Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle !

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle !"— Sunum transkripti:

1 Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle !
Yaşam sayfası Avec son

2 Unutulmaz düşünceler

3 “Zamanla aramda, barışçıl bir birlikte yaşam anlaşması yaptım :
O beni takip etmiyor, ben de ondan kaçmıyorum. Bir gün karşılaşacağız" (Mario Lago)

4 Asla bilinen yoldan gitme.
zira, o seni ancak diğerlerinin gittikleri yere götürür. (Alexander Graham Bell) “nasıl her çılgınca davranışta biraz haklılık varsa, sevgide de biraz çılgınlık vardır". (F. Nietzche)

5 «zaman, bekleyenler için çok ağır,
korkanlar için çok hızlı, acı çekenler için çok uzun, eğlenenler için çok kısadır. Ama, sevenler için zaman ebedidir. » (William Shakespeare) « bir çok insan, büyük mutluluklar beklerken, küçük mutlulukları kaybederler. » (Pearl S. Buck)

6 « Hiç layık olmasam bile,sev beni, zira
« Sevgi, yaşamın partisyonunda en mükemmel müziktir. Onsuz , muazzam insanlık korosunda,ebedi bir ahenksizlik olur. » (Roque Schneider ) « Hiç layık olmasam bile,sev beni, zira o zaman ona daha çok ihtiyacım var. »  (Çin atasözü)

7 « Yaşamı sadece,arkana doğru baktığında anlayabilirsin;Ama onu, sadece ileriye doğru baktığında yaşarsın. » (Soren Kierkegaard) Yeni işlenecek bir sürü hatalar varken,es, niçin geçmiştenki hatalar işlenmeye devam edilir ki ? » (Bertrand Russel)

8 « eğer yeniden gençliğime dönebilseydim,
yine aynı hataları işleyecektim, ama daha erkenden. » (Tallulah Bankhead) « bir insana hiçbir şey öğretemezsin,; ona sadce, kendi içinde cevabını bulması için yardım edebilirsiniz » (Galileo Galilei)

9 « İnsanlar vardır,bizimle konuşurlar ve biz onları dinlemeyiz,
İnsanlar vardır, iz bırakmadan bizi yaralarlar, Ama insanlar vardır ki, sadece kendilerini gösterirler, ve bizi asla görmezler. »   (Cecília Meireles) Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu   « Gerçek felsefe,dünyaya baışı yeniden öğrenmekten ibarettir. »  (Merleau-Ponty )


"Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle !" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları