Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Made by Teoman Özbelli With help of Gürkan Çolak Teoman Özbelli tarafından Gürkan Çolak’ın Değerli Yardımları İle Yapılmıştır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Made by Teoman Özbelli With help of Gürkan Çolak Teoman Özbelli tarafından Gürkan Çolak’ın Değerli Yardımları İle Yapılmıştır."— Sunum transkripti:

1 Made by Teoman Özbelli With help of Gürkan Çolak Teoman Özbelli tarafından Gürkan Çolak’ın Değerli Yardımları İle Yapılmıştır.

2 22 Eylül 2006 Gövde ile başladım. Plan cd sinden Beğendiğim aday modellerden 3dW ile isimlendirilmiş bu modele. Aslında hiç detey belirtilmemiş bu plan Beni çok zorlar diye düşünmüştüm. Ama bir günlük çalışma ile bu durum hiçte Fena değil galiba ne dersiniz?

3 24 Eylül 2006 Gövde şeklini almaya başladı. Bu arada Gürkan kardeşim de kanat foillerini kesiyor, Beni büyük bir dertten kurtarıyordu.

4 27 Eylül 2006 Bu gün ruder ve elevator servoları ve throtle Servo yatakları tamam.Motor yatağı da tabii ki.

5 29 Eylül 2006 “Biraz fazlamı hızlı yapıyoruz” diye düşünmeye başladım. Gürkan “yok abi çok iyi gidiyorsun” Diyerek beni güdülemekte. Gördüğünüz gibi kanat da Biçim almaya başladı yavaştan.!Yok yani hızlıdan….

6 30 Eylül 2006 Bu gün kanat ve eleron servo yatakları yapıldı hızla ilerliyoruz dostlar Kim tutar bizi İleriiiii……!!!

7 01 Ekim 2006 Kanat nerdeyse bitti gibi. Eleronlarda tamam. Bu arada Ruder Yapımını Gürkan yapmakta. Ben de elevator ile uğraşıyorum.

8 04 Ekim 2006 Gördüğünüz gibi model çıplak Olarak hazır gibi. Ufak tefek bazı yerleri kaldı. Kaplamaya başlarız yakında.

9 07 Ekim 2006 Kaplamaya başladım. Bir aksilik olmazsa yakında biter bu model.

10 10 Ekim 2006 Kaplama bitmek üzere. Ruder daki Türk Bayrağı güzel durdu değil mi? Bu arada Servo uzatma kabloları da bağlandı. Her şey yolunda gidiyor.

11 12 Ekim 2006 Model % 95 bitti. Kanopiyi de yaptık mı Tamam. Kanopi için kalıp yapmaya yarın Başlıycam.

12 15 Ekim 2006 Modelim bu gün ilk uçuşlarını yaptı. Üstelik motor susması nedeniyle iki Başarılı Acil iniş yaptım. Uçuş notu : 10 üzerinden 10 ( Yavuz Hoca dan ) Çok kötü yağışlı bir havada yapılmasına rağmen Test uçuşuna tam not aldım.

13 Darısı sizlerin başına Kazasız Kırımsız Nice Güzel Uçuşlar dilerim.


"Made by Teoman Özbelli With help of Gürkan Çolak Teoman Özbelli tarafından Gürkan Çolak’ın Değerli Yardımları İle Yapılmıştır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları