Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Proje başlığı Adınız | Bölüm Adı|

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Proje başlığı Adınız | Bölüm Adı|"— Sunum transkripti:

1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Proje başlığı Adınız | Bölüm Adı|

2 PROBLEMIN İFADESI Sorunuzu buraya yazın. (Bu soru, deneyinizin cevapladığı sorudur).

3 PROJEYE GENEL BAKIŞ Projenizle ilgili kısa bir değerlendirme veya özeti buraya yazın.

4 ARAŞTIRMA Araştırmanızı üç ila beş madde işareti halinde burada özetleyin: – 1. madde – 2. madde – 3. madde – 4. madde – 5. madde

5 DEĞİŞKENLER Kontrollü değişkenler: Bunlar deneyinizin sonuna kadar aynı tutulan değerlerdir. Bağımsız değişken: Bir amaca yönelik olarak değiştirip sınadığınız tek değişken. Bağımlı değişken: Bağımsız değişken nedeniyle gözlenen değişimin ölçüsü. Değişimi nasıl ölçeceğinize karar vermek önem taşır.

6 VARSAYıM Yapmış olduğunuz araştırmaya dayanarak, sorduğunuz soruya bir yanıt veya çözüm, bir başka deyişle de en akıllıca tahmininizi yazacaksınız. Deneye başlamadan önce varsayımınızı yazdığınızdan emin olun.

7 MALZEMELER Deneylerinizi tamamlamak için gereksinim duyduğunuz öğelerin ayrıntılı bir listesini yazın. Kullanılan miktarlar açık ve kesin olsun.

8 YORDAM Deneyinizi tamamlarken kullanılan tüm adımları listeleyin. Adımlarınızı numaralandırmayı unutmayın. Deneylerinizin fotoğraflarını ekleyin.

9 VERILER/GÖZLEMLER Tablo veya grafiğe döküldüğünde verilerin anlaşılması daha kolay olur. Microsoft Excel'de bir grafik oluşturup buraya alın. Tüm verilerin açık bir şekilde etiketlendiğinden emin olun.

10 SONUÇ Deneylerinizin sonuçlarına dayanarak bulduklarınızın kısa bir özetini buraya yazın. Verilerin varsayımı destekleyip desteklemediğini belirtmeniz ve olumlu ya da olumsuz nedenlerini açıklamanız gerekir.

11 ALıNTı YAPıLAN ÇALıŞMALAR Basılı ve elektronik kaynaklara da yer verdiğinizden emin olun ve bunları alfabetik olarak sıralayın.


"AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Proje başlığı Adınız | Bölüm Adı|" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları