Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Müfredat Eşleştirme Yardım Sunusu Isparta-2014. Ders Bilgileri menüsünden Müfredat Eşleştir sekmesini tıklayınız. Bölüm bilgisini seçiniz.Sınıf ve dönem.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Müfredat Eşleştirme Yardım Sunusu Isparta-2014. Ders Bilgileri menüsünden Müfredat Eşleştir sekmesini tıklayınız. Bölüm bilgisini seçiniz.Sınıf ve dönem."— Sunum transkripti:

1 Müfredat Eşleştirme Yardım Sunusu Isparta-2014

2 Ders Bilgileri menüsünden Müfredat Eşleştir sekmesini tıklayınız. Bölüm bilgisini seçiniz.Sınıf ve dönem seçeneklerini işaretleyiniz.

3 Sol tarafta Bologna Müfredatına, sağ tarafta %25 Seçmeli Ders Müfredatına ait dersler görüntülenecektir. Eşleştirmek istediğiniz eski ve yeni müfredat derslerini işaretledikten sonra “Eşlenik Yap” butonunu tıklayınız. Eşleştirmiş olduğunuz derslerden eski müfredattaki derse kayıtlı öğrenciler yeni müfredattaki derslere aktarılacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra eski müfredattaki dersler için görevlendirme ve ders programı girişi yapmanıza gerek kalmamaktadır.

4 Yeni Eğitim-Öğretim Yılınızı kutlar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı


"Müfredat Eşleştirme Yardım Sunusu Isparta-2014. Ders Bilgileri menüsünden Müfredat Eşleştir sekmesini tıklayınız. Bölüm bilgisini seçiniz.Sınıf ve dönem." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları