Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKRABALARIMIZ.
Advertisements

CİN ALİ FACEBOOK İLE TANIŞIYOR
CANIN KUŞLARI Can, o gün annesine ne kadar çok sıkıldığını anlatıyordu: — Neden oyuncaklarınla oynamıyorsun? diye sordu annesi. — Ama onlar benimle oynamıyorlar.
Babam Beni Hiç Sevmedi... Balıkesir'de Asma Ağacı Ve Anılarım.. Kısa Öykü.
1.Yüklem: Cümlede yapılan işi, oluşu ya da eylemi bildiren kelimeye yüklem denir. Yüklem cümlenin temel öğelerinden biridir. Genellikle cümlenin sonunda.
CÜMLE ÖGELERİ Cümle, bir duyguyu, düşünceyi veya olayı anlatan sözcük ya da sözcükler topluluğudur. Cümlede her sözcüğün bir görevi vardır. Cümlede görevli.
Yıl Ocak gece yarısı. Mustafa Kemal’in özel treni Eskişehir’e doğru gidiyor. Bu yolculuk bir kamuoyu yolculuğu olacak ve Gazi, savaş sonrası.
SU HALDEN HALE GİRER. İŞTE YAĞMURUN OLUŞMASI! Yağmurun oluşmasında 2 işlem gerçekleşiyor. Yoğunlaşma ve buharlaşma. Güneş ışığının etkisi ile her gün.
1 ZAMİRLER Dil, kısa, öz anlatımı sever. Konuşurken, yazarken gereksiz, sevimsiz tekrarlardan kaçınmak için, daha önce anılan bir ismin yerine, onu karşılayacak.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
(Ravi Modelleri) Sunum 2 Doç. Dr. Halis AYDEMİR. Rivayet, bir aktarıcının kaynak ile muhatabı arasında oluşturduğu bilgi akışının yahut başka bir ifadeyle,
İŞ KAZASI. Sayın Şantiye Şefim İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım,bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı olarak yazmamı istemişsiniz. Şu anda.
COŞKU VE HEYECANA BAĞLI(LİRİK) ANLATIM
Teknolojiden Yararlanmak İçin…. Keloğlan’ın düşünde, Kaf Dağı’nın ötesinde, korkunç devler ülkesinde gezinmeyen biri mi var? Saklambaç, köşe kapmaca,
BİLGİ YARIŞMASI 5. SINIF Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Başarılar dilerim.
MÜZEDE ÇOCUKLARLA SANAT ÇALIŞMASI Münih 1-6 şubat Kıtalar Müzesi.
EYÜP SULTAN. Medineli müslümanlardan ve hicret sırasında Hz. Peygamber'i evinde misafir eden sahâbidir... Bütün Müslümanlar Peygamber efendimizi kendi.
5-SORUMLULUK GÖREVİNİ TAM YERİNE GETİRMEMİŞ OLANIN VİCDAN YARASINA , NE MAZERETİN ÇARESİ,NE İLACIN ŞİFASI ÇARE GETİRMEZ. MEVLANA.
ÇOCUK VE AİLE EĞİTİM SEMİNERLERİ Psikolog Arzu Seven.
İrem BAYSAN Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık 1.Sınıf
ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ AHMET ARSLAN.
Türkiye Alzheimer Derneği Kermes Etkinliği 17 Mart 2016.
M Ü ŞRİKLERİN BOYKOT İLÂNI. Mekke m ü şrikleri, İslâm n û runun s ö nmesi i ç in, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Alay, hakaret ve işkencenin her.
Sayfalar için ENTER tuşuna basın veya tıklayın MUTLULUK ELİNDEKİ SAHİP OLDUĞUN DEĞERLERLE HAYALLERİNİN ÇAKIŞMASIDIR. EĞER MUTSUZSAN, EMİN OL Kİ; ELİNDEKİ.
problemler10 Biri diğerinden 4 yaş büyük olan iki kişinin yaşları toplamı 22’dir.Küçüğü kaç yaşındadır? A- 9 B- 10 C- 11.
Yıllar önce bir Millî Eğitim Bakanı’nın makam odasının kapısı çalındı. İçeriden kararlı ve tok bir ses, ''Girin'' diye seslendi. Oldukça mütevâzı’ döşenmiş.
40 ALTIN. Küçük Abdulkadir okumak, bilgili, kültürlü bir insan olmak istiyordu. Annesi, babasından kalan 40 altını kıyafetinin koltuğunun altına dikti.
İSİM TAMLAMALARI  Tanımlı kavram haritası  Cevaplı test soruları (17 soru)
Roald Dahl, çocuklar için pek çok güzel kitap yazmış ünlü bir yazar. Daha önce yayınladığımız Çarli'nin Çikolata Fabrikası ile Çarli'nin Büyük Cam Asansörü.
YEDİEYLÜL İLKOKULU Kişisel Sınırlarımız Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Nisan 2014.
Mevlana Celaleddin-i Rumi. Mevlana Celaleddin-i Rumi: Mevlana hazretleri 1207 yılında Horasan'ın Belh şehrinde dünyaya geldi. Asıl adı Muhammed Celaleddin'dir.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
ZARFLAR (BELİRTEÇLER).
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
TAHTA ÇANAK Haz. İlknur Eryiğit DEM 2011.
ATATÜRK ve HAYATI Öğrt. İbrahim BAYSAN.
HANSEL VE GRATEL.
DEPREM.
HAYIR DEMEK HERŞEYİ ÇÖZERMİ?
REHBERLİK SERVİSİ.
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
BİREYSEL MOTİVASYON TEKNİKLERİ
Kalbim.gen.tr Lütfen Bu iletiyi okuyun.
hazırlayan : Begüm Yılmaz
CÜMLE TÜRLERİ YÜKLEMİNİN TÜRÜNE GÖRE Fiil Cümlesi
DÜRÜSTLÜK ÜZERİNE BİR HİKAYE
Bireysel Konularda İstişare
SONBAHAR.
ANNE VE BABA TUTUMLARI.
ZAMİRLER (ADILLAR).
Başkasının parasını bulunca sahibine vermek en doğru harekettir.
BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket. BÖLÜM 1 Kuvvet ve Hareket.
ŞENAY ÖZTÜRK ANAOKULU "HER ÇOCUK BİR UMUT" projesi.
ATATÜRK’ÜN BİR ANISI ….
Bir Bakan Ve İki Çocuk.
KÜÇÜK FİL.
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
Bedirhan Gökce'nin Siir Albümünden
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Bir varmış bir yokmuş. Büyüdüğü zaman ne olacağını çok merak eden bir çocuk varmış…
"Merhaba sevgili izleyiciler. İşte size ilginç bir yarışma haberi daha
VELİ SEMİNERİMİZE HOŞGELDİNİZ
CİHANGİR ÇAĞLAR ZAMİRLER
HZ. MUHAMMED VE AİLE HAYATI
ПРИЛОЗИ.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Zarflar Zarf: Eylemleri, eylemsileri, zarfları, kimi zaman da ekeylemle yargı anlamı kazanmış sözcükleri türlü yönlerden (durum, zaman, yön…) tamamlayan.
gez gür gel kaygı gezgin gelinlik göz gül git saygı güzel Gülderen
Lütfen Bu iletiyi okuyun.
Annesini Arayan Kardan Adam
Sunum transkripti:

Tatlı çocuk…

Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti ve babası ile Mari teyzeyi çırılçıplak ve biraz da “tuhaf…” bir vaziyette gördü.

Küçük Luis heyecan içinde, her şeyi annesine anlatmak için hemen eve koştu… " ANNE,ANNE PARKTA İDİM VE BABAM...

Annesi sakin olmasını ve her şeyi baştan anlatmasını istedi. Küçük Luis yeniden başladı anlatmaya… “…parkta idim.babamın arabasının Mari teyzeyle birlikte ormana doğru gittiğini gördüm…

“Onları takip ettim ve babamn Mari teyzeyi öptü,sonra Bluzunu çıkarmasına yardım Etti,sonra Mari teyze de babamın pantolonunu çıkarttı. Sonra Mari teyze koltuğa yattı ve babam da… "

Bu sırada annesi sözünü kesti ve : - « Benim küçük Luisim hikayen çok çarpıcı.Gerisini yemek sırasında anlatırsın.Sen bunları anlatırken babanın yüzünün aldığı hali görmek istiyorum » dedi.

Akşam yemek sırasında annesi küçük Luis den hikayesine devam etmesini istedi…

Küçük Luis,arabanın ormana gidişinden,babasının soyunmasına,Mari teyzenin koltuğa yatmasına kadar anlattı ve sonra: …

« … babam ve Mari teyze,babam iş seyahatine çıktığında annemin Roger amcayla yaptıklarını yapmaya başladılar… » ! Dedi.

Alınacak ders : Birisi size bir şey anlattığında sonuna kadar dinleyiniz !