Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Turgay - Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Turgay - Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez."— Sunum transkripti:

1 Turgay - jazzinlove@mynet.com Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez.

2 Turgay - jazzinlove@mynet.com Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor. Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor.

3 Turgay - jazzinlove@mynet.com Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var. Tecrübenin kaç yaşgünü partisi yaşadığınızla ilgisi yok, ne tür deneyimler yaşadığınızla var.

4 Turgay - jazzinlove@mynet.com Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz. Aile hep insanın yanında olmuyor. Akrabanız olmayan insanlardan ilgi, sevgi ve güven öğrenebiliyorsunuz.

5 Turgay - jazzinlove@mynet.com Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir.. Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir. Onları affetmek gerekir..

6 Turgay - jazzinlove@mynet.com Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor.

7 Turgay - jazzinlove@mynet.com Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.

8 Turgay - jazzinlove@mynet.com Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz. Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.

9 Turgay - jazzinlove@mynet.com İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez.. İki kişi münakaşa ediyorsa, bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez..

10 Turgay - jazzinlove@mynet.com Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır. Her problem kendi içinde bir fırsat saklar. Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır.

11 Turgay - jazzinlove@mynet.com Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor. Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, pişmanlığın uzun yıllar sürüyor.

12 Turgay - jazzinlove@mynet.com Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da! Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da!

13 Turgay - jazzinlove@mynet.com Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır.


"Turgay - Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez. Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları