Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ"— Sunum transkripti:

1 YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ

2 Aşık Veysel Veysel Şatıroğlu, 1894’te Sivas’ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde dünyaya geldi.

3 Hadise Açıkgöz Hadise, 22 Ekim 1985 günü Belçika'da bir Türk ailenin kızı olarak dünyaya geldi. İlk, Belçika'daki Pop İdol, İdol 2003te fark edildi. Yarışmayı birincilikle bitirmese de hemen yeteneği görülerek albüm çıkarmak için kendisine teklif geldi. Daha sonra ilk singleı Sweat (tatlı) çıktı ve hit oldu; televizyona klibi çıktı. İkinci singleı Stir me up tüm Avrupa'da farkedildi, kıtanın en seksi yeni müzik sanatçısı yaptı.

4 Murat Boz 7 Mart 1980 Tarihinde Zonguldak'ta doğdu. Karadeniz Ereğli (Zonguldak)'de doğan Murat Boz 1996 senesinde İstanbul'a gelerek Güzel Sanatlar Lisesi eğitimini burada tamamladı. Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi ve Cemal Reşit Rey’de vokalist olarak performanslarda bulunan Boz, 1998 senesinde Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği “Liseler Arası Müzik ve Halk Oyunları Yarışması'nda birinci oldu.

5 Yusuf Güney 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yaparak hayatını kazanıyordu. Rafet El Roman ile tanışmasından sonra artık hayatını müzik ile kazanıyor.

6 Adı : Cerensu Soyadı : Yücel Sınıfı : 5-B No : 211 Ders : MÜZİK Konu : Yurdumuzun tanınmış müzikçileri


"YURDUMUZUN TANINMIŞ MÜZİKÇİLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları