Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KONU BAŞLIĞI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI -sınıfı-şubesi-öğrenim türü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KONU BAŞLIĞI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI -sınıfı-şubesi-öğrenim türü"— Sunum transkripti:

1 KONU BAŞLIĞI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI -sınıfı-şubesi-öğrenim türü
Ders Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. Güvenç GÖRGÜLÜ 2012

2 2. Slaytta İÇİNDEKİLER yazılacaktır-
MADDELER HALİNDE

3 Ödevlerin teslim tarihi 08.06.2012 dir. Bu tarihten sonra gelecek
Ödeve verilen not üzerinden günlük 5 puan indirim yapılacaktır.

4 Ödevde kullanılacak dil Türkçedir.
Slaytlarda düzey üniversitedir. İlk ya da ortaöğretime ait terminoloji kullanılmamalıdır. Örn: eritrosit yerine alyuvar, Humerus yerine pazı kemiği gibi..

5 Resimlerde yüksek çözünürlüğe dikkat edilmiş mi?
ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK RESİMLER ÖDEVİNİZDEN DÜŞÜK NOT ALMANIZA SEBEP OLACAKTIR!! Yüksek çözünürlükteki resimleri internetten indirme konusunda; benden bilgisayar dersi almış herhangi bir öğrenciden yardım alabilirsiniz.

6 Madde işaretleri ve numaralandırma yapılmış mı?
POWERPOINT SUNUMLAR PARAGRAFLARIN KOPYALANDIĞI SLAYTLAR HALİNDE OLAMAZ. HER SLAYTTA İLGİLİ RESİMLE BİRLİKTE DOĞRU ŞEKİLDE YERLEŞTİRİLMİŞ VE MADDE İŞARETLERİ YA DA NUMARALANDIRMA YAPILMIŞ ŞEKİLLERDE AKTARILIR. PARAGRAFLARIN OLUŞTURDUĞU YAZI ŞEKLİ RAPORLAMADIR VE BUNUN İÇİN KULLANILAN PROGRAM MS WORD’DÜR.

7 Tavsiye edilen: Koyu mavi bir zemin üzerine açık renkli yazıdır!!!
Slaytlarınızda uygun tasarımı seçerek buna uygun yazı rengi kullanmalısınız. Tavsiye edilen: Koyu mavi bir zemin üzerine açık renkli yazıdır!!! Tavsiye edilen slayt sayısı 30 dur. Slayt sayınız 20 nin altında ise düşük not alırsınız. Örn: 20 altındaki her slayt için 5 puan gibi

8 Video ya da ses dosyasını muhakkak
Ödevlerinize video dosyası ekleyecekseniz sadece bağlantı şeklinde eklemelisiniz. İnternet adresi yazılarak bağlantısı konmuş videolar geçersiz sayılacaktır. Video ya da ses dosyasını muhakkak .pptx dosyası ile aynı klasöre koymalısınız. Dolayısı ile videoları eklerken boyutlarını dikkate almalısınız. Bu iki dosyayı mutlaka zip /rar ya da benzeri programlarla sıkıştırmalı mailden o şekilde yollamalısınız. Ödevin yollanması temel düzeyde bilişim bilgisi gerektirmektedir. Bilişim konusunda yetersiz olduğunuzu düşünüyorsanız yardım alınız. Bu bilgileri dikkate almamanız ödevinizin ulaşmamasına ya da bozuk formatta ulaşmasına neden olacaktır. İşte bu yüzden, uyarıları dikkate almanız şiddetle tavsiye edilir.

9 Ödevlerinizi yollayacağınız mail adresim: gorguluguvenc@gmail.com
Klasörünüzün adı; sizin adınız soyadınızı, sınıf- şube ve öğrenim türünüz bilgilerini içermelidir. Ve Türkçe karakter içermemelidir. Ödevlerinizi yollayacağınız mail adresim:

10 Eklediğiniz dosya mutlaka adınız soyadınız, sınıf-şube ve öğrenim türünüzü içermelidir!!!!!!!!

11 Ödevlerinde sınıflandırma olan arkadaşlar bu tip soy
ağaçları kullanmalıdır.


"KONU BAŞLIĞI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI -sınıfı-şubesi-öğrenim türü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları