Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AFYONKARAHİSAR HAVA ALANI. Toplu fotoğraflarda yer alan Abdülkadir Daylık, Devlet Hava Meydan İşletmeleri Umum Müdürlüğü’ne bağlı olarak Afyon.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AFYONKARAHİSAR HAVA ALANI. Toplu fotoğraflarda yer alan Abdülkadir Daylık, Devlet Hava Meydan İşletmeleri Umum Müdürlüğü’ne bağlı olarak Afyon."— Sunum transkripti:

1 AFYONKARAHİSAR HAVA ALANI

2

3

4

5

6 Toplu fotoğraflarda yer alan Abdülkadir Daylık, Devlet Hava Meydan İşletmeleri Umum Müdürlüğü’ne bağlı olarak Afyon Meydan İşçisi olarak çalışmaktayken 31.01.1960 tarihinde vefat etmiştir.

7

8 http://www.aytam.org.tr Sunumda kullanılan fotoğraflarda yer alan kişiler ile fotoğraf arkasında ve belgelerde belirtilen isimlerden, açıklananlar dışındakilerin kim olduğu tarafımızca bilinmemektedir. Afyonkarahisar Yerel Tarihi’ne katkı sağlayacak bilgilerin daylik@daylik.av.tr adresinedaylik@daylik.av.tr iletilmesi rica olunur. Fotoğraflar ve belgelerin aslı AYTAM Afyonkarahisar Yerel Tarih Araştırmaları Merkezi Koleksiyonunda olup 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince korunmaktadır. İzinsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamaz, kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.


"AFYONKARAHİSAR HAVA ALANI. Toplu fotoğraflarda yer alan Abdülkadir Daylık, Devlet Hava Meydan İşletmeleri Umum Müdürlüğü’ne bağlı olarak Afyon." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları