Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Anneler ve bebekler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Anneler ve bebekler."— Sunum transkripti:

1 Anneler ve bebekler

2 Anneler Anneler çocukları olduğu zamanlar sevirler çocukları zaman zaman büyüdüğünde içlerini bir korku sarar daha çocuğum büyüyecek elden gidecek diye. Merak etmeyin anneler şimdi size anne olmadın 1’den çok temelini sayacağız bu sunuyu kaçırmayın.

3 Anne Olmanın Temelleri
Anne olunca çocuğuna bağlı ve şefkatli olucak. Onu üzecek taktirde bulunmayacak. Az da olsa yarı zaman onla geçirilecek. Bebeklere kızılmaz kızılmayacak. Yemek yerken zorlanılmayacak. Onun yanında sinirlenilmeyecek çünkü sizi sinirlerinizden bebekte etkilenebilir. Onu, tanımadığınız kimseye ne emanet nede baktıracaksınız. Ve gelelim en önemli noktamıza onu herkeslerden koç ama çok sevmek. İşte anne olmak böyle bir şey sen onu sev ki oda seni sevsin.

4 Bebekler Bebekler bebekken çok hassasiyetlidir ve anneye babadan daha çok bağalıdır. Onların istediği şeyler hemen yerine getirilmezse hemen feryadı koparırlar.Sorularımız biz neden onların istediğini hemen yapamıyoruz? Biz bebeklerimize iyi bakamıyormuyuz? Diye sorular var annelerin Gelin anneler buraya gelin neyse şimdi bebeklerin yani 4-5 yaşına herşeyde anlayan bebeklerimizin annelerine kendilerini nasıl daha çok sevdirirler önerimizi konuşacağız bebekler anneler sunu başına bunu izlemeden buradaki bilgileri duymadan edemiyedeksiniz şimdi bebeklerin anneye dikkat çektirme konusunun temellerini yapacağız bu sunuyu gerçekten kaçırmayın.

5 Bebekler Annelere Nasıl Dikkat Çektirir
Bekler annelerine ağlayarak dikkat çektirir. Bebekler annelerine birşeyi başararak dikkat çektirir. Bebekler annelerine oyun oynayarak dikkat çektirir. Bebekler annelere şımarırken dikkat çektirebilir. Bebekler annelere oynarken bir yere vurunca dikkat çektirebilir. Bebekler annelerine gülerken dikat çektirir. Bebekler annelerine kızarak dikkat çektirebilir. Bebekler annelerine haylazlık yapınca dikkat çektirebilir. Ve bebekler annelerini öperken en çok dikkati o taşır öperken işte bebekler eli durmuyor ki ayakları dursun.

6 Hazırlayanlar Nimet Bettemir. Nadire Bettemir. Yusuf Bettemir.
Alya Bettemir. Bunlar hazırlayanlar biz Nimet: Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz arkadaşlar.

7 Beni Böyle Sev Oyuncuları

8 Böyle Bitmesin Oyuncuları

9 6 Mantı Oyuncuları

10 Eski Hikaye Oyuncuları

11 Seksenler Oyuncuları

12 Bir Yusuf Masalı Oyuncuları

13 Gönül Hırsızı Oyuncuları

14 Sakarya Fırat Oyuncuları

15 Hazırlayanlar Nimet Bettemir Ayşegül Yılbaşı Didem Akdoğan Seda Akkaya
Deniz Ebru Deyimli Cansu Dere Ceyhan Yılmaz Gülbin Güler Ayten Diken Yeliz Kuvancı Osman Kot Ali İl Gökçe Bahadır Bengü erden Gökçe Dinçer Bengü Özen Duygu Saçıkara Menzile Sırlı Hasan Sırlı Elifnur Ketenci Nermin Karapınar YEŞİM Ünal Melike Yörük Gülsen Bettemir Kasım Bettemir Yağmur Kanber Banu Kanber Ayşe Bülbül Saliha Ketenci Arzu Ketenci Polat Yiğit Yılmaz Mustafa batuhan akkuşlar Muhammet Eray Türk Günay Türk Özden Türk Turhan Bettemir Abdullah Türk Süleyman Sırlı Songül Türk Alya Bettemir Naciye Bettemir Karapınar Pınar Karapınar Zeynep Çamcı Alper Saldıran.

16 BEBEKLER VE BABALAR

17 Elmaslar Çok narin ve ince yapıya sahip kırılmayan değerli taş türü.Çok değerli olduğundan topraklarda ve değerli(özel) mağralarda buşlunurlar genellikle Afrikada bulunan bu taşlar Osmalı döneminde’de şimdikin’den çok değer verilir ve ilgi çekerdi.

18 Mücehverler Mücehverler çok zarif ve genellikle kadınların ilgi odağıdır.Mücehverlerden kolyeler,küpeler, yüzükler ve bilezikler yapılmaktadır. Genellikle Belçik’da bulunan bu taşlar madenlerde ve kuyularda çok sık rastlanılır.Ve Osmalı döneminin vazgeçilmezidir.

19 Zümrütler Zümrütler toprağın içinde duran ve göl suyuna benzetilen değerli Zümrüt taşlarıdır.Bu taşlar düzlenerek düz halka haline gelir rengi yeşildir.Mücehver gibi onlardanda değerli emanetler vardır. Genellikle göl kenarlarında bulunan kutsal emanetlerimizdendir.

20 Elif Nur Ketenci Ve Ben Elif ve ben tam 3 yaşında iken tanıştık. O günden beri çok yakın arkadaşız.Arkadaşlık bağlarımız her gözrüştüğümüzde daha da kuvvetleniyor.Elif’in 1tane kız kardeşi var adı Berra çok tatlı ve şımarık bir kız çocuğu şimdi 5 yaşında olan haylazımız Berra kreşe gitmekte.Kendisi birazda olsa ablasına çekmiş gevezedir.Biz Elifle hep görüşmek için söz verdik birbirimize. Ulaşabilirsiniz Numaramız: İSTEDİĞİNİZ HERŞEYE VARIZ.

21 Elif VE NİMET ARKADAŞLIK ŞİİRLERİ
Üç yaşında iken Tanışmıştık biz Isınmıştık birbirimize Arkadaşlığımız ilerliyor Her geçengün büyülüyor Birimiz Dünya birimiz Ay Dönüyoruz biz her zaman Sevgi neşe ve şefkat ile Nimet ile Elif (Anomin)

22 Nimet İle Elifi’ Arkadaşlık Günlüğü


"Anneler ve bebekler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları