Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MSS® Mopsil (Mop Sanitasyon Sistemi) Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MSS® Mopsil (Mop Sanitasyon Sistemi) Copyright©MSS Grup Ltd Şti."— Sunum transkripti:

1 MSS® Mopsil (Mop Sanitasyon Sistemi) Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

2 MSS® Hedef Pazarı Temizlik ve Hijyen Sistemleri Konusunda
Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizlik ve Hijyen Sistemleri Konusunda Ar-Ge Laboratuvarlarına sahip, Kimyasal Üretimi yapan, Lojistik Destek veren Üretim, Pazarlama ve Satış Organizasyonuna Sahip Başarılı bir Şirkettir MSS Grup Kimya Temizlik Medikal Makine İnşaat Gıda Bilgisayar Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruluş: 2005 Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

3 MSS® GRUP KALİTE BELGELERİ Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Not: Bizden tedarik ettiğiniz ürünlerimiz ile ilgili detay bilgileri (Ürün Bilgi Formu, MSDS; Ürün Güvenlik Bilgi Formu, Kalite ve İzin Belgeleri, Hijyen Planı v.b.) MSS Grup Satış ve Teknik Destek Danışmanınızdan talep ettiğiniz takdirde tarafınıza takdim edilir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

4 MSS® TARİHÇE ve BAŞARILAR Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
2005 Yılında Türkiye’ de Kuruldu Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika Kıtalarına İhracatı Hedefledi; 2006 Yılında İlk İhracatını Sudan’ a Yaptı İngiltere, Malta, İran, Ukrayna, Türkmenistan, Özbekistan ve Kazakistan’ ı çalıştığı ülkeler zincirine ekledi Sadece I&I Pazarı Hedefledi, Temizlik ve Hijyen Alanında Uzmanlaştı Tüm Kalite Güvence Sistemlerine Sahip Oldu İnsan ve Doğa Sağlığına Çok Önem Verdi “Ölçülebilir Temizlik ve Hijyen Sistemleri kurdu” Pazarın İhtiyaç Duyduğu Spesifik Problemleri Butik Olarak Çözdü (Tarihi Eserlerin Korunması, Yangın Sonrası Problemler, Bozulan Zeminler v.b. Özel Kimyasallar, Ekipmanlar ve Sistemlerle Çözüm Buldu) Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

5 MSS® Niçin Mop Sil Sistemi Gereklidir? Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
HASTANE TEMİZLİĞİ ve HİJYENİ Hastane hijyeni söz konusu olduğunda genel temizliğin ötesinde mekânların patojen mikroorganizmalardan arındırılması şarttır. Çeşitli yollarla (kontaminasyon) gelebilecek ve nozokomiyal enfeksiyonlara yol açacak mikropların önlenmesi için özel uygulamalar gerekir. MSS Grup, hastane hijyeni risklerini öngörmüş, her riskli bölüm için araştırma laboratuvarlarında ürün çeşitleri geliştirmiştir. Kontaminasyon riski, Hastane Hijyeni konusunda son derece önemlidir. Mop Sil Sistemi bu riski minimize eder. Birçok ülke uzun yıllardır bu sistemi başarıyla uygulamaktadır. Eğitim ve sunduğu satış sonrası servis hizmetleri ile bu hassas ihtiyacın gereklerini tam olarak karşılamaktadır. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

6 MSS® Temizlikte Kavramlar Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Temizlik, her zaman sağlıklı (Hijyenik) Ortam oluşturmak için tek başına yeterli değildir. Çok temiz gibi görünen ellerin, yüzeylerin, objelerin, gıdaların, hatta havanın çıplak göz ile patojen mikroorganizmalardan (mikroplardan) arındığını tespit edemeyiz. Temizlik; gözle görülebilen kirlerin ortamdan uzaklaştırılmasıdır. Hijyen; gözle görülebilen ve görülemeyen kirlerin ortamdan uzaklaştırılmasıdır. Bazen temizlediğimizi zannettiğimiz birçok şeyi kontamine ederek kirletebiliriz. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

7 MSS® Kontaminasyon (Bulaşma) Riski Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
DOĞRU UYGULAMA Antiseptik Etkili Sıvı El Yıkama Maddesi ile temizlenmiş bir el HİJYENİK EL’ dir. Sağlıklı gıdalar ve sağlıklı ortamlar ancak hijyenik ellerle sağlanır. YANLIŞ UYGULAMA Sıvı El Yıkama Maddeleri ile temizlenmiş bir el, TEMİZ EL’ dir. Sağlıklı gıdalar ve sağlıklı ortamlar için yeterli olmayabilir. Temizlik adına bir bulaşma kaynağı olabilir. HİJYENİK sonuçlar sağlanamaz. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

8 MSS® Mikroorganizma Nedir? Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Gözle Görülemeyen Canlılardır. Tehlikeli olanlara da Patojen Mikroorganizma denir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

9 MSS® Mikroorganizmaların Tespiti Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

10 Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
MSS® Flora Nedir? Flora, her ortamda ve insan vücudunda yaşan, bazıları faydalı dahi olabilen, bağışıklık sistemi güçlü olduğu zaman hastalığa neden olmayan mikroorganizmalara verilen genel isimdir Flora, Latince çiçek yada bitki örtüsü anlamına da gelir. insan vücudunda ağız, bağırsak, deri vb. gibi farklı yerlerde, binalarda mutfak, banyo, tuvalet, ameliyathane vb. gibi farklı ünitelerde yaşayan bakteri, virüs ve mantarlardan oluşan mikroorganizmalardır. Normal sağlıklı insanlarda bu mikroorganizmalar herhangi bir hastalık oluşturmazken, bağışıklık sisteminin zayıfladığı durumlarda insanlar hastalanabilir ve hatta ölebilirler. Her binanın ve her insanın bir florası vardır. Önemli olan bu floradaki bakteri, virüs ve mantarlar çeşitlerini artırmamak ve bir yerden bir yere kontamine (bulaştırmak) etmemektir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

11 MSS® Temizledik ama Sonuç Yeterli mi? Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Temiz mi Hijyenik mi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

12 MSS® Hijyen Haritası (Flora) Kavramı
Doğru Kimyasal Ürün Kullanıyor muyum? Temizlikte Doğru Yöntem Uyguluyor muyum? Doğru Zaman ve Süreye Dikkat Ediyor muyum? Kimyasalları Doğru Miktarda Kullanıyor muyum? Ortamın Hijyen Haritasına Hakkim miyim? Ünitelerin, Florası ve Yoğunluğu Farklıdır Hijyen haritası bunu tespit eder/gösterir Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

13 MSS® Kontaminasyon (Bulaşma) Riski Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
YANLIŞ UYGULAMA Temizlik adına atılan her adım bir bulaşma kaynağıdır. Bu çalışma sisteminde HİJYENİK ORTAM sağlanamaz. DOĞRU UYGULAMA Temizlik adına atılan her adımda bulaştırma riski minimize edilmiştir. Adım adım HİJYENİK ORTAM sağlanır. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

14 MSS® Aynı Mop İle Her Yere Temas Ederiz
Çapraz Kontaminasyon Tehlikelidir Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

15 MSS® Temizlerken, Kirletiyoruz
Yeni Bir Çözüm Bulmalıyım 1970 1980 1990 Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

16 MSS® Dünyadaki Meslektaşlarım Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Ne Yapıyor Acaba? Şefim Ağır Çalıştığımı İma Etmese Moplarımı Bir Yıkayan Olsa Depodan Birisi Temizlik Kimyasalımı Getirse Kovalarımı Biri Doldursa Temizlik Arabamın Tekerini Biri Tamir Etse Sıkma Presini Sağlam Yapsalar Sildiğim Yerler Çabuk Kirlenmese Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

17 Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
MSS® Mop Sil Sistemi Mop Yıkama Mop Yükleme Mop Kullanımı Mop’ u Kirli Torbasına At %100 Verim Her Yer Temiz Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

18 MSS® Mopsil Sisteminin Uygulandığı Alanlar Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Mopsil, profesyonel temizlik işlemlerinde yüksek hijyen standartlarına ulaşabilmek için hazırlanmış yeni bir sistemdir. Hijyen standartlarının üst seviyede sağlanması zorunlu olan ve yoğun sirkülasyon nedeniyle çabuk kirletilen alanların temizlenmesi işleminde kullanılır. Hastaneler, Yaşlı Bakım Evleri, Okullar, Kreşler başlıca kullanım alanlarıdır. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

19 MSS® Temizlik Tekniğinin Bugünkü Yaygın Durumu (Klasik Yöntem)
Şu anda, hastanelerimizde kullanılan sistemi incelediğimizde; temizlik kimyasalının uygun oranlarda hazırlanarak tek bir kova içerisine doldurulduğunu, mop veya bezin her temizlenen alandan sonra bu kova içerisinde tekrar tekrar yıkandığını görmekteyiz. Bu durum, mikroorganizmaların sürekli olarak bir alandan başka bir alana taşındığını göstermektedir. Kısacası kontaminasyon süreklilik arz etmekte temizlerken de kirletmekteyiz. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

20 MSS® Mopsil Sistemi ile Çözülen Teknik Problemler
Profesyonel mop yıkama makinesi sayesinde çok sayıda mop aynı anda yıkanır; su, enerji, kimyasal ve zaman tasarrufu sağlanır. Mopların ve bezlerin yıkanmasında kullanılan temizlik kimyasalları dozaj pompaları kullanılarak kontrollü bir şekilde tüketilir. Kullanımın güvenli, kontrollü, ekonomik ve ölçülebilir olması sağlanır ve yıllık net tüketim optimize edilir. Moplar ve bezler, mop yıkama makinasında yıkandıktan ve uygun kimyasal emdirildikten sonra kullanım alanlarında tekrar su ya da temizlik kimyasalına ihtiyaç duymazlar. Buda fazladan kimyasal ve su tüketimini önler. Moplar ve bezler hava geçirmez kartuşlara temizlik kimyasalı emdirilmiş kullanıma hazır halde yerleştirilir, taşınmaları kolaylaşır ve hijyenik muhafaza edilir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

21 MSS® Mopsil Sistemi ile Çözülen Teknik Problemler
Hazırlanan mop ve bez kartuşları kat arabalarına yüklenir. Mopsil kat arabaları ergonomiktir kolayca işlem yapılan alana taşınabilir, dar koridorlardan geçer. Personel temizlik yaptığı alanda zaman kaybetmeden her türlü temizlik ekipman ve sarf malzemesine kolayca ulaşır. Kirli malzemeler temiz olanlarla temasa geçmez, dağınıklığı önler ve şık bir görünüm sergiler. Mop yıkama makinesinde el değmeden ve uygun programla yıkanmış, dezenfektan veya temizlik kimyasalı emdirilmiş mop ve bezler, yüzeylerde güvenle kullanılır, temizlik ve hijyen kalitesi yükseltilir. Kullanılan dezenfektan, yüzeyde bulunan mikroorganizmaların yok edilmesini, yüzeyin uzun süre mikroorganizmalardan korunmasını, yüzeyin temizlenmesini ve bakımının yapılmasını sağlar. Mop yıkama makinesinde, son durulama suyuna ilave edilen dezenfektan moplara/bezlere makine içerisindeyken emdirilir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

22 MSS® Mopsil Sistemi ile Çözülen Teknik Problemler
Bir mop, ~20 m2 zeminde, bir temizlik bezi de ~8 m2 yüzeyde kullanılır. Kullanılan (kirlenmiş) moplar ve bezler kirli torbasına atılır. Her yeni 20 m2 lik zemin veya 8 m2 lik yüzeyde kartuştan yeni bir mop veya bez alınarak temizliğe devam edilir. Böylece önceki 20 veya 8 m2 lik alanın kir ile mikroorganizma yükü sonraki alana kesinlikle taşınmaz ve kontaminasyon (bulaşma) riski önlenir. Klasik temizlik yönteminde kullanılan Çift Kovalı Preslerin kovalarının doldurulup boşaltılması, temizlik kimyasallarının bir yerden bir yere taşınması, temizlik kimyasalının her seferinde uygun oranlarda kovalara ilave edilmesi, mopların ikide bir sıkılması, bezlerin yıkanması zaman kaybına neden olur. Mopsil sisteminde bu zaman kayıpları ortadan kalkar. Personel daha kısa sürede daha fazla alanı kontaminasyon riski olmadan daha pratik, daha kaliteli temizler. Bu durum hem personelin motivasyonunu arttırır. İşletmeye daha az personelle çalışabilme imkanı sağlar. Temizlik maliyeti düşer. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

23 MSS® Mopsil Sistemi ile Çözülen Teknik Problemler
Harcanan enerji, kimyasal, su ve zaman doğrudan %100 temizlik ve hijyen için kullanılır. Öngörülmeyen giderler oluşmaz ve %100 verimlilik sağlanır. Yaygın kullanılan klasik yöntemde bir kova su, bir maşrapa deterjan ve bir mop ile tüm yüzeylerin temizlenebileceğini öngörüyorduk. Tek bir kovada biriktirdiğimiz kirliliği odadan odaya objeden objeye taşıyıp duruyorduk. Mopsil Sistemi ile bu sorun tamamen sona ermiştir. Temizlik maliyeti, sistemin sağladığı standart değerler üzerinden gerçek olarak hesaplanır. Böylece işletme yıllık kimyasal, su, enerji, makina, ekipman, sarf ve işçilik giderlerini bütçeleyebilir. Maliyet-fayda analizi yapabilir, m2 başına temizlik maliyetini öğrenir, ölçülebilir değerler üzerinden performans hesapları yapabilir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

24 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Mop Yıkama Makinesi Mop ve bezlerin kirlerinden arındırılması, temizlenmesi, ağartılması, dezenfeksiyonu ve durulanması işlemini yapan, programlanabilir, yüzeyde kullanılacak kimyasalı mop veya beze homojen olarak emdirilmesini sağlayan özel imal edilmiş profesyonel makinedir. Mop ve bez yıkama kapasitesine göre 8 Kilogramdan başlar 50 Kilograma kadar muhtelif ebatlarda üretilir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

25 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Dozaj-Pompası Yıkama işleminde kullanılacak kimyasalların ölçülü olarak ve el değmeden makinaya aktarılmasını sağlayan elektronik ve mekanik karışımı bir sistemdir. Elektronik kısmı neredeyse sonsuz ihtiyaçlara cevap verebilecek programlanabilme tekniğine sahip OPL’ dir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

26 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Dozaj-Pompası / Deterjan Sehpası Paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Birinci amaç duvarları delmeden dozaj pompasını sabitlemek, ikinci amaçta temizlik kimyasallarının dağınık bırakılmasını önlemek, gözle kontrollerinin yapılmasını temin etmek, zeminle temasını kesmektir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

27 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Mopsil Matik Likit (Mop Sanitation ML) Kirlenmiş mopların veya bezlerin yıkanması işleminde kullanılan alkali özellikte konsantre üretilmiş ana yıkama maddesidir. Ağır kir, yağ ve kan çözücü özelliğe sahiptir, mopları ve bezleri yıpratmadan temizler. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

28 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Ağartıcı ve Dezenfektan Etkili Yardımcı Yıkama Maddesi (Mop Sanitation Oxy-L) Ön yıkamadan sonra kirlerinden arındırılmış mopların ve bezlerin ağartılması, dezenfekte edilmesi amacıyla kullanılan aktif oksijen içeren yardımcı yıkama maddesidir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

29 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Zemin temizlik ve bakım maddesi (Mop Sanitation Sensitive) Cilalı ve hassas zeminlerin / yüzeylerin temizlik ve bakımında kullanılan konsantre kimyasal madde. Son yıkama programında moplara ve bezlere emdirilir. Temizlikten sonra kesinlikle iz bırakmaz ve çabuk kurur. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

30 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Dezenfektan Etkili Temizlik Maddesi (Mop Sanitation Disinfect) Cilalı ve hassas zeminlerin / yüzeylerin temizlik, dezenfeksiyon ve bakımında kullanılan konsantre kimyasal madde. Son yıkama programında moplara ve bezlere emdirilir. Temizlikten sonra kesinlikle iz bırakmaz ve çabuk kurur. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

31 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Nemli Mop Zemin temizliğinde kullanılan, yüksek kalite mikro fiberden imal edilmiş, 40 cm uzunluğunda, 200 yıkamaya dayanıklı, cırtlı arka yüzeyi sayesinde kolay takılıp sökülebilen, kir toplama kapasitesi yüksek, topladığı kirleri yıkama sürecinde kolay bırakan çok özel bir temizlik sarf malzemesidir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

32 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Nemli Mop Gereci Nemli mopların kolayca takılarak kullanılmasını sağlayan, yüksek kalite plastikten imal edilmiş, alt tabanı cırtlı, 40 cm uzunluğunda, dayanıklı, sap takmaya yarayan 3600 dönebilen mafsala sahip bir temizlik ekipmanıdır. Mop Sapı Nemli mop gereçlerinin mafsal kısmına takılan, eloksal alüminyumdan imal edilmiş 23 mm çapında 140 cm uzunluğunda, dayanıklı, hafif ve ergonomik bir temizlik ekipmanıdır. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

33 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Mop / Bez Kartuşu Temizlik kimyasalı emdirilmiş mop ve bezlerin yerleştirildiği sızdırmaz-hava almaz kapaklı, HDPE den imal edilmiş, kolayca taşınabilen, 50 x 25 x 26,7 cm ebatlarında koruma kabı. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

34 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Temizlik bezi Yüzeylerin temizliğinde kullanılan, mikroflament, temizlik renk kodlarına uygun 4 farklı renkte, 40 x 40 cm ebatlarında, 80 g/m2, nanoteknoloji ile üretilmiş, 4’e katlanabilir, antibakteriyel, antialerjik, akredite kuruluşlarda test edilmiş ve onaylı belgelere sahip temizlik sarf malzemesidir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

35 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
MOPSİL Kat Arabası Mop / Bez kartuşlarının, , gerekli sarf, ekipman ve kimyasalların yerleştirildiği, HDPE den imal edilmiş, ergonomik, hijyenik, tekerlekli, asansörlere sığan ve dar koridorlarda çalışabilecek ölçülere sahip, kirli torbası bulunan bir temizlik ekipmanıdır. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

36 MSS® Sistemin Gereksinimleri Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
MOPSİL Sisteminin Yıkama Ünitesinin Entegre Edilmiş Şekli Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

37 MSS® Mop Yıkama Makinesi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

38 MSS® Moplar, Temizlik Bezleri, Kartuşlar Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

39 MSS® Kat Temizlik Arabası Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

40 MSS® Temizliğe Hazır Konvoy Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

41 MSS® Modern Temizlik Yöntemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

42 MSS® Alet Çalışır El Övünür Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

43 MSS® Mop Sanitasyonu Prosedürü Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Hastane birimlerinde gün içerisinde kullanılan tüm Mop ve Temizlik Bezleri kat arabasında bulunan kirli torbasına toplanır. İş bitiminde Mop Yıkama Makinesinin yanına getirilir. Profesyonel Mop Yıkama Makinelerinde önce temizlenir, dezenfekte edilir ve son olarak Mop ve Temizlik Bezine Temizlik Kimyasalı emdirilir. Yıkama işleminde kullanılan Temizlik Kimyasalları ve Dezenfektanlar Otomatik Dozaj Pompaları ile El değmeden Makineye verilir. Tüm Kimyasal ve Dezenfektanlar Özel Formüle edilmiştir. Yıkama işleminden sonra Moplar ve Temizlik Bezleri renklerine ve cinslerine göre kapaklı kartuşlara dizilir. Birimlerdeki temizlik personeli hazırlanan kartuşları kat arabalarına koyar ve temizleyecekleri bölgelere giderler. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

44 MSS® Hastane Hijyeninde 4 Renk Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
MSS Grup, Profesyonel Temizlik ve Hijyen Renk Kodlama Sistemi Bu kod sistemi tüm temizlik alanlarında uygulanır. Kırmızı; Banyolar, Tuvaletler, Duşlar, Klozetler, Pisuarlar ve Tüm Saniter Zeminler Mavi; Genel Kullanım Alanları, Bölümler, Departmanlar, Ofisler Yeşil; Cateringler, Mutfaklar, Dezenfeksiyon Gerektiren Tüm Alanlar Sarı; İzole Alanlarda Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

45 MSS® Hastane Hijyeninde 4 Renk Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Siz de kullanacağınız moplardaki renk ve bölge ayrımlarını yukarıdaki örneğe ya da kendi çalışma alanlarınıza göre düzenleyerek daha profesyonel ve hijyenik bir temizlik sağlayabilirsiniz. Bu sayede patojen mikroorganizmaların bölümler arası taşınması engellenmiş olacaktır. Diğer önemli unsur ise tek kullanımlık malzemelerin tercih edilmesidir. Her odanın temizliğinde tek kullanımlık mop / temizlik bezi kullanınız. Kullanılacak temizlik bezi ve mopları önceden dezenfekte edip bu iş için özel kartuşlara koyarak saklayınız. Bu malzemelerin mikrobu bünyesinde tutabilecek malzemelerden seçilmemesi gerekir bu yüzden en doğru malzeme mikroflament ve mikrofiberdir. Copyright©MSS Grup Ltd Şti.

46 MSS® Sistemin Fayda Maliyet Analizi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
Arayın, Birlikte Hesaplayalım Copyright©MSS Grup Ltd Şti.


"MSS® Mopsil (Mop Sanitasyon Sistemi) Copyright©MSS Grup Ltd Şti." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları