OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

KAZAN EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Alanı
MESLEKÎ EĞİTİM TANITIM ETKİNLİKLERİ.
ŞEHİT ŞAHİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ORHAN SEVİNÇ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
BAHÇEŞEHİR İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
TEOG SINAVI VE TERCİH İŞLEMLERİ
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
YEŞİLPINAR MİRİOĞLU ÇOK PROGRAMLI LİSESİ
Miktat Ağaoğlu mesleki ve teknik lise
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
MEZ İ TL İ KIZ ANADOLU İ MAM HAT İ P L İ SES İ Adres Yeni Mah. Bahar Cad. No 6 Mezitli / MERSİN Telefon Web
AİLE VE TÜKETİCİ HİZMETLERİ ALANI
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 67 Öğrenci Sayısı : 1151 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 33 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANININ AMACI:
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT SABRİ ERYELER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KUMRU-ORDU
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITILMASI, YÖNLENDİRMESİ VE ALAN TANITIMI
Sunum transkripti:

OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK

İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 476 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 17 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1 Atölye-İşlik Sayısı : 6 Spor Salonu :- Kütüphane :1 Konferans Salonu :1 Kantin/yemekhane1 Rehberlik servisi 1 Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:50 Öğretim Şekli :TAM GÜN Pansiyon Durumu:- Telefon : Fax : WEB Adresi : Adres :ATATÜRK BULVARI NO 3 GEPOSB GEBZE YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM Ulaşım : 510 VE 426 HATLAR VE GÖZDE KOOP. VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ Yerleşim Yeri Bilgisi :GEBZE GEPOSB SANAYİİ BÖLGESİ

OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz GEPOSB ve PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı ) tarafından yaptırılmış olup bir protokol ile Milli Eğitim Bakanlığına Devredilerek 2002/2003 öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır. Resmi açılışı 18 Aralık 2003 Tarihinde Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Sayın Hüseyin ACIR Beyin katılımıyla Milli Eğitim Bakanımız Sayın Dr. Hüseyin ÇELİK tarafından yapılmıştır.

Okul 2003 yılında Plastik Teknolojisi bölümü açılarak öğretime başlamıştır. Halen tek bölümle eğitim- öğretime devam etmektedir. Anadolu Lisesi olan ismi önce Endüstri Meslek Lisesi daha sonra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir. Kurucu Müdür Ahmet Turan 2010 yılına kadar görev yapmıştır yılları arasında Okul Müdürlüğü görevini Mehmet Ali Tokluoğlu sürdürmüştür yılında Okulumuz Müdürlüğüne Fazlı Yağmur atanmıştır ve halen görevini sürdürmektedir.

Okulumuz da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Statüsünde eğitim verilmekte olup; Diğer mesleki teknik eğitim kurumları gibi ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan kalifiye elemanları yetiştirmek ve aynı zamanda öğrencilerimizi yüksek öğretime hazırlamak için kurulmuştur. OKUL TANITIMI

Öğrencilerimiz okulumuzdaki mevcut Plastik Teknolojisi Bölümünde Plastik Enjeksiyon, Extruder, Şişirme ve Kalıp Tasarımı konularında eğitim almaktadırlar sayılı Kanununa göre Teknisyen unvanına sahip olarak mezun olan öğrencilerimiz istihdam problemi yaşamamaktadırlar. Kamu kurumlarında işe başlayanlar diğer lise mezunlarına göre bir derece daha kıdemli olarak işe başlarlar. İşyeri açmak isteyenler işyeri açma belgesi alırlar ve bir yıl geçtikten sonra ise girecekleri sınav sonunda Ustalık Belgesi alırlar. Öğrencilerimizin önünde Sınavsız Geçiş Sistemi kapsamında toplam 23 alanda Meslek Yüksek Okullarına sınavsız yerleştirilme şansı ve devamında da Dikey Geçiş Sınavıyla (DGS) gidebilecekleri çok sayıda popüler bölüm mevcuttur. Pagev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kuruluşundan itibaren uzun süre GEPOSB içindeki tek lise olarak hizmet vermiş, bugün de Eğitim ve Öğretime devam etmektedir.

Okulumuz toplamda 6200m2 alan üzerine kurulmuş olup ; Bahçe Oyun Alanı: 5000 m2 Okulun Mevcut Derslik Sayısı: 17 Okulun Öğrenci Mevcudu: 463 Ortalama Sınıf Mevcudu: 30 dur.

SPOR SALONU

KONFERANS SALONU

REHBERLİK SERVİSİ

KÜTÜPHANE

KANTİN/YEMEKHANE

BÖLÜMLERİMİZ PLASTİK TEKNOLOJİSİ PLASTİK KALIP TASARIM DALI PLASTİK İŞLEME DALI

PLASTİK TEKNOLOJİSİ ALAN ADI:PLASTİK TEKNOLOJİSİ ALANINTANIMI : Plastik Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. ALANIN AMACI Plastik Teknolojisi alanı altında yer alan dallarda, sektörün ihtiyaçları ve bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazandıran nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.

BÖLÜMDE KULLANILAN ALET VE MALZEMELER ………………………… MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER ………………………

Okulumuzu tercih edecek öğrencilerde bulunması gereken yeterlilikler SAYISAL ZEKA SAHİBİ OLMAK TEKNİK ALANA İLGİ DUYMAK

BAŞARILARIMIZ (2015) MEZUNLARI YERLEŞME ORANI SAYISI YÜZDELİK ORANI TOPLAM YERLEŞEN11%15 4 YILLIK 2 YILLIK24%30 AÇIKÖĞRETİM--

BAŞARILARIMIZ 2015 YERLEŞTİRMELERİ BAZ ALINARAK FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL KATEGORİSİNE AYIRILACAK FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL ADIYERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI TIP FAKÜLTESİ0 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ11 EĞİTİM FAKÜLTESİ0 İKTİSADİVE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ