Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Merhaba arkadaşlar.size kendimi tanıtayım. Benim adım şapar.Köpeklerin en mutlusuyum.Yer uyur gezerim.Gittiğim her yerde kendi evimmiş gibi rahat hissederim.Tıpkı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Merhaba arkadaşlar.size kendimi tanıtayım. Benim adım şapar.Köpeklerin en mutlusuyum.Yer uyur gezerim.Gittiğim her yerde kendi evimmiş gibi rahat hissederim.Tıpkı."— Sunum transkripti:

1 Merhaba arkadaşlar.size kendimi tanıtayım. Benim adım şapar.Köpeklerin en mutlusuyum.Yer uyur gezerim.Gittiğim her yerde kendi evimmiş gibi rahat hissederim.Tıpkı köpek gibi yaşıyosun diyeceksiniz ama paşalar gibi yaşıyorum.

2 Ailem de benden tembeli yoktur.Örneğin kuzenim duman çok çalışır.Kendisi madencidir.Bütün gün,uzun tünellerde kömür taşır.

3 Kömür çıkarmak zordur.Petrol lambasının ışığında duvarları kazıp oymak zorundadır.Akşam eve bitkin bir halde döner.Zavallı Duman,bu hayat çekilir mi?

4 İşte tonton amca.Oda çok çalışır.Kendisi pastacıdır.Hiç durmadan harika pastalar yapar.Bense onları yemeye bayılırım.Onun yerinde olsam hepsini miğdeme indirirdim.Zaten bu yüzden pastacı olamadım.

5 İnsanın sürekli pastaların, kremaların,ve çikolataların arasında olması ne büyük zevk düşünsenize.Ben olsam öyle şişmanlardım ki.Bir daha yerimden kımıldayamazdım.Ama gelin..

6 Şimdi sizi ailenin ünlü kişisiyle tanıştırayım.Oskar Amca bir bilgindir,ama bütün bilginler gibi çok dalgındır.Günlerini okumakla geçirir.

7 Herşeyi öğretmek ister.Zaman kaybetmemek için yolda yürürken bile okur.ve bastığı yere bakmaz.Bu yüzden başından bi yığın macera geçmiştir.Sıcak bir yaz günü boynuna atkısını sarıp kalın paltosuyla dışarı çıkmış.

8 Üstelik güneş pırıl pırılken birde şemsiyesini açmış.Herkez onu biraz kaçık sanmış Aynı gün işçilerin biri su kaçağını onarmak için, açtıkları bir çukura düşmüş osakar amca, neye uğradığını şaşırmış.


"Merhaba arkadaşlar.size kendimi tanıtayım. Benim adım şapar.Köpeklerin en mutlusuyum.Yer uyur gezerim.Gittiğim her yerde kendi evimmiş gibi rahat hissederim.Tıpkı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları