Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış."— Sunum transkripti:

1

2

3 Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış Taze yapraklar gibi Kendini tertemiz hissedip Terapi olacaksın...

4 Sana diyecek ki ; İnsanlar güzelse sen de güzelleş İnsanlar başkaysa sen de başkalaş.. Hiç değişmeden kendinle kalma... Cömertlikte ve yardımda Akarsular gibi ol.. Suyun gürül gürül akıyorsa Çeşmenin başında Kimseye susuzluk çektirme...

5 Körler kadar görmesini beceremeyenler Seni bir cam parçası zannederse Kendini öyle görme.. Bakmasını bilenler için Bir elmas parçası kadar Değerli olduğuna kendini inandır..

6 Yeni fırsatlara,yeni insanlara Kendini hazırla.. Ve aklın varsa Başka akıllardan da geçin İşlerini onlara danışarak yap.. İç dünyandaki toprağına ; İnsan aklından ve insan sevgisinden Başka bir tohum ekme...

7 Birilerinin zengin,makam sahibi ya da Çok bilgili olmaları yetmez.. Bütün bunlar Deniz kıyısına düşen köpüklerdir.. Asıl deniz ; Verilen sözün tutulması Edilen yeminin yerine getirilmesi Ve dostlara,kardeşlere olan Vefa duygusudur..

8 Para ve hırs için sağlığını yitirme Yoksa sağlığını geri getirebilmek için Daha çok para ödersin.. Önemli olan hayatta en çok Paraya ve mala sahip olmak değil Bunları mutlu olabilecek kadar sağlayabilmektir.. Mutluluğu ve maksadı çok aşan Para ve hırs sonunda mutsuzluk getirir..

9 Yaşamın gerçeklerini arayıp bulmak Sana zor gelmesin.. İç huzurun buna bağlıdır.. Eğer kılavuzun ihanet içersindeyse Seni gerçeklerden uzaklaştırıp İç huzurunu bozacaktır.. İyi bir insan İnsanlar arasındaki kavgaya üzülür Kötü bir insan ise İnsanları birbirine düşürür..

10 İnsanlar hakkında iyi düşünmek, Baskı altında tutulanları ve suçlananları Koruyup, savunmak Dostların düşman olmalarını önlemek Düşmanları ise dost olmaya razı etmek Senin görevlerin arasındadır.. Bunları yapabilmen için Önce kendi hırslarını kontrol edip Sabırlı ve dirençli olmalısın..

11 Yaşamında “ image maker “ ın Mevlana olsun..O’nun dediği gibi görün.. Ama asıl çağdaş “image maker “ ımız Mustafa Kemal Atatürk’tür.. Şimdi yaşasaydı vatanımızdaki dört yüz yıllık çınarlara bakıp derdi ki ; “..Bu ulu çınarlar toprağa dikildiklerinde Bu günün büyük ve güçlü devletleri daha Kurulmamıştı..Bu ulu çınarları içten içten Çürütmesinler..dikkatli ve uyanık olun...”


"Bu sabah karar ver Yeni “ image maker “ ın Mevlana olsun.. O’nun dediği gibi görün O’nun dediği gibi davran.. Göreceksin ki Yağmur suları ile yıkanmış." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları