Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu."— Sunum transkripti:

1 Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu olan bu değişiklik önerilerini, iktidara bağımlı bir yargı yaratmak ve kendimizi korumak için yaptığımız gibi gülünç iddialar vardır. Fakat, sizlerin bu paketi beğenip beğenmediğiniz bizim için yönlendirici olacaktır. Lütfen aşağıdaki soruları samimiyyetle cevaplayınız. devam>> Başbakanlık Kamuoyu Araştırma Dairesi Anayasa Anketi

2 Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? EvetHayır Uygun kutucuğa tıklayınız.

3 Evet Hayır Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? Uygun kutucuğa tıklayınız.

4 Evet Hayır Anayasa değişiklik önerilerinden memnun musunuz? Referanduma giderse kabul edecek misiniz? Uygun kutucuğa tıklayınız.

5 Harika ZATEN BİZ DE BÖYLE TAHMİN EDİYORDUK. Şimdi işinize geri dönebilirsiniz. Yanıtı gönder Aşağıdaki düğmeye tıkladığınızda, yanıtınız Otomatik olarak anket merkezine iletilecektir.

6 Ankete katıldığınız ve EVET oyu verdiğiniz için teşekkür ederiz. Şu ana kadar hiç kimse HAYIR demediği için, anayasa değişikliklerinin kabulü için var gücümüzle çalışacağız. Hükümet ve İktidar Partisi adına Başbakan SON


"Sevgili Vatandaşlarım; B ildiğiniz gibi, anayasa değişiklik paketini meclise sunmuş bulunuyoruz. Bu süreç referanduma gidebilir. Büyük bir yargı reformu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları