BAŞVURU VE HAZIRLIK SÜRECİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Nevşehİr Ünİversİtesİ
Advertisements

TALEBE HİZMETLERİ  GAYE VE HEDEFLERİMİZ  EĞİTİM ALANLARI  PROGRAMLARIMIZ  KAYIT ŞARTLARI.
SINIFLAR Yılmaz Kılıçaslan.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
AB Eşleştirme Projesi, Ankara 6. Ders Haftası Carin Lindqvist-Virtanen
TC Ahi Evran Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı
Sarayköy Gazi İlköğretim Okulu
SINIFLAR GİRİŞ Yılmaz Kılıçaslan.
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
Dünya hep dönüyor.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü
GECE GÜNDÜZ Dünya’nın kendi ekseni etrafında dönmesiyle gece – gündüz oluşur.
Hedef ve Amaçlar Çocuklara mevsim ve ayları öğretmek,bunları sırasıyla sayabilme becerisini kazandırmak. Mevsimlerin hangi aylardan oluştuğunu kavratmak.
Finansal Eğitim Merkezi’nde Düzenlenen Seminerlerin Eylül 2011 – Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı.
Lütfen fikirlerinizi bizimle payaşınız
Mevsim Şeridi
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
Hazırlayan
BİR YILDA DÖRT MEVSİM VARDIR
ADEK BİŞKEK, Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Nakit Bütçesi Uygulaması- 3
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ
1.HAFTA 25 Ağustos 2009 SALI 2.HAFTA 02 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 3.HAFTA 08 EYLÜL 2009 SALI 4.HAFTA 16 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 5.HAFTA 22 EYLÜL 2009 SALI 6.HAFTA.
Psk. Dan. Sabit Akbaş.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
1.HAFTA 25 Ağustos 2009 SALI 2.HAFTA 02 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 3.HAFTA 08 EYLÜL 2009 SALI 4.HAFTA 16 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 5.HAFTA 22 EYLÜL 2009 SALI 6.HAFTA.
ADEK Bişkek TEMEL GÖREVLER  Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre kalite sistemini kurmak, uygulamak ve devamını sağlamak için tüm faaliyetleri.
Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBAM) Faaliyetleri Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ZAMANI ÖĞRENELİM.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TANILAMA SÜRECİ
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
Strateji Geliştirme Başkanlığı
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
MEVSİMLER.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
DÖNEMİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI HAZIRLIK SÜRECİ
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ MESLEKLER VE KARİYER PLANLAMA
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Dersler Güz Yarıyılı Ders Başlangıç : 2 Ekim Ders Bitiş : 12 Ocak
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2017 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı
İSTATİSTİKİ VERİLERE BAKTIĞIMIZ DA BORSA OLARAK BİZ NE YAPMIŞIZ..
2018 Takvimi PtSa Nisan Ça Pe Cu Ct Pz PtSa Oca Ça Pe k CuCtPz
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIF DERS PROGRAMI A GRUBU.
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF DERS PROGRAMI.
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü 2017 Yılı Faaliyet Raporu.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
2018 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
2019 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
Sunum transkripti:

BAŞVURU VE HAZIRLIK SÜRECİ Planlama Zamanlama Uygulama İzleme

SÜREÇ YÖNETİMİ (10. / 11. sınıflar) Planlama Zamanlama Uygulama İzleme - Meslek/alan tercihleri - Ülke/üniversite hedeflemesi - Tercihlere göre ders seçimi - Yükselen akademik başarı - Müfredat dışı etkinlikler ve sınavlar - Başvuru ve takip - Meslek/alan tercihleri zamanlaması - Akademik başarı zamanlaması - Standart sınav zamanlaması - Müfredat dışı etkinlik zamanlaması - Başvuru zamanlaması - Yükselen akademik başarı - Standart sınavlara giriş - Müfredat dışı etkinlik performansı - Başvuru hesapları açılması - PS/CV yazılması - Alternatifli okul listesi hazırlanması - College Essays yazımı ve kontrol - Başvuruların yapılması - Sınav sonuç gönderimi - Kabul ve kayıt - Başvuru sonuç takibi - Olası tercih değişiklikleri - Ek üniversite yazışmaları

9. SINIFLAR 10. SINIFLAR 11. SINIFLAR 12. SINIFLAR Yaz okulları ve müfredat dışı etkinlik bildirimi (Ocak - Şubat) Yurtdışı başvuru süreci/ Üniversiteler/Alanlar/Mesleki hedefler hakkında bilgilendirme (Veli/öğrenci) (Nisan) Akademik performans takibi (Kasım-Haziran PSAT sınav içeriği bilgilendirmesi ve hazırlık (Mayıs - Haziran) Yurtdışı başvuru süreci/ Üniversiteler/Alanlar/Mesleki hedefler hakkında bilgilendirme (Veli/öğrenci) (Ekim) PSAT sınav organizasyonu ve sonuçlara göre SAT/ACT tercihinin belirlenmesi (Ekim-Ocak) Akademik performans takibi (Kasım-Haziran Yaz dönemi Amerika kampüs ziyaretleri ve müfredat dışı etkinlik organizasyonu (Ocak - Şubat) Yurtdışı başvuru süreci/ Üniversiteler/Alanlar/Mesleki hedefler hakkında bilgilendirme (Veli/öğrenci) (Nisan) 12. Sınıf kabulleri değerlendirmesi (Veli/öğrenci) (Mayıs) Yurtdışı başvuru süreci/ Üniversiteler/Alanlar/Mesleki hedefler hakkında bilgilendirme (Veli/öğrenci) (Ekim) Standart Sınavlar (SAT I /SATII ACT/TOEFL ) hakkında bilgilendirme (Kasım) Akademik performans takibi (Kasım-Haziran Standart Sınavlara (SAT I /SATII ACT/TOEFL) ilk girişler (Ocak/Mayıs) Yaz dönemi Amerika kampüs ziyaretleri ve müfredat dışı etkinlik organizasyonu (Ocak - Şubat) Essay yazımı teknik ve içerik eğitimi, uygulamalı çalışmalar (Mart-Nisan) 12. Sınıf kabulleri değerlendirmesi (Veli/öğrenci) (Mayıs) Standart Sınavlara (SAT I /SATII ACT/TOEFL ) son girişler (Haziran/Temmuz/Ekim) Personal Statement/CV yazımı (Haziran - Temmuz) Üniversiteler/Alanlar/Mesleki hedefler için birebir değerlendirmeler (Ağus.- Eylül) Başvurular hakkında teknik ve stratejik bilgilendirme (Veli/öğrenci) (Eylül) Essay yazımı ve kontroller (Eylül – Ekim) Başvuru hesapları/Naviance açılması ve bilgi girişi (Ağustos-Eylül) Oxbridge/US Early Decision-Action/Single Choice Early Action/UC Grubu/ Kanada Başvurular (Ekim-Kasım- Aralık) Early Başvuru sonuçlarına göre USRegular/İngiltere/Avrupa/Uzakdoğu Başvurular (Ocak)

ÖĞRENCİ OKUL AİLE DANIŞMAN

Yurtdışı Eğitim Danışmanı Teşekkürler Bora GÖKER Yurtdışı Eğitim Danışmanı bora.goker@acischools.k12.tr