Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Günlerden Pazar, yeni uyandınız ve saat 09:30 civarı. Günlerdir çalışmanın getirmiş olduğu yorgunluk ve stres birikimi sonucu bedeninizde inanılmaz bir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Günlerden Pazar, yeni uyandınız ve saat 09:30 civarı. Günlerdir çalışmanın getirmiş olduğu yorgunluk ve stres birikimi sonucu bedeninizde inanılmaz bir."— Sunum transkripti:

1 Günlerden Pazar, yeni uyandınız ve saat 09:30 civarı. Günlerdir çalışmanın getirmiş olduğu yorgunluk ve stres birikimi sonucu bedeninizde inanılmaz bir ağırlık var. Miskin miskin yatakta uyuyarak, rahatınızı bozabilecek bütün engelleri ortadan kaldırıp pineklemek istiyorsunuz Size…diyor ve ilerleyen sayfalarımızda göreceğiniz güne başlamadan yapılması gereken egzersizleri şiddetle tavsiye ediyoruz. Unutmayın, sağlığınız her şeyden önce gelir…

2 Yatağınızda, şekilde de görüldüğü gibi pozisyonunuzu alın…

3 Öncelikle derin bir nefes alarak, her iki bacağınızı da vücut seviyesinden hafifçe yukarı doğru kaldırın, kan dolaşımındaki artış bu evrede başlıyor…

4 Sonraki aşamada şemada de göreceğiniz gibi sol bacağınızı hafifçe aşağı doru indirirken, sağ bacağınızı aynı orantıda yukarı kaldırın.

5 Gördüğünüz gibi… özellikle hassas noktalarda oluşan değişim fark edilir boyutlara gelmeye başlıyor.

6 Yüzünüzde ifade sırtınızdan ağır bir yükün yavaş yavaş kalktığını gösteriyor, hatta kırışıklıklardan eser kalmamış…

7 devam ediyoruz…kaldığımız pozisyonu tekrar alıyoruz. Unutmayın nefes alışverişlerimiz düzgün ve aynı sıklıkta..

8 Kalçanızı hafifçe geriye doğru itiyor, sırt kaslarının gevşemesini sağlıyorsunuz.

9 şeklinizi koruyarak sola doğru bir manevra yapıyorsunuz..

10 karnınızı içeri çekerken aynı zamanda, vücudunuzu gererek aşağıdaki şekli alıp içinizden 15 e kadar sayıyorsunuz..

11 bu defa aynı şekli sağa doğru bir manevra yaparak sevdiğiniz bir şiirin bir dörtlüğünü okuyorsunuz (kısa olsun lütfen)

12 tabii, boynunuzda ki ağrı hissedilir biçimde, hafiften sola çevirerek esnetiyorsunuz..

13 Sol kol ve sol bacağınızı şekilde görüldüğü gibi kaldırıyor ve 10 saniyede kadar bekliyorsunuz, bu arada şarkı mırıldanabilirsiniz..

14 biraz daha kaldırıyor ama bu defa 5 saniye bekliyorsunuz ki bu oldukça kısa bir süre, bu sürede erkek arkadaşınızı bugün nasıl atlatabileceğinizi düşünün..

15 Yanda ki şekli aldıktan sonra, vücudunuz artık ne kadar esnek bir hale geldiğini fark edeceksiniz. devam ediyoruz..

16 Hatta bedeninizin esnekliğine güveniyorsanız biraz daha esnetebilirsiniz, tabii bu egzersizleri ilk defa yapanlar için fazlasının gereksiz olduğunun altını çiziyoruz.

17 Bizim fotomodelimiz beden eğitimi konusunda ihtisas sahibi olduğu için, hızını alamayarak gereğinden fazlasını gösteriyor. Dikkate almayın.. devam ediyoruz..

18 Her iki elinizle sol ayak ucunuzdan tutarak, kuvvetlice kendinize doğru çekiyorsunuz..

19 Şeklinizi bozmadan hafifçe sağa dönüyor, aşağıdaki pozisyonu alarak boynunuzu sola çeviriyorsunuz, bu arada telefonunuz çalıyorsa muhtemelen eski erkek arkadaşınızdır, dikkate almayın..devam edin

20 Son olarak kollar omuz hizasında gergin bir vaziyette ensede birleşiyor, bacaklar bitişik karna doğru çekik..farkındaysanız vücudunuz kadar beyin kaslarınızda gelişiyor..

21 Bedeniniz artık istediğiniz esnekliğe kavuştu.. Unutmayın “Sağlam kafa sağlam vücutta olur”

22 ve sonuç, Ellerinizin üzerinde yürümemeniz için ciddi bir neden kalmadı.. İYİ PAZARLAR !!


"Günlerden Pazar, yeni uyandınız ve saat 09:30 civarı. Günlerdir çalışmanın getirmiş olduğu yorgunluk ve stres birikimi sonucu bedeninizde inanılmaz bir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları