Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak."— Sunum transkripti:

1

2

3 Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak sorunlarını paylaşarak fikir alışverişlerinde bulunmalarına yardımcı olmak Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak sorunlarını paylaşarak fikir alışverişlerinde bulunmalarına yardımcı olmak

4 Oyungruplarımız ; 1 saat 45 dakika süreli olup; bu süre içinde tanışma, hareketli oyun ve masabaşı aktiviteleri yapılmaktadır. Her haftanın seçili bir konusu bulunmakta çocuklara bu konularla ilgili aktiviteler oyunlar oynatılmaktadır. Çocuğun yaşına ve uyumuna göre aktivitelere anne-çocuk veya çocuk tek olarak katýlabilmektedir. Dileyen anne aktivite boyunca çocuğu bırakıp aktivite sonunda gelip alabilecektir. Oyun grubu aktivitelerinde çocuklara ve ebeveynlere içecek ve evyapımı yiyecek ikramı da yapılmaktadır. İsteğimiz her hafta çocuğun elinde kendi başına yaptığı bir obje ile bize el sallayarak mutlu duygularla ayrılmasıdır. Oyungruplarımız ; 1 saat 45 dakika süreli olup; bu süre içinde tanışma, hareketli oyun ve masabaşı aktiviteleri yapılmaktadır. Her haftanın seçili bir konusu bulunmakta çocuklara bu konularla ilgili aktiviteler oyunlar oynatılmaktadır. Çocuğun yaşına ve uyumuna göre aktivitelere anne-çocuk veya çocuk tek olarak katýlabilmektedir. Dileyen anne aktivite boyunca çocuğu bırakıp aktivite sonunda gelip alabilecektir. Oyun grubu aktivitelerinde çocuklara ve ebeveynlere içecek ve evyapımı yiyecek ikramı da yapılmaktadır. İsteğimiz her hafta çocuğun elinde kendi başına yaptığı bir obje ile bize el sallayarak mutlu duygularla ayrılmasıdır.

5 T-Shirt Boyama Aktivitesi

6

7 Çocuklar Aktivite Yaparken Anneler Sohbet Ediyor

8 Çikolata Aktivitesi

9 Doğum Günü Kutlaması

10 Siz sadece konuklarınızla ilgilenirken Diğer detaylarla biz ilgileniyoruz. Siz sadece konuklarınızla ilgilenirken Diğer detaylarla biz ilgileniyoruz.

11 Bir sonra ki aktivite için daha önceden Çalışmalar yapıyoruz. Bir sonra ki aktivite için daha önceden Çalışmalar yapıyoruz.

12 Çünkü bu işi çok büyük bir özveriyle yapmak istiyoruz.

13 Olabilecek aksaklıklar önceden belirlendiğinden siz geldiğinizde büyük bir profesyonellikle sizleri ağırlıyoruz.

14 Kurabiye Aktivitesi

15 Penguen Aktivitesi

16 Penguen Aktivitesi Penguen Aktivitesi

17 Hareketli Aktiviteler

18

19 Masa Başı Aktiviteler

20 Top Havuzu

21 Sandalye Oyunu

22

23 Sandalye Oyunu Sandalye Oyunu

24 Herkes mutlu bir şekilde ayrıldı çok yorulduk, ama sizlerin mutlu olarak ayrılması bizi de mutlu ediyor. Kocaman Öpücükler Herkes mutlu bir şekilde ayrıldı çok yorulduk, ama sizlerin mutlu olarak ayrılması bizi de mutlu ediyor. Kocaman Öpücükler


"Çocuklarla ailelerin hem paylaşarak hem de çoğalarak kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan bir ortam yaratarak çocukların sosyalleşmesi, ailelerin ortak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları