Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin markalaşması için öneri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin markalaşması için öneri."— Sunum transkripti:

1 Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin markalaşması için öneri

2 Çıkış Noktası Boğaz köprüsünün tam ortasında durup İstanbul’u izlemek ne güzel olurdu! Neden olmasın? Sadece yayalara özel bir köprü olsa, insanlar iki kıta arasında yürüse, hatta bu köprünün ortasında kafeler olsa…

3 Fikir Gelişiyor Bu köprü diğer köprülere benzemesin. Mimarisi ve büyüklüğüyle herkesi şaşırtsın. Birbirinden çok uzakta 4 ayağı olsun. İkisi Avrupa yakasında, ikisi Asya yakasında. Ayakları bir daire birleştirsin. Dairenin üstü gezi ve kafeler alanı olsun. İnsanlar ayakların üzerinde yürüyerek daireye ulaşsın. Burada, muhteşem boğaz ve İstanbul manzarası eşliğinde insanlar yemek yiyebilir, keyifli dakikalar geçirebilir.

4 Fikir Gelişiyor Daireye ulaşmak için acelesi olanlar ve sadece karşıya geçmek isteyenler için köprünün ayakları ve dairesi altında gidip gelen raylı kabinler olsun. Bir ayağın dibinden diğer ayağın dibine insanlar kabinde seyahat etsin. İstanbul ve boğaz manzarasının eşsiz güzelliğini görsünler.

5 İsim İstanbul –Medeniyetlerin beşiği, –Kıtaların kesişme noktası, –Doğu ile batının kaynaşma yeri, O zaman bu köprünün adı “Uygarlıklar Köprüsü” olmalı. Dünyadaki milletlerin “kardeş olduğunu ve barış içinde yaşamaları gerektiğini” ifade etmeli.

6

7 Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin ve İstanbul’un simgesi olur. Çok turist çeker. (Yılda 20 milyon) Dünyanın 7 harikasından biri olur. İstanbul’u dünyanın en güzel kenti yapar. İstanbul’u dünyanın başkenti yapar. İstanbul’u sonsuza kadar Türk kenti yapar. Türkiye’nin ve Türklerin imajını olumlu anlamda değiştirir. Türkiye’ye ve Türklere sempati artar.

8 Uygarlıklar Köprüsü nereye yapılmalı? Uzmanlarca tartışılmalı

9

10


"Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin markalaşması için öneri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları