30 YILDIR ZİRVEDEKİ YARIŞMA BEST MODEL OF THE WORLD BEST MODEL OF TURKEY.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
Advertisements

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 3. Sınıf
TÜBİTAK 45’inci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Eskişehir Bölgesine 1267 proje başvurmuştur. Bu projelerden 102 adedi Bölge Finallerine.
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
14 Mayıs 2013 Swissotel The Bosphorus. Women to Watch 1997 yılından beri dünyanın en büyük pazarlama iletişimi dergisi Advertising Age tarafından pazarlama,
SELİM İLERİ.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
Teşekkürler b-fit.
BAŞARILARIMIZ.
FRANSIZ BESTECİ BIZET'İN HAYATI,ESERLERİ VE RESİMLERİ
ADALAR KÜLTÜR DERNEĞİ 2006 YILI FAALİYETLERİ.
GÖRSEL SANATLAR SUNUMU
KÜLTÜR EDEBİYAT VE KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı
YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ
7.ULUSLARARASI KEMER SUALTI GÜNLERİ 7. INTERNATIONAL KEMER UNDERWATER DAYS MAY 2008.
SUNSET GRİLL&BAR 1994 senesinde Ulus Park’ında açılan Sunset Grill&Bar, İstanbul’un lider “fine dining” restoranlarından biridir. Ulus Park’ın içinde yer.
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU 6/E SINIFI FEN BİLİRİM BİLGİ YARIŞMASI 06
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
HASAN ALİ YÜCEL İLKOKULU MART AYININ ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ
II. DENEME SINAVI SONUCUNA GÖRE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 18 Aralık 2009 CUMA 20 liram var. Tanesi 2 TL’den.
GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETİMİ “CD İLE NESNE YAPIMI”
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK.
DEĞERLER EĞİTİMİ ADALET DEĞERİ KAPSAMINDA 2
2012/2013 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİN DEĞERLENDİRİLMESİ
2013/2014 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİN DEĞERLENDİRİLMESİ
2014 – 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) YEŞİLGİRESUN İLKÖĞRETİM OKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Psikolojik Danışman FİDAN YILDIZ.
1. Sunum (Giriş - Ders Hakkında - Tanışma) Öğr. Gör. Mehmet Akif BARIŞ Medya ve Çocuk.
Toplumda Hayat Boyu Öğrenme Kültürü ve Farkındalığının Oluşturulması
TV Program Format Örnekleri
DUYURULAR. ÖDÜLLÜ YARIŞMA 1.ÖDÜLLÜ VERGİ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI. Ödüller: 1.Notbook Bilgisayar 2.Fotoğraf Mak. 3.MP3 Çal. Son Başvuru Tarihi :
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
MUM IŞIĞINDA ŞARKILAR. Projenin içeriği: Türk sanat müziğinin klasikleşmiş ama yeni nesil tarafından da hala beğeni ile dinlenen eserleri, günümüz Türk.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
KARİYER YÖNETİMİ Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR B. Bu ünite ile; Kurumsal kariyer yönetimi uygulamalarını değerlendirerek birer İK yöneticisi olarak neler yapılabileceğine.
2015 YILI ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI
Biz, Sosyal Bilimler Öğrencisiyiz.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM
TAPU KADASTRO MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
. TERCİH. Öğrenci & Rehber Öğretmen  Hocam, Ankara mı? İstanbul mu? Aslında Eskişehir’de fena değil…  Çift anadal, yandal ne demek?...  Hocam mimarlık.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce, Kitap Okumayı Yaygınlaştırmak amacıyla eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenecek olan Kitap okuma yarışmasınının.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
KADIKÖY ERKEK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ 26 MAYIS 2016 FİNAL YARIŞMASI TÜRKİYE LİSELER ARASI GEOMETRİ YARIŞMASI.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel ve Yabancı Dil Alanlarında Eğitim Almak Mümkündür. Öğrencileri ilgi, yetenek ve başarılarına göre yükseköğretim programlarına.
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI BÖLÜMÜ. Muhasebe ve Vergi Programı öğrencileri; ▫Muhasebe programı mezunlarına "Muhasebe Meslek Elemanı" unvanı verilmektedir.
Merkezi Uydu Sistemleri
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Bizim Hikaye.
Film Gösterim Proğramı (Aralık 2016)
BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK.
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Bizim Hikaye.
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
‘’REİS BEY’’ CAST SUNUM DOSYASI (KADINLAR)
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
HAKAN GÜRSU HAYATI. Doğumu: 1959, İstanbul Endüstriyel Tasarımcı, doktoralı öğretim üyesi 1959 yılında İstanbul'da doğan Hakan Gürsu, 1984 yılında Orta.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Barış Manço ve Eserleri Hazırlayan:HÜSEYİN KÖROĞLU.
LİSELERE GEÇİŞTE YENİ UYGULAMA
NAIM SÜLEYMANOĞLU NAIM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?. Naim Süleymanoğlu ■ Dünya halterinin efsane ismi, olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu,
Sunum transkripti:

30 YILDIR ZİRVEDEKİ YARIŞMA BEST MODEL OF THE WORLD BEST MODEL OF TURKEY

BEST MODEL OF TURKEY 1987 yılından itibaren yapılan ve Türkiye adına kayıtlı tek dünya markası olan ''BEST MODEL OF THE WORLD & BEST MODEL OF TURKEY '' yarışması, bir güzellik yarışması değil meslek ve yetenek yarışmasıdır. Moda ve tekstil sanayinin vitrini olan mankenlerin yetenek ve profesyonellik sınavı olan bu uluslararası modellik yarışmasının arkasında tekstil ve moda dünyasının gücü vardır. ''BEST MODEL OF TURKEY '' yarışması , 1987 yılından beri Avrupa ve Türkiye sosyetesinin seçin simaları,basın ve yayın organlarının temsilcileri yarışmayı her gün artan bir ilgiyle izlediler.Moda dünyasının ünlü isimleri ve kreasyonları yarışmamızda yer almak üzere İstanbul'a geldiler. BEST MODEL TURKEY yarışmaları ilk beş yıl TRT daha sonra sırası ile KANAL 6,KANAL D,TV8,STAR TV,ATV,KANAL 1,KANALTÜRK,NR1,TV EM, FASHION ONE,SHOW TV televizyonlarından canlı yayınlanmıştır. Best Model'in izlenme rekoru bugüne kadar hiçbir yarışma tarafından aşılamamıştır. 30 Yıl önce bir defilenin TV de yayınlanıp yayınlanmaması tartışılırken öncülüğünü yaptığımız bu moda ve mankenlik olayı,medyanın vazgeçilmez gösterileri arasına girdi.Magazin programlarında ve jeneriklerde bile manken ve defileye gereksinim duydular.Hatta artık sadece defile sunan özel televizyon kanalları açıldı.

30 Yıldır Show Dünyasına sayısız ünlü ve başarılı ismi kazandıran yarışma; BEST MODEL OF TURKEY BEST MODEL unvanının meslek yaşamları için ne kadar gerekli olduğunun bilinciyle 2000'i aşkın best model adayı Best Model Turkey 2016 ya müracaat ettiler. İşte bu bir rekordur! Ülkemizin önde gelen mankenlerinin hepsi Best Model Turkey seçilip, BEST MODEL OF THE WORLD yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiş mankenlerdir. Bu ünvanı kazanan mankenler podyumların,dizilerin ve TV programlarının en başarılı isimleri olmuştur. BEST MODEL OF TURKEY 30 Yıldır Show Dünyasına sayısız ünlü ismi kazandırmıştır

"BEST MODEL OF TURKEY" Bir model yarışması olmasının yanı sıra tv dünyasına da jön ve jönfi çıkaran tek yarışmadır.Bugün yayında olan ve izlenme rekorları kıran dizilerin başrolllerinin hemen hemen hepsi "BEST MODEL OF TURKEY" yarışması ile ünlenen kişilerdir.

Bayanlarda; DENİZ AKKAYA,GÜZİDE DURAN,ŞENAY AKAY,HANDE SUBAŞI,EBRU GÜZEL,TUĞÇE GÜDER,HATİCE ŞENDİL,EYLEM ŞENKAL,NİLAY DORSA,EBRU ÜRÜN,DENİZ PULAŞ,ESİN MORALIOĞLU,BEGÜM ÖZBEK,GÜL GÖNEN,ŞEBNEM SÜRÜCÜ,DİDEM UZEL,SİBEL TAN,MAİDE ERÇELEBİ,SEMA ŞİMŞEK,EYLEM ÇELİKER,BURCU KUTLUK,TUĞBA KARACA,ŞENAY AKIN,IRMAK ATUK,FATMA YAMAN,SİNEMİS CANDEMİR,SELMA ERGEÇ, ESRA EROL,BEGÜM KÜTÜK,FATOŞ KABASAKAL,EBRU ÖZTÜRK,SİMGE TERTEMİZ,ŞEBNEM SUNGUR,FATOŞ SEĞMEN,TUĞÇE SARIKAYA,ECE SÜKAN,MELİSA ASLI PAMUK, LEYLA LYDIA TUĞUTLU,FULYA KESKİN,EYŞAN ÖZHİM,SENEM KUYUCUOĞLU,ECE GÜRSEL,ECE FİLİZ,YELDA KARA,TUĞBA MELİS TÜRK, SEZGİ SENA AKAY,AYŞENUR ÖZKAN, DENİZ SÜRMELİ, CANSU MELİS KARAKUŞ,GİZEM KAYALI,AYŞENUR ÇETİN… Erkeklerde; KENAN İMİRZALİOĞLU,KIVANÇ TATLITUĞ,ÇAĞATAY ULUSOY,TOLGAHAN SAYIŞMAN,BURAK ÖZÇİVİT,BURAK HAKKI,ALP KIRŞAN,BERKE HÜRCAN,FAİK ERGİN,ÇAĞDAŞ KARASU,MEHMET AKİF ALAKURT,MERT ÖCAL,SERKAN TAN,FATİH CANSIZ,VOLKAN KADEMLİOĞLU,VAHE KILIÇARSLAN,CENGİZ COŞKUN,ÇELİK ERBAY,HASAN YALNIZOĞLU,TOLGA ÖNCÜ,EMRE KIZILIRMAK,ERKAN MERİÇ,BERK OKTAY,TOLGA KAREL,OĞUZ GALELİ,MERT KILIÇ,GÖKHAN KESER,FATİH HÜRKAN,ÖZGÜR TORUN,BİRKAN SOKULLU,YASİN SOY,İLHAN ŞEN,YAHYA DOĞU DEMİR,İBRAHİM GAYBERİ,FURKAN PALALI,BERK ATAN,YUSUF ÇİM,EKİN MERT DAYMAZ, SAMET SIRMALI,BURAK ÇELİK, YILMAZ KUNT,ONUR SEYİT YARAN…

BU YIL 30. KEZ DÜZENLENECEK OLAN BEST MODEL TURKEY YARIŞMASI EYLÜL AYI İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR YARIŞMANIN SÜRECİ 1 ŞUBAT -1 MAYIS : BAŞVURU SÜRESİ MAYIS AYI İÇERİSİNDE FOTOĞRAF ELEMESİ – YARI FİNALLER VE BÖLGE ÖDÜLLERİ FİNAL GALASI : 16 KIZ + 4 YEDEK 16 ERKEK +4 YEDEK YARIŞMANIN FİNAL AKIŞINDA ; *MAYOLU GEÇİŞLER KIZLAR – ERKEKLER GECE KIYAFETLİ GEÇİŞLER *KIZLAR ABİYE ELBİSE *ERKEKLER SMOKİN FİNAL ÖDÜLLERİ ; *İLK BEŞ 5-BEST GENTLEMAN (ERKEK) – BEST GRACE (KIZ) 4-BEST PHOTOMODEL (KIZ+ERKEK) 3-SECOND RUNNER-UP (KIZ+ERKEK) 2-FİRST RUNNER-UP (KIZ+ERKEK) 1-BEST MODEL OF TURKEY 2016 (KIZ+ ERKEK)

“BEST MODEL OF TUKEY” YARIŞMASINA YAZILI VE GÖRSEL MEDYA YOĞUN İLGİ GÖSTERMEKTEDİR

BEST MODEL OF TURKEY YARIŞMASININ SHOW DÜNYASINA KAZANDIRDIĞI İSİMLERDEN BAZILARI; KENAN İMİRZALİOĞLU KIVANÇ TATLITUĞ

DENİZ AKKAYA ŞENAY AKAY

BURAK ÖZÇİVİT ÇAĞATAY ULUSOY

SELMA ERGEÇ GÜZİDE DURAN

BİRKAN SOKULLU BERK OKTAY TOLGAHAN SAYIŞMAN

HATİCE ŞENDİL ESİN MORALIOĞLU IRMAK ATUK BEGÜM KÜTÜK

ALP KIRŞAN BERK ATAN FURKAN PALALI

SİNEMİS CANDEMİR HANDE SUBAŞI TUĞBA MELİS TÜRK LEYLA LYDİA TUĞUTLU

BURAK HAKKI HASAN YALNIZOĞLU EKİN MERT DAYMAZ ERKAN MERİÇ

ECE FİLİZ SEMA ŞİMŞEK TUĞÇE SARIKAYA ECE GÜRSEL

BURAK ÇELİK SERKAN ÇAYOĞLU

SİMGE TERTEMİZ DENİZ PULAŞ EBRU ÜRÜN

EMRE KIZILIRMAK SAMET SIRMALI YUSUF ÇİM

CANSU MELİS KARAKUŞ AYŞENUR ÖZKAN

YILMAZ KUNT

ONUR SEYİT YARAN

DÜNYACA ÜNLÜ MODACI STEPHANNE ROLAND AJDA PEKKAN- ERKAN ÖZERMAN

3 KUŞAKTIR MUHTEŞEM BEST MODELLER

BEST MODEL OF TURKEY 30. YIL