Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YAZILIM ÇEŞİTLERİNİ TANIYALIM. Duydun mu! Kasabaya yeni bir oyuncak geliyormuş. Herkes ilk kez görecekmi ş. Evet biliyorum.. Hatta ilk 1ay ücretsiz olacakmış.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YAZILIM ÇEŞİTLERİNİ TANIYALIM. Duydun mu! Kasabaya yeni bir oyuncak geliyormuş. Herkes ilk kez görecekmi ş. Evet biliyorum.. Hatta ilk 1ay ücretsiz olacakmış."— Sunum transkripti:

1 YAZILIM ÇEŞİTLERİNİ TANIYALIM

2 Duydun mu! Kasabaya yeni bir oyuncak geliyormuş. Herkes ilk kez görecekmi ş. Evet biliyorum.. Hatta ilk 1ay ücretsiz olacakmış tanıtım için sonraki aylar kullanmak istersen ücretli olacakmış.

3 Yazılımlar da bunun gibidir…….

4 Yazılımların reklam, tanıtım programı, ilgi uyandırmak, talebe bakarak yenisini üretmek amacıyla üretilen çeşidine DEMO yazılım denir. Belli bir ücret karşılığı satın alınmış ya da sözleşme karşılığı bir kişi ya da grup tarafından kullanabilen yazılıma LİSANSLI(ÜCRETLİ) yazılım denir.

5

6 Lunapark da kampanya varmışşşş!!! İlk biniş ücretsiz eğer beğenir ve ikinci kez binmek istersen ücretliymiş!!!!!

7 Yazılımlarında belli bir süre denenip memnun kalınınca satın alınanına PAYLAŞIMA AÇIK yazılım denir.

8

9 Bu çocuk parkı gibi yazılımlarında herkesin hiçbir ücret vermeden yararlandığı türüne ÜCRETSİZ yazılım denir.


"YAZILIM ÇEŞİTLERİNİ TANIYALIM. Duydun mu! Kasabaya yeni bir oyuncak geliyormuş. Herkes ilk kez görecekmi ş. Evet biliyorum.. Hatta ilk 1ay ücretsiz olacakmış." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları