Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ADVANCED ACTİONS AND VARİABLES Adobe Captivate Advanced Action komut dosyası Nesne-Olay-Eylem modeline dayanmaktadır. Advanced Actions kullanarak e-öğrenmeyi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ADVANCED ACTİONS AND VARİABLES Adobe Captivate Advanced Action komut dosyası Nesne-Olay-Eylem modeline dayanmaktadır. Advanced Actions kullanarak e-öğrenmeyi."— Sunum transkripti:

1 ADVANCED ACTİONS AND VARİABLES Adobe Captivate Advanced Action komut dosyası Nesne-Olay-Eylem modeline dayanmaktadır. Advanced Actions kullanarak e-öğrenmeyi daha ilgi çekici hale getirebiliriz.

2 1.Proje> Gelişmiş Eylemleri seçin. Proje > Advanced Actions seçerek gelişmiş eylemleri ve değişkenleri kullanabiliriz.

3 Advanced Actions penceresinden Action type kısmından Standard ya da Conditional actions seçimi yapılır.

4 Conditional Actions: Koşullu eylemler oluşturmak için kullanılır. IF-ELSE komutları kullanılarak istediğimiz koşulu oluşturabiliriz.

5 Advanced Actions penceresinden eylemleri silme-kopyalama-güncelleme işlemlerini gerçekleştirebiliriz.

6 Koşullu eylemleri yönet Bir karar sekme eklemek için ‘+ ‘ sekmesi tıklanır. Bir karar sekmeyi silmek için '-‘ sekmesine basılır. Bir karar sekmeyi çoğaltmak için dublicate sekmesini tıklatın. Karar sekmeleri yeniden sıralamak için Move right ve Move Left butonunukullanın. Tüm koşullu eylemleri çoğaltmak için, Gelişmiş Eylemler iletişim kutusunun sağ üst köşesindeki Dublicate action simgesini tıklatın. Koşullu eylem önizlemek için, Gelişmiş Eylemler iletişim kutusunun sağ üst köşesinde Önizleme simgesini tıklatın.

7 Advanced Actions ile kopyalama işlemleri yapılır. Advanced ActionsKopyalanabilir mi? NesnelerEvet SlaytlarEvet KütüphanelerEvet Projeler (Quiz)Evet

8 -Project> Advanced Actions penceresi açılır. -Action Type seçilir ve action name belirlenir. -Decisions isimleri ve işlevleri uygulanır. -Update Action butonuna tıklanır ve Action hazır hale gelir.


"ADVANCED ACTİONS AND VARİABLES Adobe Captivate Advanced Action komut dosyası Nesne-Olay-Eylem modeline dayanmaktadır. Advanced Actions kullanarak e-öğrenmeyi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları