Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

O kadar huzurlu ve kendilerine yeterliler ki her şeyleri bırakıp hayvanlarla yaşayabileceğimi düşünüyorum. ** Açlıktan ölmekte olan bir köpeği alıp doyurursanız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "O kadar huzurlu ve kendilerine yeterliler ki her şeyleri bırakıp hayvanlarla yaşayabileceğimi düşünüyorum. ** Açlıktan ölmekte olan bir köpeği alıp doyurursanız."— Sunum transkripti:

1

2 O kadar huzurlu ve kendilerine yeterliler ki her şeyleri bırakıp hayvanlarla yaşayabileceğimi düşünüyorum. ** Açlıktan ölmekte olan bir köpeği alıp doyurursanız sizi ısırmaz. Bu köpekle insan arasındaki temel farktır. ** Bir köpek bu dünyada kendinden daha çok sizi seven tek şeydir.

3 Bakmakla usta olunsa, köpekler kasap olurdu Çoban köpeği ne yer, ne yedirir Düğün kemiğiyle köpek tavlanmaz Eceli gelen it cami duvarına işer Gönülsüz köpeği davara koyarsa (sürüye gidenit) uluya uluya kurt getirir Havlamayı beceremeyen köpek (Ürmesini bilmeyen it ) sürüye kurt getirir Isıracak it köpek dişini göstermz İt güt para kazan İt ite buyurur, it kuyruğuna İt iti ısırmaz İt kağnı gölgesinde yürür, kendi gölgesi sanırmış

4

5

6

7 Ağır gider yol alır yükü üstüne bol alır

8

9

10

11

12


"O kadar huzurlu ve kendilerine yeterliler ki her şeyleri bırakıp hayvanlarla yaşayabileceğimi düşünüyorum. ** Açlıktan ölmekte olan bir köpeği alıp doyurursanız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları