ÖĞRETMENLER İÇİN ANKET GİRİŞİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Advertisements

EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülü Benim Öğretmenim Benim Öğrencim Modülüne ulaşmak için bu yolu izleyebilirsiniz.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
VERİ GİRİŞLERİ.
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
TEOG Online Sınavı 08 TEMMUZ 2014 SALı GÜNÜ SıNAV SAATI = 10:00 SıNAV SÜRESI = 140 DAKIKA.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI YAZILIMI
Gaziçiftliği Anadolu Lisesi. TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ Tabletinizi Md. Yrd. Metin AKTÜRK’ten alınız. Tabletinizi alırken teslim tutanağını imzalamayı.
NOT GİRİŞİ.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
E-BORDRO İNDİRME VE YÜKLEME
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
T.C. YENİCE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
TANIMLAR GÖREV VE SORUMLULUKLAR
MEB TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI KURUM STANDARTLARI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
Strateji Geliştirme Şubesi
EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin.
Yönetici/Öğretmen Veri Girişi
Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Bürosu-3
İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ
VERİ GİRİŞİ REHBER KİTABI
Outlook 2003 Programı Kullanımı
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2014 HAZIRLAYAN : STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ.
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
E-OKUL UYGULAMALARI-2 YÖNETİCİ MODÜLÜ * ŞİFRE İŞLEMLERİ
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tasarım by Haksernilpoy 2015 ©
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
1 FATİH Projesi Tablet Bilgisayarların Öğretmen ve Öğrenciyle İlişkilendirilmesi İşlemleri.
Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız.
İKS OKUL RAPORLARI NASIL ALINIR?
ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ
EĞİTİM–ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİ.
E-okul bilgi girişi yapan kurumlar aynı zamanda meis modülü için açılan bilgi ekranlarınıda doldurulacaktır. :( E-OKUL BİLGİ GİRİŞİ YAPACAK OKULLAR *Özel-Resmi.
1. İSTATİSTİĞİN OKUL İÇİN ÖNEMİ Eğitim istatistikleri ile; Okulun doğru veriye ulaşıp kendilerini geliştirmelerine, başarının ve verimin arttırılması.
EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ
T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ HAKKARİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Destekleme ve Yetiştirme Kursları.
DUYURU ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ DERSİ ARASINAVI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
MEBBİS Atama Kadrolu Öğretmen Modülü
OKULÖNCESİ İLKOKUL/ORTAOKULORTAÖĞRETİM KURUMLARI ESKİŞEHİR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
1 RAP4LEO PROJE SAHİPLERİ İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.07) Eğitim ve Kültür.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI UYGULAMASI 1.İlk yapılacak iş veri girişinden okul mevcut durumu onaylanacaktır. 2.Okul aile birliği.
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
Öncelikle sisteme girmek için Google Chrome sayfası açıp adres çubuğuna kocaeli.meb.gov.tr/ets yazıyoruz.
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
“Kimlik Bilgileri” kısmında Kişisel Bilgiler girilir ve “Kaydet” butonuna basılarak,bilgiler kaydedilir. Tüm Bilgilerin girişi eksiksiz yapılmadır.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
TORBALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
Sunum transkripti:

ÖĞRETMENLER İÇİN ANKET GİRİŞİ Ankete girmek üzere MEBBİS (http://mebbis.meb.gov.tr) ana sayfasından personel kullanıcı adınız ve Şifrenizi kullanarak giriş yapınız.

 Açılan sayfadan “Kurum Standartları” butonunu tıklayınız.

“Yönetici Öğretmen Veri Giriş” butonuna tıklayınız.  Açılan sayfadan “Yönetici Öğretmen Veri Giriş” butonuna tıklayınız. “Yönetici Öğretmen Veri Giriş” butonuna tıklayınız.

Kalan sayfa sayısı bu kısımda görünecektir.  Açılan sayfadaki kimlik bilgileriniz ile anketi hangi okul adına dolduracağınızı belirten açıklamalar bulunmaktadır. Bulunduğunuz okuldan farklı bir okul bilgisi ile karşılaşmanız durumunda sistem yöneticiniz ile görüşünüz. Karşınıza açılan sayfada çıkan yönergeyi okuyarak anketinizi tamamlayabilirsiniz. İşaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. “Değerlendirmeyi bitir” ile değerlendirmeye ara verip daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kalan sayfa sayısı bu kısımda görünecektir. “Değerlendirmeyi Sıfırla” ile verdiğiniz tüm yanıtları silebilir ve yeniden ankete başlayabilirsiniz.

ÖĞRETMEN- SIKÇA SORULAN SORULAR  Ankete nereden giriş sağlayacağım?  Ankete MEBBİS ana sayfasından (http://mebbis.meb.gov.tr) kendi kişisel kullanıcı kodunu ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.  Ankete giriş yapamıyorum. Neden?  Okulunuz değerlendirmeye açılmamış olabilir. Okul ile irtibata geçiniz.  “Okulunuz değerlendirmeye açılmamıştır” diye uyarı alıyorum. Bu ne anlama gelmektedir?  Kurum müdürünün Kurum Standartları Modülünü değerlendirmeye açmamış olduğunu ifade eder. Okul ile irtibata geçiniz.

 Anketi tüm öğretmenler doldurmalı mıdır?  Anketi ücretli öğretmenler hariç diğer öğretmenler (aday, kadrolu ve görevlendirme olanlar) doldurmak durumundadır.  Anketteki tüm soruları aynı anda mı cevaplamam gerekir?  Hayır. Anketlerde otomatik kayıt etme özelliği vardır. Geçiş yaptığınız son sayfa otomatik olarak kaydedilir ve siz sistemden çıkmış olsanız dahi bir sonraki girişinizde kaldığınız sayfadan cevap vermeye devam edebilirsiniz. Diğer taraftan Değerlendirmeyi Bitir butonunu kullanarak da o ana kadar yaptığınız değerlendirmeyi kayıt edebilirisiniz.  Ankette verdiğim cevapları değiştirebilir miyim?  Sayfa altında yer alan “Değerlendirmeyi Sıfırla” butonunu kullanarak verdiğiniz tüm cevapları silebilir ve ankete yeniden başlayabilirsiniz.

 Ankete vereceğim cevaplar başka bir kullanıcı tarafından görülebilir mi?  Hayır görülemez.  Anket hangi amaçla hazırlanmıştır?  Okulun güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenmesini ve geliştirmeye açık alanlarının tespit edilerek iyileştirici çalışmalara okul, il/ilçe MEM’ler ve Bakanlık düzeyinde destek verilebilmesi amacıyla hazırlanmıştır.  Anketi doldurmam ne kadar sürer?  Anket sorularının sayısı kurum tipine ve kurumun özelliğine göre değişiklik göstermekle birlikte yaklaşık olarak 10- 15 dakika sürmektedir.  Ankete ne zamana kadar giriş yapabilirim?  01 Temmuz 2016 tarihine kadar ankete giriş yapabilirsiniz.

 Okulda görevlendirme olarak çalışıyorum  Okulda görevlendirme olarak çalışıyorum. Kadromun olduğu okul için mi, görevlendirme çalıştığım okul için mi anketi dolduracağım?  Görevlendirme çalışılan kurum adına anket doldurulacaktır. Görevlendirme yaptığınız kurum bilgileri anketin olduğu sayfada farklı olarak görünüyorsa sistem yöneticiniz ile görüşünüz.  Ders saatimi doldurmak amacı ile iki okula giden bir öğretmen hangi okul için anket dolduracaktır?  En son hangi okul için görevlendirme yapılmış ise o okul adına anket doldurulacaktır.  Görevlendirme çalışıyorum ancak farklı bir okul adına anket doldurmam istenmektedir. Bu ne anlama gelmektedir?  Görevlendirme çalıştığınız kurumun bilgileri ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sisteme işlenmemiş olabilir.

 Ankete ne zamana kadar giriş yapılabilir?  01 Temmuz 2016 tarihine kadar ankete giriş yapabilir.  Anket okulda doldurulmak zorunda mı?  Bilgisayar ve internet erişiminin olduğu her yerden e-okul sistemi üzerinden anket doldurabilir. Ya da bilgisayara erişim yok ise öğretmenden anketlerin çıktısı alınabilir. Anketleri kâğıt üzerinde elle doldurup imzaladıktan sonra öğretmene teslim edilebilir.  Ankete verilecek cevaplar ders notunu etkiler mi?  Ankete verilecek cevaplar hiçbir kullanıcıyla paylaşılmayacağı için olumsuz bir etkisi de olmayacaktır.