8 MAYIS 2016 – İzmir 14:00 KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞUYORUZ!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Advertisements

Gözde DÖVEN – Dokuz Eylül Üniversitesi
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
KUPA TURU NİSAN/MAYIS/HAZİRAN GENEL BAKIŞ Saat/Tarih: Kupa Turu 20 Nisan hafta sonu Kayseri'de başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri meydanda olması.
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
PRIME AJANS m.
ERKEN ANNELER GÜNÜ Anneler Prematüre Bebekleri için Anneler Gününden bir hafta erken yürüdüler. Basın Yansımaları Mayıs 2012 Kurumsal İletişim Türkiye.
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
Her gözden iyilik Uluslararası ÜNİVERSİTELER KISA FİLM FESTİVALİ
Yeni Medya’nın Etkileri İsmail Hakkı POLAT Kadir Has Üniversitesi İlkbahar İstanbul.
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI PROGRAMI (OCAK /15 MAYIS ARALIĞI) Kartal Belediyesi
Erasmus+’ta Gençlik Destekleri Erasmus+ Gençlik Programı: Hedef Kitlesi:  Gençler  Kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları  En az dört.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
İnternet Gazeteciliği ve Yeni Medya
İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere..
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
12 Yaş üzeri: 2010’da 23.8 milyon 2011’de 24.8 milyon.
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
WEB 2.0’nin tanıtılması Yrd.Doç.Dr.Nuray GEDİK ÜNAL ATACAN.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
TÜRKİYE’DE KENT BİLGİ SİSTEMİ UYGULAMALARININ GELİŞİMİ
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
İnteraktif Medya Dünü Bugünü Yarını Uğur Şeker / Dijital Büro İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 'Mobile Marketing Conference'
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Proje Çıktıları
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
EŞİT BİR EĞİTİM İÇİN ENGELSİZ KAMPÜS
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Grubu Webinar Toplantısı (1) 11 Temmuz 2014.
Toplumda Hayat Boyu Öğrenme Kültürü ve Farkındalığının Oluşturulması
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
BAYRAK YARIŞLARI 4x100 METRE 4x400 METRE 4X200 METRE.
ETMD LİGİ NEDİR ? Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin.
KUŞ GRİBİ VE İNSANA TESİR EDEN SALGINA HAZIRLIK VE MÜCADELE PROJESİ Hayvan Sağlığı Bileşeni İnsan Sağlığı Bileşeni Kamuoyu Bilinçlendirme ve Koordinasyon.
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Platformu. Biz kimiz?  KAGİDER 2012 yılında Antalya’da Türkiye’nin farklı bölge ve illerindeki kadın girişimci derneklerinin.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
Bursa Sağlık MüdürlüğüBURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLETİŞİM MERKEZİ.
«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
İÇ SINAVI.
ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
Sınav Şablonu Sınavı Başlat Çoktan Seçmeli Sınav Soruları.
“”éHayata İz Bırakan Kadınlar…
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kök Hücre Araştırma Topluluğu (GAZİKÖK) 2011 Nisan ayında kurulmuştur.
Yeni Medya Teknolojileri ve Modernleşme
TEMA VAKFI KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI HAZIRLAYAN:İSMAİL MERT.
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Triatlon Nedir? 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor anlamına gelmektedir. Triatlon.
İkinci dünya savaşı sonrası ARPANET projesi
Triatlon Nedir? :HAZIRLAYAN: ROJHAT DEMİR 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor.
SPOR AMAÇLI KURULMUŞ DERNEKLER
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

8 MAYIS 2016 – İzmir 14:00 KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞUYORUZ!

WINGS FOR LIFE VAKFI Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak için, Dietrich Mateschitz ve Heinz Kinigadner tarafından kurulan vakıf, 2004 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Wings For Life Vakfı, gerçekleştirdiği etkinlikler ve toplanan bağışlar ile omurilik felcini kesin tedavi bulmayı amaçlıyor.

 Yeni bir koşu deneyimi.  Dünyanın en büyük yardım koşularından biri.  Tüm gelirin omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara aktarıldığı bir yarış. WINGS FOR LIFE WORLD RUN

BENZERSİZ BİR FORMAT  6 kıta ve 33 ülke.  Aynı anda ortak başlangıç.  Bitiş çizgisi yok. Yakalama aracı var.  Yakalama aracına geçilen koşucunun yarışı o noktada sona eriyor.  Yakalanan son sporcu yarışı kazanıyor.

AMAÇ  Omurilik felci ile ilgili farkındalık yaratmak.  Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara bağış toplamak.  Koşamayanlar için koşmak!

 Omurilik felci çok basit kazalar sonrası herkesin başına gelebilecek bir sakatlık.  Tüm dünyada omurilik sakatlanması nedeniyle engelli olan 3 milyon kişi var.  Her yıl 250 bin kişi omurilik zedelenmesine yol açan bir sakatlık geçiriyor.  Türkiye'de 150 bin üzerinde omurilik felçlisinin olduğu tahmin ediliyor.  Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalar çok kısıtlı ve desteklenmesi gerekiyor.  Omurilik felci çok basit kazalar sonrası herkesin başına gelebilecek bir sakatlık.  Tüm dünyada omurilik sakatlanması nedeniyle engelli olan 3 milyon kişi var.  Her yıl 250 bin kişi omurilik zedelenmesine yol açan bir sakatlık geçiriyor.  Türkiye'de 150 bin üzerinde omurilik felçlisinin olduğu tahmin ediliyor.  Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalar çok kısıtlı ve desteklenmesi gerekiyor. NEDEN OMURİLİK FELCİ?

34 4,2 Ülke Milyon € Bağış 1,2 Milyar Medya Erişimi 400 Elçi 101 Bin Koşucu SAYILARLA Farklı Saat Dilimi

WFL WORLD RUN ALANYA  Türkiye’de 3,576 kayıt  31 üniversite takımı  Adım Adım ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği işbirliği  Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker basketbol ve Galatasaray futbol takımları, Yonca Tokbaş, Kamufle, Naz Akyol ve Ayşe Tolga gibi elçilerin desteği

İLETİŞİM  NTVSpor ve Sporx canlı yayın  Ulusal ve yerel basında 772 haber  5 medya sponsoru: Milliyet, NTVSpor, Number One, SporX.com ve İzlesene.com Toplam erişim : 104 milyon

185 Basılı, 43 TV, 544 Web haberi Toplam 772 Haber Çıktısı

 Yonca Tokbaş, Ayşe Tolga önderliğindeki Run with me koşularının katılımcı paylaşımları  Naz Aydemir, Galatasaray Futbol takımı ve Fenerbahçe Ülker basketbol takımından Wings for Life World Run çağrısı  Koşu grupları Facebook paylaşımları ve davetler SOSYAL MEDYA Toplam erişim : 51 milyon

WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2015 ATL 5,131 adet spot 34 Ulusal kanalda 2,178 adet yüz (billboard, raket, vs…) 12 şehirde 7,950 adet spot 50 sinemalarda görüntülenme 12.8 mio etkileşim Pro Bono Reklam: €8.4 milyon (ratecard prices) TV CINEMA OOH WEB TV DIGITAL DISPLAY RADIO 504 adet spot 8 radyo istasyonu

WINGS FOR LIFE WORLD RUN DİĞER SAHA ÇALIŞMALARI 476 nokta direkt kontak Tüm Türkiye’de adet poster adet flyer 73 şirket ve kurum kişiye kurum içi mailing 20 x koşu etkinliği koşucu Kanatlar Takımı Ziyaretleri BTL Online Paylaşım Kurumsal Ziyaretler ve Sunumlar Campus Run Etkinliklerde Bulunurluk kişi erişim Tüm Türkiye’den üniversite katılımı Alanda 689 üniversite öğrencisi koşucu Tüm dünyada üniversite takımlarında 2.

WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2016

WFL WORLD RUN İZMİR  İzmir – Gündoğdu Meydanı’ndan Çeşme yönüne  8 Mayıs 2016 – Saat  İzmir’in en büyük koşusu Hedef koşucu

SİZ DE KATILIN!