Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

seslidir Çok uzak bir ülkede Yaprakları sararmıştır ağaçların İnce bir yağmura durmuştur bulutlar Şimdi çok uzak bir ülkede Yaz yemişlerinin tadını bırakarak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "seslidir Çok uzak bir ülkede Yaprakları sararmıştır ağaçların İnce bir yağmura durmuştur bulutlar Şimdi çok uzak bir ülkede Yaz yemişlerinin tadını bırakarak."— Sunum transkripti:

1

2 seslidir

3 Çok uzak bir ülkede Yaprakları sararmıştır ağaçların İnce bir yağmura durmuştur bulutlar Şimdi çok uzak bir ülkede Yaz yemişlerinin tadını bırakarak Dökülmüştür yollara kuşlar.

4 Çok uzak bir ülkede Yazdan kalma son yemiş İsmini bilmediğim bir kuşun gagasındadır Yol almakta bilmediğim ülkelere gemiler Kumandanım Mavi bakışlarını gözlerinin Resimlerinden sildiler.

5 Şimdi sana çok uzak bir ülkede Bahçelerde yeşeren filizlerini kopardılar Yeşeren bakışlarını kopardılar ağacımdan Ayrıldık.

6 Şimdi sana çok uzak bir ülkede kumandanım Ücra bir köşesinde ülkenin Bir heykelinin altında Özgürlüğe Kurtuluşa dair söylediklerini Kutsal bir yemin gibi Ezberledim tek tek Şimdi sana çok uzak bir ülkede Herkes seni ağıtlarken kumandanım Hastalıklı bir son bahar yağmuru altında Yüce bir koşuya çıkıyorum.

7 T.Ayhan Çıkın

8 Düzenleyen Nursel YILDIRIM


"seslidir Çok uzak bir ülkede Yaprakları sararmıştır ağaçların İnce bir yağmura durmuştur bulutlar Şimdi çok uzak bir ülkede Yaz yemişlerinin tadını bırakarak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları