Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty."— Sunum transkripti:

1 Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty GÖSTERİ EKİPLERİ

2 RAMPA SHOW İki adet patenci,bisiklet akrobatı ve break dansçı performanslarıyla rampa üzerinde gerçeklestirilen extreme show. Alana uygun olarak seçilebilecek 3 adet rampa çesidi vardır. Performans süresi 20 dakikadır.Mc destegi ile izleyenlerin de katılımlarının saglanabilecegi interaktif show ise 30 dakikadır. v

3 TRAPEZ GÖSTERİSİ Min.6 m yükseklikten asagıya sallandırılan ipin kullanılmasıyla gerçeklestirilen tek kisillik bir gösteridir.

4 PANDOMİM Devlet Opera Bale Bölümü öğretim görevlilerinden oluşan ekibimiz Cansız Mankenlik ve Pandomimde fark yaratıyorlar.

5 ATEŞ DANSI Alana uygun olarak performans sanatcılarının sayıları belirlenir. Atesli poi,staff danscıları,alevbaz ve jonglörlerden olusan ekibimizin performans süresi min.10 dakikadır. Açık ve kapalı alanlarda yapılabilen gösteri için min.3 m x 3 m alan gereklidir.

6 BİSİKLET SHOW Performans min 4m x 4m alanda gerçeklestirilir. Gösteri süresi 5 – 15 dakika arasında performans içerigine göre degisiklik gösterebilir.

7 GRAFFTY Marka logoları ve kampanyaları, duyuru amaçlı mesajlar ve her türlü görselin duvara veya panoya sprey boya ile uygulanma sanatıdır. İstege baglı olarak workshop ya da yarısma seklinde interaktif hale getirilebilen bir etkinliktir.

8 DANS GÖSTERİLERİ Hip Hop Latin Ponpon kızlar Break Dans İstege baglı olarak özel hazırlanacak koreografik dans gösterileri.

9 FUTBOL SHOW Futbol topu ile gerçeklestirilen akrobatik gösterilerdir. Tek kisilik performansta min.3 m x 3m alan gereklidir. Gösteri süresi performans içerigine göre degisiklik gösterebilir.Min.10 dakikadır. Performansı gerçeklestirecek kisi sayısı alana ve istege baglı olarak belirlenebilir.

10 BASKETBOL SHOW Basketbol topu ile gerçeklestirilen tek kisilik akrobatik gösterilerdir. Gösteri min. 3 m x 3 m alanda gerçeklestirilir. Performans süresi içerigine göre degisiklik gösterebilir.Min. 10 dakikadır.

11 ANİMASYON Profesyonel mc destegi ile günün sunumu ve istege baglı olarak gerçeklestirilebilecek eglenceli oyunlar ve hediyeli yarısmaların koordinasyonu saglanır. Animasyon ekipleri içinde bulunanlar: Palyaço Jonglör Diabola Hayali Kahramanlar Popcorn – Pamuk Seker

12 GEZİCİ PATEN EKİBİ Aktivite alanında ya da sehrin belirlenen en yogun alanlarında insert dagıtımı, kampanya,açılıs vs gibi duyuruların gerçeklestirilmesi,aktivite alanına yönlendirme amaçlı kullanılabilecek patenli tanıtım ekibidir.

13 KANGURU BACAK Son dönemlerin en çok ilgi çeken ve aranan ekiplerinden Kanguru Bacak hem showları ile değerlendirilmenin yanında aynı zamanda organizasyonlarda yönlendirme ve gezici ekip olarak kullanılabiliyor..

14 Yarışmanın en çok ilgi çeken ekiplerinden biri Karizma Show… 7 senedir profesyonel olarak performans sergileyen ekip bugüne dek dünyada 30 ülkede gösteri yaptı.Dünya sıralamasında alanında ilk 3’te olan ekip sporu performansa,performansı da showa dönüştürerek izleyenleri büyülüyor. Performans bir adet portatif pota,iki adet trambolin ve üç adet jimnastik minderi ile gerçeklestirilir.Min. 3 m x 15 m alan kullanılmaktadır. Gösteri süresi 20 dakikadır.İzleyenlerinde katılımlarını sağlandığı interaktif bölüm ile toplamda 30 dk’lık show sergilenmektedir. KARİZMA SHOW

15 KAAN BAYBAĞ Yarışmayı 3.lükle bitiren Kaan Baybağ Micheal Jackson dansları ile milyonların ilgisini topladı.Sempatikliği ve yeteneğiyle 7 dk’lık performans sergileyen Kaan’ın 4 mx 4m’lik bir alana ihtiyacı var.

16 BERKAY ORAL Finalistlerden Berkay 7 dk lık performansında hip hop,salsa,jimnastik,break dansı kendi tartı ile birleştirip oldukça zengin ve ilgi çekici bir gösteri sergiliyor.

17 KAYA ADAMLAR Yarışmada en çok ilgi gören finalistlerden olan Kaya Adamlar Türkiye’de ilk kez karşılaşılan özel ve farklı gösterileri ile çok beğenildi.Sportif başarılarını showa dönüştüren ve nefesleri kesen ekip için 2m x 2m lik alan yeterli…

18 İLETİŞİM BÜLENT ÖZTÜRK m : 542 421 17 81 – 537 660 23 12 @ : bulent@actionxteam.com PINAR KOÇAK m : 532 346 92 96 @ : pinar.kocak@bpsorg.com.tr t : 216 417 34 45 www.actionxteam.com www.karizmashow.com


"Finalistleri Dans Ekipleri Rampa Show Gezici Paten Ekibi - Kanguru Bacak Ateş DansıAnimasyon TrapezFutbol Show PandomimBasketbol Show Bisiklet ShowGrafty." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları