Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde."— Sunum transkripti:

1 ‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde sana; ‘’Aramıza Hoş Geldin Kızım’’ dedik! Hem karnımdayken,hem de doğduğun zaman, Baş ucunda yirmi dört saat İngilizce sözlü şarkılar dinlettim! Sana ben baktığım müddetçe ‘’I n g a, I n g a ‘’diye ağlamadın! Bebekken Melis’im çok tatlıydın! Dokuz aylıkken yürümeye başladın, Bir buçuk yaşında çişin gelince söyledin! Çocukken de mükemmeldin! Sen Mucizesin! Kafa biçimin, benim kafa biçimim! Kan gurubun, benim kan gurubumdan! Boyun,posun,rengin ,el ayak şeklin baban! Daha ne dileseydim? Tanrı’dan! Seni düşledim, seni istedim daima! Tıpış tıpış geldin işte aramıza! İYİKİ DOĞDUN KIZIM! SAĞLIKLI ,MUTLU, BAŞARILI YILLAR SENİN OLSUN Çünkü:On Sekiz Yaşın ve sen uğurlusun! 19/10/ /10/2011 Saat:07:00

2 İYİ Kİ DOĞDUN ,İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ DOĞDUN ,İYİ Kİ VARSIN

3 Canım KIZIM,Canım OĞLUM Bu şarkıyı dinlerken , Sizi düşünürüm daima Her ikinizden de telefon etmesini beklerim! Siz olmayınca bu ev mezar, ben cesedim, Sizsiz yaşamayı sevmedim!


"‘’İYİKİ DOĞDUN KIZIM’’ Dokuz Ocak Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde, Baban ile seni yaratmaya karar verdik! On Dokuz Ekim Bin Dokuz Yüz Doksan Üç tarihinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları