Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EGE BİLGİ VE YENİLİK MERKEZİ (EBIC-EGE)
Advertisements

Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
DIŞ TİCARET BİRİMİ DEİK TEMSİLCİLİĞİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ E ğ i t i m v e K ü l t ü r AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI  GENÇLİK PROGRAMI.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ Sivil Toplum Diyaloğu - AB-Türk Odalar Forumu-II: AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI ETCF-II is co-funded by the.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
EGE ÜNİVERSİTESİ «TPE BİLGİ VE DOKÜMANTASYON BİRİMİ» PATENT BİLGİ VE DOKÜMANTASYON MERKEZLERİNİN (PATLIB) YENİDEN YAPILANDIRILMASI PİLOT PROJESİ.
European Commission Enterprise and Industry GAP Bölgesi KOBİ Destek Ağı (GAPSUN)
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
European Commission Enterprise and Industry Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Marmara East Marmara Network.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
(Enterprise Europe Network-EEN)
TİCARET, YENİLİK VE TEKNOLOJİ BİR ADIM ÖTENİZDE. Ege İhracatçı Birliklerine üye 7000’in üzerinde ihracatçı firma 12 sektörde, 181 ülkeye 7 milyar $’ın.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
İKİLİ ANLAŞMALAR (BİLATERAL AGREEMENT).  Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement); İki yüksek öğrenim kurumunun Erasmus programı kapsamında yapmayı.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1 28 Şubat 2008, İzmir. 2 Denizli Avrupa Bilgi Merkezi (ABM-EIC) Denizli Ticaret Odası bünyesinde Aralık 2003 yılından beri faaliyet göstermektedir.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
HO Ş GELD İ N İ Z… 20 Mayıs 2004 ÜS İ SUNUMU HO Ş GELD İ N İ Z… 20 Mayıs 2004 ÜS İ SUNUMU Vestel Şirketler Grubu AR-GE Koordinatörü İHSANER ALKIM.
NANOMAM® a. ş www. nanomam
PROJE BAŞLIĞI ENDÜSTRİYEL DANIŞMANAKADEMİK DANIŞMAN STAJYER Firma Logosu ‘’PTS Proje Posteri’’ Powerpoint şeklinde adresine.
AB DESTEKLİ BÖLGESEL KALKINMA PROGRAMLARI HİBE PROGRAMI
TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
AVRUPA İŞLETMELER AĞI DOĞU AKDENİZ European Commission Enterprise and Industry.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
KOSGEB KONYA SELÇUK TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ (TEKMER) 2006.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROGRAMI II SUNUM İÇERİĞİ :  PROJE FAALİYETLERİ  PROJEDEN ELDE EDİLEN KAZANIMLAR  PROJENİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ  YENİ EŞLEŞTİRME.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi. GENÇLER İÇİN AVRUPA FIRSATLARI Gençlere soru cevaplama hizmeti yanında ihtiyaçları olan bilgiyi, bilgilendirme.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Eurocert European Academy
Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği
Sunum transkripti:

een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.

een.ec.europa.eu AİA Nedir? İnovasyonunu yeni pazarlara aktararak büyümek isteyenler için uluslararası iş deneyimini yerel bilgi ile birleştiriyoruz. AİA Nedir? 54 ülkede 600’den fazla kurumda ( Sanayi ve Ticaret Odaları, Teknoloji Merkezleri, Üniversiteler, Kalkınma Ajansları ) 3000’nin üzerinde çalışan kişi arasında etkin haberleşme sağlamak... PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? İnovasyonunu yeni pazarlara aktararak büyümek isteyenler için uluslararası iş deneyimini yerel bilgi ile birleştiriyoruz. AİA Nedir? Avrupa İşletmeler Ağı’nın amacı, İşletmelere iş ve inovasyon alanında entegre hizmetler sağlayarak, rekabet ve inovasyon güçlerini arttıracak tek bir ağ oluşturmaktır. Bu amaçla 27 Avrupa Birliği üyesi ülke, 3 aday ülke (Hırvatistan, Makedonya, Türkiye), Avrupa Ekonomik Alanı ülkeleri ve Çin, Rusya, Suriye ve Amerika gibi diğer katılımcı ülkeler dahil 45 ülkeyi içeren bir ağ oluşturulmuştur. PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? İnovasyonunu yeni pazarlara aktararak büyümek isteyenler için uluslararası iş deneyimini yerel bilgi ile birleştiriyoruz. AİA Nedir? Türkiye’de 7 bölgede, 11 konsorsiyum bünyesinde KOSGEB, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Üniversitelerden oluşan 60 Merkezde İşletmelere hizmet sunulmaktadır. Avrupa İşletmeler Ağının Türkiye’de bulunan 11 konsorsiyumdan biri olan bsnEA Konsorsiyumu’nun koordinatörü KOSGEB Elazığ Müdürlüğü’dür. PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? Konsorsiyum ortakları Elazığ KOSGEB İl Müdürlüğü Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Fırat Üniversitesi Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonu (FIRATSİFED) Atateknokent Van Ticaret ve Sanayi Odası AİA Nedir? PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? Bilgilendirme Seminer & Eğitimler: AB mevzuatı ve politikaları, işletmelerin ihtiyaç duyduğu inovasyon, dış ticaret, proje yönetimi, Sınai Mülkiyet Hakları, finansman vb. Soruların cevaplanması: AB mevzuatı, politikaları ve programları, Pazar araştırma konularında gelen her türlü sorunun cevaplanması, E-posta duyuruları: İhaleler, haberler, AB proje çağrıları, etkinlikler, Ar-ge ve Çerçeve programlarının tanıtımı ve izlenmesi. PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? İkili İşbirliği Görüşmeleri ve Eşleştirme Etkinlikleri Bölgede yer alan İşletmelerin uluslararası işbirliği yapmalarını sağlamak amacıyla Ticari geziler, İkili işbirliği görüşmeleri, Eşleştirme etkinlikleri ve çeşitli fuarlarda organizasyonlar düzenlenmesi. AB pazarlarında yatırım-işbirliği-ihracat olanakları PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? Ticari ve Teknolojik İşbirlikleri İşletmelere yurt dışından gelen teknolojik ve ticari işbirliği tekliflerinin web sayfası ve e- posta grubu aracılığıyla duyurulması, İşletmelerimizi ziyaret ederek oluşturulan teknolojik ve ticari işbirliği taleplerinin de veri tabanında paylaşılması ve 60 ülkedeki EEN Ofisleri aracılığıyla duyurusunun yapılmasının sağlanması, Teknoloji pazarı faaliyetleri, Teknoloji transferi anlaşmaları, İşletmelerin Ar-Ge ihtiyaçlarının belirlenerek, teknoloji transferlerine veya yeni teknoloji arayışlarına destek verilmesi, PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? Avrupa İşletmeler Ağı ile kendi ülkesinde bir merkeze başvuran İşletme, 60 ülkeden 600 merkeze ulaşabilmektedir. Böylece, İşletmelerin tek bir telefon veya e-posta ile istedikleri Ülkeyle veya konuyla ilgili 4000 den fazla uzmanın danışmanlığında, Avrupa Birliği yabancı ortak arayışları, fon kaynakları, yeni pazarlara giriş, yeni teknoloji arayışları ve teknoloji işbirlikleri, sektörlerindeki inovasyon olanakları, AB’nin Çerçeve Programlarına katılma ve bu programın olanaklarından faydalanma konularındaki hizmetlere ulaşmış olmaktadır. PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu 13,000 Business Connections Via B2B matchmaking with companies outside the EU 10,000 Technology and business offers & requests available 7,000 SMEs Connecting every month 13,000 Technology audits and business reviews per year Boosting growth and creating jobs in the EU (2008 – 2014) Title of the presentation | Date | 11 PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu AİA Nedir? bsnEA Konsorsiyumunda çalışan Uzman danışmanlar İşletmelere bahsedilen tüm faaliyetlerde ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İşletme ziyaretleri şu an itibariyle kendi seçimimizle yapılmaktadır. Ancak işletmeler talep ettiği takdirde de ziyaret gerçekleştirilerek Teknolojik ve Ticari İşbirliği Teklifleri oluşturulabilmektedir. İşletmeler, etkinlikleri, duyuru ve haberleri, ticari ve teknolojik işbirliği teklif ve taleplerini …………….. adresi üzerinden takip edebileceksiniz. PLACE PARTNER’S LOGO HERE

een.ec.europa.eu Uluslararasılaşmak isteyen KOBİ’ler destekleyen dünyanın en büyük ağı PLACE PARTNER’S LOGO HERE AİA Nedir?

een.ec.europa.eu ziyaret edin. Bize ulaşın… Follow us at PLACE PARTNER’S LOGO HERE