Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ"— Sunum transkripti:

1 TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ
HAZIRLAYAN Şenel AKBAŞ

2 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR PERİ BACALARI
RİZE AYDER YAYLASI DOĞUBEYAZIT- AĞRI İSHAT PAŞA SARAYI MUĞLA BODRUM KALESİ İZMİR-EFES ANTİK KENT İSTANBUL BOĞAZI ADIYAMAN NEMRUT DAĞI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ NEVŞEHİR PERİ BACALARI Resimlerde Gördüğünüz yerleri biliyor musunuz?

3 Resimlerdeki yerlere hiç gittiniz mi?
Bu yerlere kimler gidiyor? Buralara gidenler sadece bizim ülkemizden mi, Yoksa başka yerlerden de gelenler var mı? Bunun ülkemize ne gibi faydaları olabilir?

4 amaçlarla yapılan gezi Zengin ve varlıklı olma durumu
Türkiye'nin Asya kıtasında bulunan toprağı. Bir ülkenin, bir toplumun, maddi ve manevi varlıklarının, fikir, sanat çalışmalarıyla ilgili niteliklerinin tümü, medeniyet Konuksever olma durumu, misafirperverlik  Dinlenme, eğlenme, görme, tanıma vb. amaçlarla yapılan gezi Zengin ve varlıklı olma durumu

5 Ülkemizin bir çok zenginliği vardır.
Anadolu yıllardan bu yana Türklerin yurdudur. Ülkemizi yaz aylarında binlerce turist ziyaret eder. Anadolu uygarlıkların beşiğidir. Türk Milleti oldukça konuksever bir millettir..

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 İYİ DESRLER İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER. ÖĞRETMENİMİZE NOT:
Değerli Meslektaşım; Bu sunuların daha güzel ve kullanışlı olması için görüş ve önerilerinizi bekliyoruz. Sizin görüşleriniz sitemizin soluğunun uzun süreli olmasını sağlayacaktır. Teşekkürler adına Pccolog


"TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları