SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AŞK YARASI SESLİDİR.
Advertisements

Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Her bildiğini söyleme, ama
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Kış arıyorsun karların arasındaki Şu anda işyerinde değilsin... Hadi durma hayal et, Bir dağ kulübesinde,
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Kar ve Hüzün Ahmet Ünal ÇAM.
ANıLaRıM.
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
BİR DALDA İKİ KİRAZ alperen dizgi Sesli dinleyiniz ya da tıklayınız.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bir Kutu Dolusu Yaşam Gönderiyorum Sana...
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Yıktın Mavi Hayallerimi
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Papatya.... Papatya... Tutku, aşk ve sevgi ( anonim )
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
CAHİT KÜLEBİ Hayatı Sanatı Eserleri Seçme Şiirleri.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Tasarım: magirbas © Sesli Akışında İzleyiniz Yüreğimin sürgün korkuları cebimde Gözlerimin şafaklarında iki büklümüm Hangi şamar acıtır özlemli gönlümü?
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
İşte bu TUTKU... Bir papatya tarlası düşün... İlkbahar ayı...
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
TAKILMALI OLTANA MUTLULUK Yok etmeli kurutmalısın tüm acıları kalbindeki noktada, Ümitle dağıtmalısın heyecanını bedenine, her dokuna Uzaklaşmalısın her.
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
SENİ SEVİYORUM.
Yıldızlar uzakta, sabahlar uzakta, uzakta memleket Sen uzaktasın
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
GiTTiĞiN YeR.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
Bilir misin yalnızlık ne demek? Bilir misin
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
BETİMLEME (TASVİR.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
SÖYLE CANIM BİLİRMİSİN…?
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Her bildiğini söyleme, ama
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Arkamdan Bir Silah Sesi,
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
Sunum transkripti:

SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN

Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde mutluluktan yüzünü gökyüzüne çevirip, bulutlardan kartopu yapıp, oynayabildin mi hiç..? Sen; sonbahar akşamlarında, yağmurun cama, damla vurduğunu dinleyip; buğulu camlar arkasından gözlerinle, seni yaşam boyu bağlayacak gözlere değerek takılabildin mi hiç..?

Sen; bu buğulu camlara, bir çocuk sevinciyle “Seni çok seviyorum “, 'Aşkımsın', ”Can’ın canıyım ” diye yazabildin mi hiç..? Sen; düşlerinde, hayallerinde, yüreğinin götürmek istediği yere gidip, her gece açık bırakılan pencereden rüzgarla girip, yağmur damlalarına saklanan güllerin üzerine döküldüğü geceler yaşadın mı hiç..? Sen; sevgilerin, geceleri sevdaya susuz çiçek tarlalarını suladığını, denizlerin suyunu çoğalttığını ve sabahları güneşle buharlaşıp, geri dönen sevgililerle birlikte nasıl çoğaldığını gördün mü hiç..?

Sen Hiç..?

Sen hiç..? Dürüst olmak nedir bilir misin.? Ya koşulsuzca sevmek, sevdiğini ellerinden, Bir güvercin misali özgürlüğüne uçurmak Nedir bilir misin.? Sen hiç..? İnsan kederine dolanmış yumağı Bir anda yüreğine almak, Yalnızlıktan öleceğini bilsen bile Onu özgür bırakmak adına “Gel benimsin” diyememek nedir bilir misin.?

Sen hiç..? Ne kadar çok sevdiğini anlatmak istedikçe Hep suskun kalabilmek Aşkınla sevdanla yansıyamadığın Bir sevgiliye gülümsemeyi bilir misin.? Sen hiç..? Sana yalan söylediği halde, Hiç bilmemiş gibi onu dostça sarabildin mi..? Ve onu yolun da yürümek için cesaretlendirebildin mi..? Bütün mısralarda aşkını anlatırken son satırında.... Kuru bir “hoşça kal” demesini bilir misin.?

Sen hiç..? Sevgiliye ölesiye hasretken Parça parça olmuşken Sadece onun için bütün olabildin mi…? Sen hiç..? Bu kadar zayıf ve çaresizken Gönlünü o kadar büyütüp İçine onu da alabildin mi…? Sevmek bazen hiç olmaktır Sevmek bazen hiç başlamamaktır.

CAN AKIN POETA UMARIM ŞİİRLERİMİ BEGENİRSİNİZ, İNTERNET BAĞLI İKEN TIKLAYINIZ... TOUCH ME