Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BAŞLICA SPORLAR FUTBOL BASKETBOL VOLEYBOL
Advertisements

21-27 Kasım  Sayfa 5: AVM Forum, Vialife  Sayfa 9: Dayanıklı Tüketim Beko, Singer, Vestel  Sayfa 15: Eğlence, Kültür&Sanat, Dernek Ahmet Kaya,
1. DEVRE DEĞERLENDİRMESİ
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
EKONOMİK GÖSTERGELER Gayri Safi Milli Hasıla(2007): 658 Milyar ABD Doları İthalat(2008) : 201,8 Milyar ABD Doları İhracat(2008) : 132 Milyar ABD Doları.
SANAYİNİN ÜLKE EKONOMİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Hakem İşleri Organizasyon Şeması
Çelebi Grubu.
ALTYAPI UYGULAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI FUAT KOÇAL MÜDÜR
YURDUMUZUN COĞRAFİ BÖLGELERİ
Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty.
ADI: ÜLKEMİZİ GELİŞTİRELİM
Fırat Nehri Şanlıurfa Platosu Dicle Nehri Gaziantep Platosu
TÜRKİYE’DE SANAYİ SEKTÖRÜ
Maddenin ölçülebilir özellikleri
HAZIRLAYAN ÇİĞDEM ÇOLAK
VERİ ÖLÇÜMLEME İLE AVM’LERDE EĞLENCE
TERSANELER VE KIYI YAPILARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
15 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA YER: BELEDİYE ÖNÜ (TRAFİĞE KAPALI ALAN) SAAT: 16:00-20:00 SPORTİF ETKİNLİKLER ANA MEHTERAN EKİBİ GÖSTERİSİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ.
2 Lokasyon 1 PROJE ALANI 3 Lokasyon 2 PROJE ALANI CARREFOUR METRO OPTIMUM PALLADIUM UPHILL KENT PLUS MYWORLD ALMOND HILL.
ÇEVREMİZDE NELER VAR? Kazanım: Okul ve çevresindeki eğitsel ve sosyal imkânlardan yararlanır. 9. Sınıf 2 nolu kazanım etkinliği.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
YARİM İSTANBUL.
MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDAKİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI DURUMLARI AÇIKLAMALAR 1. Bu çalışma, Meslekî ve.
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
TÜRKİYE’DE ULAŞIM:.
T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI LİSELERİMİZİN DÖNEM İSTATİSTİKİ VERİLERİ.
Ali MUHÇİ Şube Müdürü 20/03/2015
Sabancı Gönüllüleri Programı nedir? Tüm Sabancı Topluluğu’nu kapsayan bir sosyal sorumluluk programı İki ana platform 1.Online eğitim 2. Gönüllülük Projeleri.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ TOPLULUĞU
KUTLU OLSUN TUTUM ve YATIRIM HAFTASI TÜRK MALLARI.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU
AKREDİTE ODA VE BORSALAR
Sekiz Müzik Organizasyon
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
BESYO.
SPOR.
ANTARES AVM KENTPARK AVM ANKAMALL AVM FORUM ANKARA PANORA AVM AGORA AVM ÖZDİLEK AVM OPTİMUM AVM VİAPORT AVM CAPİTOL AVM PALLADİUM AVM CARREFOUR CEVAHİR.
ONDALIK KESİRLERİ KULLANAN SPOR DALLARI
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
TÜRKİYEDE SANAYİ ERCE Mola 11-f 768.
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
Türkiye’de Diş Macunu Kullanım Miktarı Türkiye’de kişi başına yılda 1 tüp (90 gram) diş macunu düşüyor... Bu oran Rusya’da 293 gr, Çin’de 180 gr, Filipinler’de.
Türkiye'de Nüfusun Dağılışı Türkiye'de, 1997 nüfus sayımına göre, km2 ye düşen ortalama nüfus yoğunluğu 81 kişidir. Ancak, ülkemizdeki coğrafi bölgeler,
(with Istanbul, Ankara, and Izmir divided for electoral purposes)
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
SOSYAL BİLİMLER LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ÜNİLİG KURA ÇEKİMİ
CLK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2016 Yılı – İlk 9 Ay 24 Ekim 2016.
CİMNASTİK Hazırlayan: melis kaçmaz. Cimnastik Cimnastiği; dayanıklılık, kuvvet, esneklik, çeviklik, koordinasyon ve vücut kontrolünü geliştirme amacıyla.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
SAĞLIK TURİZMİ DAİRE BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İLKOKUL FİZİKSEL ETKİNLİKLER ÖRNEK OYUNLARI
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
ÇANAKKALE SAVAŞ OBJELERİ VE RESİMLERİ SERGİSİ
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Tuvalet Açma - Tuvalet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Tuvalet Nasıl Açılır
Salon Adedi 797 Spot Süre 20 Haftalık Yayın Adedi 35 Toplam Süre Ortalama Saniye Fiyatı Bütçe.
Deprem öncesi yapılması gerekenler Deprem çantası hazırlanmalı Raflar duvarlara sabitlenmeli Ağır cisimler raflarda altlara yerleştirilmeli Duvardaki lamba,
VOLEYBOL Nasıl oynanır Voleybol nedir Voleybol sahası.
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Türkei mit Koch International
Sunum transkripti:

Karizmashow ; Basketbolu, akrobasi – cimnastik – trampolin - dans ve animasyonlar ile birleştiren profesyonel bir gösteri ekibidir. Gösterilerimiz müzik ve dans eşliğinde seyircilerinde katıldığı heyecanın bir an bile eksik olmadığı atmosferde gerçekleşir.  Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışı olmak üzere yüzlerce gösteri gerçekleştirmiştir.  6 - 10 kişi olarak gösteriler yapan ekip mini trampolin yardımı ile bir dizi akrobatik hareket sonucunda, potaya çılgın smaçlar vurmaktadır. Smaç gösterilerimize, yer akrobasisi ve break dance hareketlerini de dahil ederek gösterilerimizi daha eğlenceli hale getirmekteyiz.   Karizmashow, bu alanda zorluk derecesi yüksek ve tehlikeli hareketleri yapabilme becerisi ile, dünyada sadece Karizmashow’un yapabildiği akrobatik smaç hareketlerini gösterilerine dahil etmiştir.

Referanslar

Referans Avm'ler ANTARES AVM KENTPARK AVM ANKAMALL AVM FORUM ANKARA PANORA AVM AGORA AVM ÖZDİLEK AVM OPTİMUM AVM VİAPORT AVM CAPİTOL AVM PALLADİUM AVM CARREFOUR CEVAHİR AVM İSTİNYE PARK MİGROS İNEGÖL AVM KENT MEYDANI ANATOLİUM KAYSERİ PARK ALMER AVM İPEK SARAY AVM DEMİR PARK AVM … ve onlarca AVM

Referans Belediyeler İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BAĞCILAR BELEDİYESİ SARIYER BELEDİYESİ ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ AVCILAR BELEDİYESİ KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ NİLÜFER BELEDİYESİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ ORHANGAZİ BELEDİYESİ SUSURLUK BELEDİYESİ GEBZE BELEDİYESİ GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİİRT BELEDİYESİ URFA BELEDİYESİ SİNOP BELEDİYESİ ÇANAKKALE BELEDİYESİ ADIYAMAN BELEDİYESİ KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ DERİNCE BELEDİYESİ ÇAYIROVA BELEDİYESİ DARICA BELEDİYESİ İZMİT BELEDİYESİ ZONGULDAK BELEDİYESİ KASTAMONU BELEDİYESİ MALATYA BELEDİYESİ

Guinness World Record GUİNNESS DÜNYA REKORUNUN DA SAHİBİ ! GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL - İLÇE MÜDÜRLÜKLERİNE, ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA, ÜNİVERSİTELERE VE DAHA BİRÇOK İLDE ÖZEL KURUM VE KURULUŞLARA GÖSTERİLER YAPAN KARİZMASHOW EKİBİ AYRICA KENDİ ALANINDA; GUİNNESS DÜNYA REKORUNUN DA SAHİBİ !

Malzeme - Ulaşım - Nakliye 6-10 kişilik ekip kendi minibüsü ile ulaşım sağlarken; 1 adet basketbol potası, 2 adet mini trambolin, 2 adet minder, Basketbol topları, Pota ağırlıkları, (Ses sistemi hariç.) Yukarıdaki malzemelerin de nakliyesini yine kendisi sağlamaktadır.

Gösteri Alanı Gösteri alanına kurulan; Pota, minder ve trambolinden oluşan malzemelerin uzunluğu 8 metre, Koşu mesafesi 15 metre, Toplam 23 metrelik alana ihtiyaç vardır.   Gösteri alanı genişliği en az 5 metre, yükseklik ise en az 6 metre olmalıdır.

Sponsor ve Tanıtım Gösterilerinden Kareler

Sponsor ve Tanıtım Gösterilerinden Kareler

Sponsor ve Tanıtım Gösterilerinden Kareler

Sponsor ve Tanıtım Gösterilerinden Kareler

iletisim ; Sizler De Karizmashow'u Organizasyonlarınızda Görmek İstiyorsanız... iletisim ; Güney CİNO : 0532 451 41 90 Fatih YALÇIN : 0533 269 14 24

TEŞEKKÜRLER… . Karizmashow www.karizmashow.com.tr