Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana."— Sunum transkripti:

1 Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana katlanmak zorundasın. Yağmurlara, fırtınalara..

2 Uyanmak istiyorsan yeni doğan güneşle ve sarılmak hayata sımsıkı, karanlık geceye kafa tumak gerek. Sevmek istiyorsan ve de sevilmek, kalp ile aklın savaşına katılmak gerek ve kazanmak..

3 Dolu dolu bir ömür istiyorsan, gençlik ruzgarlarına meydan okumalısın, kardelen misali eğmemelisin boynunu kar'a kış'a...

4 Ve diriliş muştulandığında, ebediyetin tatlı ılık yeliyle uyanmak istiyorsan, ab-i hayata talipsen, tebessum etmelisin ölüm sana uğradığında, ve o ölüme yakışır bir ömrü teslim etmelisin sahibine, başın dik!

5 Ve her verdigin nefeste virgül koydugun "hayat" cumlesine, son noktayı koymalısın kahramanca, vakti zamanı geldiğinde... f.yaman Diğer byEFSaNE PPS Sunumlar için TIKLAYIN


"Görmek istiyorsan, üç gün yaşayan kelebegi, beklemelisin baharı, kışın bagrında sakladıgıni.. Dayanmalısın kışa! Gökkuşagını gormek istiyorsan, gelen barana." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları