Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)"— Sunum transkripti:

1 İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)
Murathan ve Ege

2 İnternet Haftasının Amacı
Günümüzde internetin faydalarının tartışılmayacak derece de çok olduğunu ve internetin dünya tarihindeki belki de en önemli icattır. Bunun yanında aynı ölçüde zararları da çoktur. Dolayısıyla interneti bilinçli kullanma gerekir.

3 İnternet Haftası Ne Zamandan Beri Kutlanır?
Türkiye’de internete ivme kazandırmak ve ülke gündemine yerleştirmek amacıyla düzenlenen İnternet Haftası, 7-20 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

4 İnternet Haftasının Etkinlikleri
Türkiye İnterneti 12 nisanda 21. yılını doldurmuş olacak. Türkiye İnternet Kamuoyunu, 7-20 Nisan'da gerçekleşecek 17. İnternet Haftasını bir şenlik havasında tüm ülkede internetin 21 yaşını kutlamaya çağırıyoruz.

5 İnternet Haftası İle İlgili Yazı
Eğer bir ülkede eğitim kurumları öncelik sırasında arka plana itilmişse, genç nüfusa eğitim olanakları sağlanamıyor ve gençler toplum dışı etkinliklere itiliyorlarsa ve yetişen değerli beyinler başka ülkelere göç ediyorlarsa, o ülke kan kaybediyor demektir.

6 İnternet Haftası İle İlgili Şiir
'Bilgi Çağı'ndayız aziz kardeşim, Bilgisayar öğren,hiç ihmal etme; Bilgili olursan,salimdir başın Bilgisayar öğren,hiç ihmal etme. Artık beden gücü,geride kaldı, Akıl,zekâ onun yerini aldı; Tüm işler,teknikle yapılır oldu

7 İnternet Haftası İle İlgili Karikatür

8 Kaynakça http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/75277.asp


"İnternet Haftası (7-20 Nisan2014)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları