Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GENEL OLARAK Ana kart Nedir? Ana kartın Yapısı
Advertisements

Motion CL910 TABLET PC 1.
Google Apps. İşletme zorlukları değişiyor Aşırı bilgi yükü •Bilgi yoğunluğu hızla artıyor •Sıralama, dosyalama ve bulma kavramları giderek daha verimsiz.
GSM Uygulamaları Ergin Boyacı Eylül 2013.
Güvencesiyle Türkiye’de
Office 365 ve SharePoint Online'a Genel Bakış
8 İKİNCİL DEPOLAMA CHAPTER
ANDROID işletim sistemi
agk88.com Google Apps Eğitim Sürümü
ANDROİD Android, Google, Open Handset Alliance ve özgür yazılım topluluğu tarafından geliştirilen, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için geliştirilmekte.
BİLGİSAYAR DONANIMI SELİN POSBIYIK 9/H 551 SIDIKA RODOP ANADOLU LİSESİ
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. BAKANLIĞIMIZ PERSONELİNİN ADINA UZANTILI E-POSTA ADRESİ KULLANIMI.
ANDROID işletim sistemi
BİLGİ TEKNOLOJİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
GSM Teknolojileri ve Uygulamaları Ergin Boyacı Kasım 2013.
MAYIS AYI BİLİŞİM PANOSU General Mobile E-Tab. T ABLET Ö ZELLIKLERI İşletim Sistemi : Android Gingerbread Ekran Boyutu : 16:9 geniş ekran, 8,9"
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
Bilişim Teknolojilerine Giriş
SmartWatch(SW) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal Emrah.
AirTies Teknolojisi Bülent Çelebi, CEO
Cemil ŞAHİN Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
NAVİGASYON NAV-750 TV Harita ve Yazılım Özellikleri • Türkiye adres yapısına özel MIREO Don’t Panic navigasyon yazılımı ve TELEATLAS haritası • 81 il.
TABLET DAĞITIMI.
Google Glass Nedir? "Zenginleştirilmiş Gerçeklik Teknoloji" adı verilen teknolojinin uygulandığı Google Gözlüğü sanal aleme açılan üçüncü bir göz olarak.
YAZILIM.
Resim Görüntüleme Programları
Google Glass Damla AKDULUM Gizem Sahime DERTLİ Burak KARADAŞ
Bilgisayar Depolama Birimleri
Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu H. Umut Yenigün Nazan Uslu
Hacettepe Üniversitesi
YAZILIM.
YAZILIM.
Satış Odağı Şık ve Renkli Tasarım 12.1mm inceliğinde ve 3,14” ekran boyutuna sahip.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Movie Maker.
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
Bilgisayara bilgilerimizi saklayabiliriz.
İÇ VE DIŞ DONANIMLAR.
Bilgisayar (Computer) Bilgisayar, uzun ve çok karmaşık hesapları bile büyük bir hızla yapabilen, mantıksal (lojik) bağlantılara dayalı karar verip işlem.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
Hafta2 Bilgisayar Donanımı Dersi
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
BİLGİSAYAR TEMEL KAVRAMLAR
KAPASİTE ÖLÇÜ BİRİMLERİ
Günümüzde, kullanıcılar sıradan bir akıllı telefondan daha fazlasını bekliyor ve tüm mobil görüntüleme deneyimlerini genişletmek istiyorlar. 7” genişliğinde.
*Display: 5.29" in actual measurement. Geniş ve TaşınabilirKolay Kulllanım - El Hareketi Algılama - S Planner Görüntü Alma ve OluşturmaHızlı ve Güçlü.
Satış Odağı Gelişmiş ve Rahat Mesajlaşma Geniş QWERTY klavye ve 2.8” Dokunmatik ekran.
Wave II sunduğu özellikleri ve servisleri ile çok daha rekabetçi Güçlü Özellikler HSDPA / 5MP 3.7” WVGA SUPER LCD t9 Trace Klavye 1GHz AP (Humming Bird)
GSM Teknolojileri ve Uygulamaları
I.Dönem II.Yazılı Çalışma Notları
Bilgisayar Depolama Birimleri
BİT’İN TEMEL KAVRAMLARI
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Ares Bilişim Sistemleri
EBSCO eBooks Uygulaması
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
My Work İş Teknolojileri
ÖZET Ders planı hazırlamak için konu belirlemek
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
YAZILIM.
Bilgisayar İle İlgili Temel Kavramlar
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Bilgisayar Donanımı Dersi Bilgisayarın Mimarı Yapısı ve Çalışma Mantığı.
Sunum transkripti:

Güçlü İşlemci & Performans 800MHz güçlü işlemcisi sizlere - Sorunsuz ve hızlı bir şekilde internette gezinme - Eşzamanlı uygulama kullanımı ile birden fazla uygulamayı aynı anda ve sorunsuz kullanabilirsiniz. Hızlı Wi-Fi b/g/n ile daha geniş erişim alanı

Android 2.2 & Android Market Android market ile yaklaşık civarında oyun, yardımcı uygulamalar ve daha fazlasına kolayca ulaşın.

Allshare & Swype Klavye Allshare ile telefonunuzun diğer cihazlarla bağlantı kurmasını sağlayın (TV, PC, stereo system) SWYPE ile çok daha hızı yazı yazma deneyimi

Thinkfree Office ThinkFree uygulamasını kullanarak, MicrosoftWord/Excel/Powerpoint dosyalarınızı organize edebilirsiniz. Laptopunuz olmadan yeni bir döküman oluşturabilir ya da var olan dökümanlarınızı güncelleyebilirsiniz. Aynı zamanda PDF formatındaki dökümanları da görüntüleyebilirsiniz. ThinkFree kayıtlı dökümanlarınıza online ulaşmanızı sağlar. Bu dökümanlara yazı ya da resim ekleyip hemen kayıt edebilirsiniz.

Şebeke - HSDPA 7.2Mbps 900/2100 MHz - GSM Quad 850/ 900/1800/1900 MHz Boyutlar x 57.5 x mm Ekran - 3.2” HVGA 16M TFT İşletim Sistemi - Androad v2.2 (Froyo) Android Market / Samsung Apps / S-Android Market - Çeşitli Uygulamaları İndirebilme Geliştirilmiş TouchWiz 3.0 UX - Social Hub :Tüm SNS, , ve takvim hesaplarını entegre kullanma - Anaekran Önizleme/Düzenleme - Ekran Döndürme Kilidi - Tarayıcıda Arama İşlemci - 800MHz İşlemci ( QualcommMSM Turbo) Batarya (Standart) Li-ion, 1350mAh Bağlantı - Wi-Fi b/g/n, BT 2.1+EDR, DLNA - USB 2.0 High Speed Kamera MP - Otomatik odaklama Video - MPEG4, H.263, H.264 Müzik - 3.5mm Kulaklık girişi & Hoparlör - MP3,OGG, AAC, AAC+, eAAC+,AMR-NB, AMR-WB FM Radyo (RDS) Hafıza MB + 2GB microSD içinde (32GB a kadar arttırılabilir ) Multi-touch zoom Dahili push - Gmail - MS Exchange ActiveSync GPS - A-GPS E k Özellikler - Google Servisleri - Swype - ThinkFree(Döküman görüntüleme & Düzenleme) - AllShare - Kies