Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EĞİTSEL ALANLAR Kazanım: Eğitsel alanlardaki güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirir. 9. Sınıf 8 nolu kazanım etkinliği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EĞİTSEL ALANLAR Kazanım: Eğitsel alanlardaki güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirir. 9. Sınıf 8 nolu kazanım etkinliği."— Sunum transkripti:

1 EĞİTSEL ALANLAR Kazanım: Eğitsel alanlardaki güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirir. 9. Sınıf 8 nolu kazanım etkinliği

2 Aşağıdaki sorulara birlikte cevap bulmaya çalışalım…
 Bu alanlardan hangilerinde kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz?  Bu alanlardan hangilerinde kendinizi daha zayıf hissediyorsunuz?  Bir alanda güçlü veya zayıf olduğunuza nelere göre karar verirsiniz?  Hangi özelliklerinizi daha da geliştirmek istersiniz?  Zayıf yönlerinizi nasıl geliştirebilirsiniz?

3 Eğitsel Alanlar? Seçmeyi düşündüğünüz derslere ve mesleğe ilişkin kendinizi değerlendirmeli ve geliştirmeniz gereken yönlerinizi belirlemelisiniz. Bundan sonra eğitsel alanlardaki güçlü ve zayıf yönlerinizi geliştirebilirsiniz. Bunun için de kendinizi doğru değerlendirmenin ve ders çalışma alışkanlığınızı, verimli ders çalışma tekniklerini, başarı ve başarısızlığa neden olan etmenleri bilmek de önemlidir. Eğitsel alanların her birinde başarılı olunamayabilir. Ancak bu alanlardaki güçlü ve zayıf yönleri fark etmek hem şimdi hem de gelecekte kendileri için önemlidir.


"EĞİTSEL ALANLAR Kazanım: Eğitsel alanlardaki güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirir. 9. Sınıf 8 nolu kazanım etkinliği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları