Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eğitimde FATİH Projesi,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eğitimde FATİH Projesi,"— Sunum transkripti:

1

2 Eğitimde FATİH Projesi,
Eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak Okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmek amacıyla Bilişim Teknolojileri araçlarının öğrenme-öğretme sürecinde daha fazla duyu organına hitap edilecek şekilde sunulmasıdır.

3 PROJE KAPSAMINDA Her öğretmene ve öğrenciye tablet,
Tüm okullardaki dersliklere Etkileşimli tahta ve internet ağ yapısı, Her okula fatih yazıcısı Her okula doküman kamera verilecektir

4 Tablet Etkileşimli Tahta Yazıcı Doküman Kamera

5 Eğitimde Bilişim Ağı (EBA)
Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA,  sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.

6 EBA, içinde bir dolu dünya barındırır. Bunlar;
Haber Modülü: Eğitimle ilgili haberleri takip edebileceğiniz, yerel ve ulusal çalışmalarınızı duyurabileceğiniz alandır. E-Kitap: Derslerinizde kullandığınız ders kitaplarını e-kitap olarak PDF haliyle tabletinize veya tahtanıza indirebileceğiniz alandır. Video Modülü: Ders destek, kişisel gelişim, belgesel, çizgi film, rehberlik, meslekî eğitim gibi alanlarda videoların yer aldığı bu modülde bir çok dersinizde kullanabileceğiniz videoları bulabilirsiniz Ses Modülü:  Yürürken, spor yaparken, metroda-otobüste-trafikte zaman geçirirken dinlemeniz için hazırlanmış; sesli kitaplar, eğitici radyo programlarının paylaşıldığı alandır.  Görsel Modülü:  Harita, grafik, animasyon ve simülasyonların yer aldığı alan.

7 Eba Tanıtım Videosu


"Eğitimde FATİH Projesi," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları