Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YENİ KRAL LeBron JAMES.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YENİ KRAL LeBron JAMES."— Sunum transkripti:

1 YENİ KRAL LeBron JAMES

2 KİNG JAMES Her şey iki yıl önce başladı. St . Vincent St. Mary lisesinde yaşıtlarına göre bariz fiziksel özellikleri vardı. Okulun lise takımında oynayan bu genç uzun boyuyla diğer arkadaşlarına üstünlük sağlıyordu.

3 Süper starlığa giden yol…..
Orta okuldaki seçmelere giren lebron hemen seçilmiş. Lebron’dan etkilenen takım koçu onu daha ilk günden takım kaptanı vermiştir. Şutu bozuk olmasına rağmen yaz sonunda bunu telafi eden lebron’a herkes NBA’e gidebilecek gözüyle bakmaktadır. İlk önce lebron yaz ligindeyken adidas ile nike onu giydirmek için yarışmışlardır ve en sonunda nike ile reklam oyuncusu olarak antlaşma imzalamıştır.

4 Cleveland’a vuran büyük ikramiye
Sonunda clevelnad ile 3 yıllık süren bir sözleşme imzalamıştı. Bu takıma gitmesinin en büyük sebebi ana kuzusu olmasıydı. Çünkü annesinden yanlızca 30 dk bir uzaklıktaydı.bu yüzden kendisini Iverson’a benzetiyordu ve bir ortak yönleri daha vardı ikisininde bir zamanlar futbolla ilgilenmesi.

5 Ben de lebron james olacağım ve benim oyunumda biraz magic biraz bird göreceksiniz. Bu cevabıyla özgüvenini bir kez daha ortaya koyan lebron yıldız olma yolunda hızla ilerliyordu……

6 Ve NBA’e giriş İlk çıktığı maçında 25 sayı 9 ribaund 6 asist ve 4 top çalma gibi bir çaylak için inanılmaz sayılan bir performansla oynamıştı. Nba’e çok çabuk adapte olmasına herkes çok şaşırmıştı…….


"YENİ KRAL LeBron JAMES." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları