Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

2 NEREDEN NEREYE…. 1992 Yılında Öğretmen Okulu olarak başlayan eğitim serüvenimiz Anadolu Öğretmen Lisesi olarak 2014 yılına kadar sürmüştür yılında Anadolu Lisesi ve Eğitim Öğretim Yılından itibaren SOSYAL BİLİMLER LİSESİ olarak devam edecektir.

3 Kökü Mazide Olan Atî 23 Yıllık köklü tecrübenin eseri olarak %93 üstü üniversite yerleştirme başarısı ile geleceğe güvenle yeni yıldızlar kazandırma yolunda SOSYAL BİLİMLER LİSESİ olarak Çankırı eğitimi için çalışmaya devam ediyoruz

4 ÖSYM 2013 VERİLERİNE GÖRE EN BAŞARILI OKUL TÜRLERİ
                                                                                                                                                                                                                                             Okul Türü    140 puan üstü % 180 puan üstü% YGS Puan Ort 1-Fen Liseleri 99,9 5 99,86  400,802 2-Özel Fen Liseleri  98,99 368,995 3-Sosyal Bilimler Liseleri 100,00 342,168 4-Anadolu Öğretmen Liseleri  99,87 99,33 326,157

5 SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ
Ağırlıklı olarak TÜRKÇE MATEMATİK öğrencisi yetiştirmektedir. Çünkü Eşit Ağırlık alanın en önemli belirleyici dersi MATEMATİK dersidir. Bu ders saati, Fen Liselerinde olduğu gibi her sınıf seviyesinde, haftalık 6 ders saatidir.

6 SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ
SÖZEL ve DİL alanında da öğrenci isterse tercih imkanına sahiptir. Dil alanında sınava girmek isteyen öğrencilerimize imkânlar ölçüsünde alanında yetişmeleri sağlanacaktır.

7 SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ÖZELLİKLERİ
Sınıf mevcutları 30 kişiyi geçemez. Kız ve erkek öğrenci pansiyonumuz mevcuttur. Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarda faaliyet yapabilecekleri kapalı spor salonu ve hobi odaları vardır. Sene başında okulumuz öğretmenleri tarafından yapılacak dil sınavında başarılı olan öğrenciler 9. sınıftan başlayabilirler.

8 TM ALANINDAN TERCİH EDEBİLECEĞİ ÇEŞİTLİ BÖLÜMLER
YIL ALAN Hukuk   4 TM-3 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı TM-1 Psikoloji Çocuk Gelişimi (Fakülte) Sosyal Hizmet (Fakülte) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilgi ve Belge Yönetimi Sağlık Kurumları Yöneticiliği (Fakülte) BÖLÜM YIL ALAN Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği 4 TM-2 Sınıf Öğretmenliği Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bankacılık ve Finans (Fakülte) TM-1 İktisat İşletme Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik (Fakülte)

9 TS ALANINDAN TERCİH EDEBİLECEĞİ ÇEŞİTLİ BÖLÜMLER
YIL ALAN Göresel İletişim - Göresel Sanatlar ve İletişim Tasarımı 4 TS Sinema ve Dijital Medya Sinema ve Televizyon Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Tarih Bölümü Basın ve Yayın Coğrafya Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları BÖLÜM YIL ALAN Rekreasyon Yönetimi Bölümü 4 TS Halkla İlişkiler Bölümü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Medya -Görsel Sanatlar ve İletişim Radyo - Sinema ve Televizyon Reklamcılık - Reklam Tasarımı ve İletişimi Türkçe öğretmenliği

10

11 Öğrencimiz Etkileşimli Tahtada…..

12 Veli Toplantımız….

13 Yangın Tahliye Tatbikatı….

14 Erkek Futsal Takımımız Maçı…

15 Spora hep destek, tam destek…

16 İl Birinciliğimiz…

17 Nevruzda dağıtacağımız döner hazırlığı…

18 Yeni bir toplu organizasyonumuz…

19 Nevruz ateşimiz…..

20 Gezilerimizden bir kare…..

21 112 Yıldız daha mezun oluyor….

22 2014/2015 Öğretim Yılı Karne Töreni…

23 2014/2015 Öğretim Yılı Karne Töreni…

24 İletişim…. Çankırı Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi
Telefon : Belgegeçer : Adres: A.H. Renda Mah. Ankara Yolu 2. Km ÇANKIRI İl Merkezine Uzaklık :1,5 Km Ulaşım :Yaya - Midibüs hatlı İsmail Yıldız (Okul Müd.) : Abidin Ak (Müd.Baş Yard.) : Murat Çakmak (Müd.Yard.) :


"ÇANKIRI NEVZAT AYAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları