Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİZLERE MEKTUP VAR:).

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİZLERE MEKTUP VAR:)."— Sunum transkripti:

1 SİZLERE MEKTUP VAR:)

2 RENKLI KARANFILLER CEVAPLADI:)
SALİH YILDIZ Annem ve Babamla Gezmeye gitmeyi Çok seviyorum ABDULKADİR AKIN Annemi babamı çok seviyorum Birde onları Çok özlüyorum ZEYNEP AKIN Annem,babam,kardeşim evimi çok seviyorum EBRAR ALTINER Anne,baba,kardeşim ve herkesi çok seviyorum ESMANUR İLBAN Anne,Baba Sizleri Çok seviyorum.İşe Gittiğiniz için Sizi çok özlüyorum RENKLI KARANFILLER CEVAPLADI:) MUHAMMED ZİYA KALKAN Annemi ve Babamı Çok seviyorum,çünkü Onları çook sevmem lazım RAVDA YAZICI Annem,babam sizi 10’a kadar Seviyorum MUHAMMED FATİH BAŞOL Anneciğim ve Babacığım sizi Çok seviyorum birde kardeşimi

3 MİNİK KARDELENLERDEN BİRİCİK ANNELERİNE İNCİLER:):)
KAYRA YAVUZ?? Annem bana iyi yemek yapıyo, Mercimek yapıyo yaa hani kasları şişiriyoo ya ondan işte Boy uzatıyo. Annemi ondan çok seviyorum KEVSER IRMAK BEKİL?? Annem ‘in en çok kendisini Seviyorum.Beni hep Seviyor bazen de kızabiliyor BERKAY ŞAHİN?? Annem beni hep güzel Seviyor FİRDEVS RANA ŞEN?? Annemi çok seviyorum bana çok sarılıyor SÜMEYYE CANSIZ?? Annem beni çarşıya götürüyo kazaklar alıyo. Öğretmenim annem makarna yapmayı bile biliyoo biliyomusun FERİDE NAZLI ÖZEL?? Annem beni çok seviyo, öpüyo beni Annem çok güzel makarna yapabiliyo MELİKE ZEYNEP AKMEŞE?? Annem beni özdilek diye bi park var oraya götürüyoo Annem çok güzel pasta yapıo AHMET YAHYA KORKMAZ?? Annem beni çok seviyo sinan babamla parka götürüyo.sonra yatarken Ispanak yiyorum uyuyorum MUHAMMED RIDVAN AYDIN?? Annem beni hep okşuyo ve piknik yapıyoruz MEHMET HAN MARAL?? Annem bana Akıllı oğlum diyo MUHAMMED SERTAÇ AYDIN?? Annem bana pasta yapcak bende ona pasta yardım etcem AYŞE DURMUŞ?? Annem bana Güzel davranışlar yapıyo. Bana çok sarılıyo bide hep Yemek yapıyo,hem annem Pembeyi çok seviyo MİNİK KARDELENLERDEN BİRİCİK ANNELERİNE İNCİLER:):)

4 KIR ÇİÇEKLERİ:) BERİL NİSA DEMET Betül,Buse naz,Pınar sude,
Babaannemi seviyorum ELİF CANDAR Gezmeye gitmeyi,arkadaşlarımla Oyun oynamayı severim FERİT GÜL Oyun oynamayı Severim BUSENAZ AYDIN Annemi, Babamı kardeşlerimi Severim TALHA GÜNEŞ Arkadaşlarımı Seviyorum MELİKE ZİLŞAN EREN Boyama yapmayı Çok seviyorum ben YUSUF ARKUN Dışarıda oyun Oynamayı seviyom BERİL GÜNAYDIN Melih a öğretmenimi Çok çok seviyorum FURKAN EREN ACAR Annemi Babamı çok Seviyorum TAHİR ARIKAN Rümeysa yı yani Kardeşime sarılırım ve severim PINAR SUDE ALKAN Annemi ve Teyzemi Çok seviyorum YUSUFNAFİ GÜLTEKİN Oyun oynarken Koşmayı seviyorum İSMAİL BURTA Fikret i çok seviyorum AHMET TALHA ABİ Annemle Babamla Dışarı çıkmayı severim KIR ÇİÇEKLERİ:)

5 SEVGİ GÜLLERİ:) ESMA TİLKİ En çok muz’u seviyorum RÜMEYSA ARIKAN
Sena nur ablamı Çok seviyorum İBRAHİM SELİM BAYRAM En çok okulumu Seviyorum ÖMER FARUK KAHRIMANTÜRK En çok arabamı seviyorum ALPEREN EFE Bisikletimi Seviyorum GÜL SENA DOKTUR En çok öğretmenimi Seviyorum RÜMEYSA TURHAN En çok arkadaşımı Seviyorum FATMA POLAT Zeynebi çok seviyorum YUNUS EMRE AKTAŞ Annemi çok seviyorum MUHAMMED TAHA GÖNÜL Ömer yiğit i çok seviyorum BEYZANUR İLKİN Evimi çok Seviyorum ZEYNEP SAKARYA Babamı çok seviyorum YUSUF SELİM PEHLİVAN Annemi çok seviyorum GÜZİDENAZ VAROĞLU Annemi Çok seviyorum ZEYNEP ERVA MEMİŞ Annemi çok Seviyorum ÖMER YİĞİT KAVAK Uçurtma uçurmayı Çok seviyorum SEVGİ GÜLLERİ:)


"SİZLERE MEKTUP VAR:)." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları