Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU."— Sunum transkripti:

1 ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU

2 KİMLİK İLİ: AMASYA İLÇESİ: GÜMÜŞHACIKÖY KURUM ADI: Şehit Teğmen Ahmet Çıtak İlkokulu KURUM KODU:887594 ADRESİ: Adatepe Mah.Atatürk Cad. No: 5 PK.05700 Gümüşhacıköy-AMASYA E-mail: 887594@meb.k12.tr887594@meb.k12.tr TEL: 0358 717 32 58 717 59 85

3 KADRO

4 EĞİTİM ÖĞRETİM Öğretmenler Kurulu yapılarak geçmiş faaliyetler üzerine tamamlayıcı ve geliştirici planlamalar yapıldı. Kurullar harekete geçirilerek kararların uygulanması sağlandı. Verimli çalışma için tespitler yapıldı,tartışmalar açıldı İç paydaşlar ve katkıları tartışıldı.. Öneriler alınarak değerlendirildi. Dış paydaşlar ve katkıları ile projeler değerlendirildi.

5 Öğretmenlere Verimli kullanma itinası ile; Teknolojik Yazılı Görsel Kaynaklardan faydalanmaları sağlandı. Sınıf kitaplıkları haricinde UMUT TRENİ Projesi kapsamında 1000 kitaplık kütüphane kuruldu. Kültürel ve sanatsal yarışmalara katılım sağlandı. Amasya ya ve ilçe içinde geziler yapıldı. Sağlık amaçlı konferanslar düzenlendi.

6

7 Fiziki faaliyetler (Bahçe) Atatürk Büstü kaidesi onarımı yapıldı. Ağaçlandırma sahası bakımı,ağaç bakımı,budaması yapıldı. Çeşmenin çatısı onarıldı. Çöp kutuları yerleştirildi Uygun yerlere banklar yerleştirildi.

8 Bina içi Fiziki yapımızdan kaynaklanan güçlü ve zayıf yönlerimiz tespit edildi. Proje ve planlamalar yapıldı. Finansal boyut ve karşılama,paydaşları katma planlaması yapıldı. Zayıf yönler öncelik sırasına kondu.

9 Derslikler Boya,araç- gereç tespitleri sonucu her dersliğin; Bilgisayar donanımı tamamlandı. İnternet erişimi sağlandı. Projeksiyon aktif hale getirildi. Pano eksikleri tamamlandı. Kapı pencere gibi bölümler onarıldı. Yazı tahtaları, beyaz tahtaya dönüştürüldü. Tüm derslikler boyandı.

10 Odalar Yönetici odalarına pvc perde yaptırıldı. Öğretmen Odası yapıldı. Pvc Perde ve sandalyeleri temin edildi. Tabanı parke kaplatılarak kapısı yeniletildi. Fotokopi ve bilgisayar hizmetleri oraya alındı. Yeterli miktarda Fotokopi kağıdı temin edildi.

11 Bina Genel Koridor boyaları yapıldı. Atatürk Köşesi yaptırıldı. Pano onarım ve tedarikleri yapıldı. Wc ve lavabo onarımları yapıldı. Genel elektrik tesisatı bakımı yapıldı. Güvenlik Bilgi Levhaları yerleştirildi. Ek bilgisayar temin ederek zil sistemi aktif hale getirildi.

12 Bina Genel Yemekhane olarak kullanılan salon Projeksiyon ve Ses Sistemi ile desteklenerek ÇOK AMAÇLI SALON haline getirildi. Kablosuz ses sistemi alınarak kullanıma sunuldu. Salon karartma perdeleri yaptırıldı.

13 ÇOK AMAÇLI SALON

14 Eskiyen kalorifer kazanı değiştirildi.

15 Kalorifer Dairesi

16 Bina çevresi karo taşla yükseltilerek,temelin su alması engellendi.

17 Kırılmış ve eskimişlik nedeniyle tüm iç kapılar değiştirildi.

18 Kapı ve Panoların yeni hali

19 Koridorlar Dış kapılar boyandı

20 Çevre Düzenlemesi


"ŞEHİT TEĞMEN AHMET ÇITAK İLKOKULU FAALİYET RAPORU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları