AVM CAPİTOL AVM PALLADİUM AVM CARREFOUR CEVAHİR.
FINDIKLI-RİZE-TÜRKİYE.  Fındıklı, Rize İlinin 60 Km doğusunda yer alan bir sahil ilçesidir. Yüzölçümü 409 Km2 olan ilçenin doğusunda Arhavi, batısında.
MARMARA BÖLGESİ.
İnsanlar ve yönetim ARDA KIRTASİYE. Yerel yönetimler İnsanların beslenme,barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçları vardır.İnsanlar bu ihtiyaçlarını karşılamak.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
YAŞADIĞIMIZ BÖLGE.
Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik.
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
2017.
Bayburt organize sanayi bölgesi
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
KÖPRÜ EKLEME TÜRKİYE nin BÖLGELERİ.
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
Batı Karadeniz-2.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
SOSYAL YAPI İlin Türkiye'deki konumu Edirne haritası Çalışma alanı
Vizyon Kronolojisi Kuruluş
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ M. Ebubekir BALKANLIOĞLU
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
İŞİN ADI: Nizip İlçesi Yağmursuyu Projesi Uygulama Projesi İDARE: Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü TARİH: 2015 ( 2 ay) İŞİN.
TÜRKİYE’DE ULAŞIM SİSTEMLERİ. A.DOĞAL FAKTÖRLER 1.COĞRAFİ KONUM  Ülkemiz konumu itibariyle üç kıta arasında köprü konumundadır.  Bu özelliği ile Kafkaslar,
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
PLANLAMADA YOGUNLUK Kent bilimleri terimleri sözlüğüne göre,
İÇİNDEKİLER  ŞİLE’NİN KONUMU - TÜRKİYE  ŞİLE’YE ULAŞIM  ŞİLE’NİN TANITIMI  ŞİLEDEKİ ALT YAPI HİZMETLERİNİN DAĞILIMI  ŞİLE’YE EĞİTİM, SAĞLIK, KÜLTÜREL,
LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE TAHKİM UYGULAMALARI
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
GEBZE’NİN ESKİ VE YENİ HALLERİ MENÜYE GEÇMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI

PROJENİN BULUNDUĞU BÖLGE: İL: KOCAELİ İLÇE: GEBZE MAHALLE: TATLIKUYU PLAZA KONUMU: Gebze bölgesinin en değerli bölgelerinden olan Tatlıkuyu Mahallesi E-5 Güney Yan Yol üzerinde bulunmaktadır. Konum itibariyle D-100 (E-5) Karayoluna Cephe ve Gebze TEM Otaban Gişelerine 2 km mesafededir. Hemen yanı başında Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinin tek AVM si olma özelliği taşıyan GEBZE CENTER AVM, 5 Yıldızlı Otel, Gebze’nin ilk ve tek Kapalı Pazar Alanı, TÜBİTAK MAM bulunmaktadır.

Gayrimenkulün Bulunduğu Bölgenin Analizi: Mevcut projeye ulaşım için; D-100 Karayolu üzerinde İstanbul Ankara İstikametinde ilerlerken, Darıca-Eskihisar ayrımından yaklaşık 1 km sonra Yanyol ayrımında çıkılarak D-100 karayolundan Güney Yanyol Caddesine ulaşılır. Plaza Güney Yanyol üzerinde bulunan Vatan Bilgisayar’ın hemen yanı başındadır. Proje alanının yakın çevresinde çok sayıda OSB ve Sanayi Tesisi, TÜBİTAK MAM, Gebze Center AVM, Kapalı Pazar Alanı, 5 Yıldızlı Otel, Bankalar, Kamu Kurumları, Özel Okullar ve D-100 karayolunun kuzey cephesinde ise Gebze Çarşı bölgesi olarak bilinen İstanbul Caddesi ve çevresinde niteliksiz yoğun konut kullanımı vardır.

PROJENİN GÜÇLÜ YANLARI: + BES PLAZA, Gebze ilçesi içerisinde merkezi bir konumda bulunmaktadır. + Konumu itibariyle bilinirliliği yüksek ve kolay ulaşım imkanları vardır. + Gebze bölgesi, sürekli olarak almış olduğu yüksek göç itibariyle gelişme potansiyeli fazla olan bir bölgedir. + Konumlandığı bölgeyi kapsayan hinterland için önemli ulaşım ve alt yapı projeleri devam etmektedir.

E-MAİL: m.hanifisubasi@outlook.com M.HANİFİ SUBAŞI SUMPAŞ GAYRİMENKUL CEP: 0 (530) 766 53 70 E-MAİL: m.hanifisubasi@outlook.com