Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!"— Sunum transkripti:

1

2 BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!

3 Hayatta ki en önemli şey... Hayatta ki en önemli şey... ALLAH’IN GÜCÜ ! ALLAH’IN GÜCÜ ! En güçlü iletişim kanalı... En güçlü iletişim kanalı... En değerli servet... En değerli servet... Hayatta ki en etkili güç... Hayatta ki en etkili güç... En büyük mutluluk... En büyük mutluluk... DUA ! DUA ! İMAN ! İMAN ! SEVGİ ! SEVGİ ! VERMEK ! VERMEK !

4 Onsuz olunması en kötü şey... Onsuz olunması en kötü şey... ÜMİT ! ÜMİT ! En yıkıcı alışkanlık... En yıkıcı alışkanlık... Dünya üzerinde ki en inanılmaz bilgisayar... Dünya üzerinde ki en inanılmaz bilgisayar... En büyük kayıp... En büyük kayıp... KAYGI ! KAYGI ! BEYİN ! BEYİN ! ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK ! ÖZ SAYGIYI YİTİRMEK ! En büyük doğal enerji kaynağı... En büyük doğal enerji kaynağı... GENÇLİK ! GENÇLİK !

5 Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun... Üstesinden gelinmesi gereken en büyük sorun... Başarıyı engelleyen en güçlü düşman... Başarıyı engelleyen en güçlü düşman... Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi... Toplumda istenmeyen en tehlikeli kişi... KORKU ! KORKU ! MAZERET ! MAZERET ! DEDİKODUCU ! DEDİKODUCU ! En güç dolu sözcük... En güç dolu sözcük... YAPABİLİRİM ! YAPABİLİRİM ! En çirkin kişilik özelliği... En çirkin kişilik özelliği... BENCİLLİK ! BENCİLLİK ! En güzel kıyafet... En güzel kıyafet... GÜLÜMSEYİŞ ! GÜLÜMSEYİŞ !

6 En değersiz duygu... En değersiz duygu... KENDİNE ACIMAK ! KENDİNE ACIMAK ! En takdir edilen iyelik... En takdir edilen iyelik... GÜVENİLİRLİK ! GÜVENİLİRLİK ! En çok güç veren aşı... En çok güç veren aşı... TEŞVİK ETMEK ! TEŞVİK ETMEK ! En etkili uyku ilacı... En etkili uyku ilacı... ZİHİN HUZURU ! ZİHİN HUZURU ! En memnunluk verici iş... En memnunluk verici iş... BAŞKALARINA YARDIM ETMEK ! BAŞKALARINA YARDIM ETMEK !

7 Şükretmek, hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır. Sahip olduklarımızın aslında yeterli, hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabule, düzensizliği düzene, karmaşıklığı netliğe çevirir. Bir öğün yemeği ziyafete, bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar, bugüne huzur ve yarınlara bir ışık getirir.Allah’a emanet olunuz. Şükretmek, hayatın iyi taraflarını ortaya çıkarır. Sahip olduklarımızın aslında yeterli, hatta fazla bile olduğunu hissettirir. Reddi kabule, düzensizliği düzene, karmaşıklığı netliğe çevirir. Bir öğün yemeği ziyafete, bir evi bir yuvaya çevirir. Şükretme geçmişimizi anlamlı kılar, bugüne huzur ve yarınlara bir ışık getirir.Allah’a emanet olunuz. LÜTFEN BU MESAJI ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN ! LÜTFEN BU MESAJI ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN ! Ve en iyi yaklaşım... Ve en iyi yaklaşım... ŞÜKRETMEKTİR ! ŞÜKRETMEKTİR !


"BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları