Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010"— Sunum transkripti:

1 Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010 zezekirmizi@gmail.com

2 Bir güne sığabilen aşk nasıl da rahatlatıyor seni! Güzel ambalajında hediye paketlerinden kim hoşlanmaz, yılda bir kez de olsa anımsanıyor olmaktan?.. Bir günün beyliği, kalan 364 günün tesellisi neden olmasın? Bu, züğürt tesellisi de olsa…

3 Düşünme, sevmek nedir, nasıl olmalı! Yorma kafacığını! (Neye saklıyorsan onu?) Bırak, alışveriş tapınakları, şu büyüleyici akcam (TV), çiçekci düşünsün yerine. O gün, onların senin adına senden iyi seveceklerinden hiç kuşkun olmasın. Sen yeter ki git satın al: onu, bunu, şunu!

4 O gün gelince, bak saatine. Son bir kez gözden geçir her şeyi. Her şey tamam, yerli yerinde mi? Sevgin somut, albenili bir paket olarak işte önünde! Kap, koş, koy sevdiğinin kucağına. Görsün, onu nasıl da seviyorsun! Nasıl da büyük, nasıl da pahalı, nasıl da çok, nasıl da dünya markalarınca değerli !

5 Buna, Dur, de! Hayır, de! Reddet! Her adımla, her günle bir kez daha reddet bu sözde avuntu paçavrasını! Bu yalanla işlenen cinayetlere göz yumma!

6 Aşk bütün alanlarda, bütün zamanlarda savunmak olmalı yaşama hakkını. Aşk ikinci gündedir, sonra üçüncü gündedir, sonra… Çok çalışman, daha, daha çalışman gerek bunun için… Gözlerini açman, duyargalarını en uzak noktalara doğrultman… Gösterileni değil, örtüleni görmekte direnmen gerek.

7 Reddet! Satın almayı, satın alarak sevgini kanıtlamayı reddet! Güncele yatmış, arsızlığa pelesenk sözde dilini aşkın, Ucuzluğu, niteliksizliği, Sana önerilmiş sevme biçimini reddet!

8 Derin bir soluk al önce… Aldın mı? Yaşamının kendine ait şu çok özel bölmesinde parayı dolaşımdan kaldırmakla başla işe.

9 Çocuklara anlat: herkes her zaman müşteri değildir! herkes her zaman müşteri değildir! Yalnızca satın alınan şey değerli olmaz! Karşılığı olmayan, olmayacak şeydir belki de bizi insan eden. Emek verilmeyen şey sevilemez. Çocuklara bütün bunları söyle.

10 Unutma, Lütfen! Koşulsuz anımsamak ve anımsanmak, Şimdi ve buraya koşulsuz çağırmak ve çağırılmak, güzeldir. Aşk üçyüzaltmışaltıncı gün daha güzeldir. Diğer günler buna çalışmakla, hazırlanmakla geçer, geçerse güzeldir. Reddet, o bir günü! O bir güne sığdırılmış şeyi reddet!.. Önüne hazır konulmuş her şeyi, ama her şeyi reddet!.. Bunu yap ve gör, seni nasıl da seviyorum !


"Yazı ve çizim: Zikrullah KIRMIZI 2010" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları