Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KALEMLERİNİZİ YARIŞTIRMAYA VAR MISINIZ? DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİRLİK BEREBERİLİK VE KARDEŞLİK KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMAMIZA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KALEMLERİNİZİ YARIŞTIRMAYA VAR MISINIZ? DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİRLİK BEREBERİLİK VE KARDEŞLİK KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMAMIZA."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 KALEMLERİNİZİ YARIŞTIRMAYA VAR MISINIZ? DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİRLİK BEREBERİLİK VE KARDEŞLİK KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMAMIZA KATILMAK İSTER MİSİNİZ?

13

14  Başlatmış olduğumuz proje ile değerler eğitimi komitesi olarak gönüllü velilerimizle beraber haftada bir gün, seçmiş olduğumuz kitabımızı okuyarak bilgi paylaşımında bulunuyoruz.  Seçmiş olduğumuz kitap, her çağa seslenen, içinde her değeri bulunduran “ Mesnevi’den Hikayeler” adında Mevlana’nın unutulmaz eseri…  Çünkü, biz biliyoruz ki çocuğa kazandırmayı hedeflediğimiz her değeri, aileler özellikle de anneler yardımı ile daha rahat öğretebiliriz.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27  DEĞERLER EĞİTİMİ KOMİSYONU


"KALEMLERİNİZİ YARIŞTIRMAYA VAR MISINIZ? DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİRLİK BEREBERİLİK VE KARDEŞLİK KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMAMIZA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları