Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN?NİÇİN? Çocuk neden başarılı olmuş? Çocuk ders çalıştığı için başarılı olmuş. Berke niçin kalın giyinmiş? Berke havalar soğuduğu için kalın giyinmiş.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN?NİÇİN? Çocuk neden başarılı olmuş? Çocuk ders çalıştığı için başarılı olmuş. Berke niçin kalın giyinmiş? Berke havalar soğuduğu için kalın giyinmiş."— Sunum transkripti:

1

2 NEDEN?NİÇİN?

3

4 Çocuk neden başarılı olmuş? Çocuk ders çalıştığı için başarılı olmuş. Berke niçin kalın giyinmiş? Berke havalar soğuduğu için kalın giyinmiş.

5 Niçin şemsiye kullanırız? Yağmur yağdığında ıslanmamak için şemsiye kullanırız. Neden: şemsiye kullanmak Sonuç: ıslanmamak

6

7 Yeni yıl geldiği için Mert ve babası çam ağacını süslediler. Neden: yeni yılın gelmesi. Sonuç: ağacı süslemeleri. Zerrin dişleri çürüdüğü için diş doktoruna gitti. Neden:Dişlerinin çürümesi. Sonuç:Dişçiye gitmeleri.


"NEDEN?NİÇİN? Çocuk neden başarılı olmuş? Çocuk ders çalıştığı için başarılı olmuş. Berke niçin kalın giyinmiş? Berke havalar soğuduğu için kalın giyinmiş." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları