Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!"— Sunum transkripti:

1 Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!

2   Mutluluk kapısı kapandığı zaman bir diğeri açılır; Fakat çoğunlukla kapalı kapıya O kadar çok bakarız ki Açılmış yeni kapıyı görmeyiz  

3 Dış görünüşe bakmayın aldatabilir. Zenginliği aramayın o bile solabilir. Sizi gülümseten birini arayın, Çünkü sadece bir gülümseme Karanlık bir günü aydınlatır. Yüreğinizi gülümsetecek insanı bulun.  

4   Ne istiyorsanız onun hayalini kurun; Gitmek istediğiniz yere gidin; Olmak istediğinizi olun, Çünkü sadece bir hayatınız var Ve bütün yapmak istediklerinizi yapmak için Bir şansınız var.

5 Dilerim sizi tatlılaştırmak için yeterince mutluluk Güçlendirmek için yeterince tecrübe İnsan olarak muhafaza etmek için yeterli acı Mutlu etmek için yeterince umudunuz olsun.

6     İnsanların en mutluları Her şeyin en iyisine sahip olanlar değildir; Onlar sadece yollarına çıkan her şeyden en iyi şekilde faydalanırlar.

7     En parlak gelecek daima Unutulmuş geçmişin üzerine bina edilecektir; Geçmiş başarısızlıklar ve kalp kırıklıklarını bırakmadan Hayatta ileri gidemezsiniz.

8 Doğduğunuz zaman ağladınız VE size bakanlar gülümsüyordu
  Doğduğunuz zaman ağladınız VE size bakanlar gülümsüyordu. Hayatınızı öyle yaşayın ki sonunda, Etrafınızdakiler ağlarken Gülümseyen siz olun.

9   Lütfen bu mesajı Sizin için değeri olanlara gönderin Hayatınıza bir şekilde temas etmiş olanlara; İhtiyacınız olduğunda sizi güldürmüş olanlara; Yıkılmış olduğunuzda her şeyin parlak tarafını gösterenlere; Arkadaşlığını takdir ettiklerinize; Hayatınızda değerli olanlara.

10 Yılları saymayın Anıları sayın Anı yaşayın!
Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN Don't count the years - count the memories!


"Hayattan Anlar   Hayatınızda bazı anlar vardır Birini öylesine özlersiniz ki rüyalarınızdan çıkarıp ona sarılmak istersiniz!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları