Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan."— Sunum transkripti:

1 Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan bu yana Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğine TİM'in(Türkiye İhracatçılar Meclisi) stratejik ortağı olarak destek veriyor. Bu yılki etkinlik kapsamında Türk Ekonomi Bankası (TEB), global ortağı BNP Paribas tarafından tasarlanan ve bugüne kadar Paris, Milano ve San Francisco gibi dünyanın önde gelen şehirlerinde gerçekleştirilen WAVE İnovasyon Sergisi'ni üç günlüğüne İstanbul'a getirdi.

2 WAVE İnovasyon Sergisi WAVE İnovasyon Sergisi'nde dünyanın dört bir yanından ilham verici toplam 23 inovasyon projesi yer aldı. Wave İnovasyon Sergisi’nde Türkiye'den de 3 inovasyon projesi seçildi. Sergide Türkiye'den Manetho, Dermalix ve Masuta Lab adlı 3 proje sergilendi. WAVE İnovasyon Sergisi ile ilgili bilgi veren TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici; TEB Girişim Evi'nden aldığı mentorluk, danışmanlık ve networking gibi desteklerle çalışmalarını sürdüren girişimcilerin geliştirdiği bu projelerin de sergide yer alması bizlere büyük gurur veriyor" dedi.

3 Medyada Dermalix www.bloomberg HT.com www.hurriyet.com.tr http://www.mynet.com/teb/ http://onedio.com/haber/son-donemde-hayatimizi-kolaylastirmis-10- yenilikci-fikir-626010 http://onedio.com/haber/son-donemde-hayatimizi-kolaylastirmis-10- yenilikci-fikir-626010 Son Dönemde Hayatımızı Kolaylaştırmış 10 Yenilikçi Fikir (onedio.com) 7 Numarada Yara İyileştirici Dermalix http://www.cizenbayan.com/sehir-hayati/dunyanin-gelecegine-taniklik-et/ http://webrazzi.com/2015/12/04/wave-inovasyon-sergisindeki-3-yerli- girisim-masuta-robot-dermalix-manetho-roportaj/ http://webrazzi.com/2015/12/04/wave-inovasyon-sergisindeki-3-yerli- girisim-masuta-robot-dermalix-manetho-roportaj/


"Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları