Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KADINLAR Zayıfmış gibi davranmaktan yorulan her güçlü kadına karşı, Güçlüymüş gibi davranmaktan yorulmuş zayıf bir erkek vardır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KADINLAR Zayıfmış gibi davranmaktan yorulan her güçlü kadına karşı, Güçlüymüş gibi davranmaktan yorulmuş zayıf bir erkek vardır."— Sunum transkripti:

1

2 KADINLAR

3 Zayıfmış gibi davranmaktan yorulan her güçlü kadına karşı, Güçlüymüş gibi davranmaktan yorulmuş zayıf bir erkek vardır.

4 “Aptal” taklidi yapmaktan sıkılmış her kadına karşı, “Aklın sesi” gibi davranmak zorunda olmaktan sıkılmış bir erkek vardır.

5 “Duygusal” diye etiketlenmekten bıkmış her kadına karşı, Ağlama ve hassas olma hakkı elinden alınmış bir erkek vardır.

6 Dişiliği sorgulanan her kadın sporcuya karşı, erkekliğini kanıtlayabilmek için rekabet etmek zorunda bırakılmış bir erkek vardır.

7 Bir Bir seks objesi olarak görülmekten bunalmış her kadına karşı, cinsel performansından kaygı duyan bir erkek vardır.

8 İnsanca bir gelire sahip olmayan her kadına karşı, bir başka insanın geçimini karşılama sorumluluğunu yüklenmiş bir erkek vardır.

9 “Araba tamirinin incelikleri”nden bihaber her kadına karşı, “yumurta haşlamayı” bile bilmeyen bir erkek vardır.

10 Özgürlüğüne adım atan her kadına karşı, hürriyete giden yolu yeniden keşfeden bir erkek vardır.

11 İnsan ırkı iki kanatlı bir kuştur: -bir kanadı kadınlar, -diğeri erkekler. Ve her iki kanat da eşit düzeyde gelişmedikçe, İnsan ırkı uçamayacaktır.

12 Kadının davası şimdi, her zamankinden de daha da fazla, insanlığın davasıdır. B. Boutros Ghali. byFuNCLuB Diğer pps sunum dosyalar için Tıkla


"KADINLAR Zayıfmış gibi davranmaktan yorulan her güçlü kadına karşı, Güçlüymüş gibi davranmaktan yorulmuş zayıf bir erkek vardır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları